מוסיקה

YoungFellow

New member
../images/Emo79.gifמוסיקה../images/Emo79.gif

מוסיקה!רק המילה כבר אומרת המון
איזה סוגי מוזיקה אתם אוהבים?
איזה שיר, אחד, אתם אוהבים? (לא חייב להיות שיר אחד ספציפי שאתם הכי אוהבים. זה קשה לבחור את הכי טוב, אני יודע)
מנגנים על איזה כלי נגינה? איזה?

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifמוזיקה../images/Emo99.gif

ובמילה אחת רוק פשוט מאוהבת בשירים האלו... הקצב, הגיטרות המטורפות.. הכל.. אני שעות יכולה לחפור על הנושא, אבל אני בעיקרון אוהבת שירים עם קצבים משתנים ותופים חזקים.. לא מתה על צרחות.. תלוי... מטאל כזה שהכל צרחות אני דיי שונאת, אבל יש מצב שהמוזיקה טובה ואני אתאהב בשיר ואתרגל לצרחות.. באמת באמת שקשה לי לציין שירים שאני אוהבת, שלא לדבר על שיר אחד, כי כל יום נוספים ויורדים שירים מהרשימה, אז.. כמה להקות שהשירים שלהן אהובים עלי ביותר...
Dream Theater
System Of A Down
שייגעצ
Slipknot
בלינק 182
Breaking Benjamin
כל מיני של Nickelback [והם לא הומואים!] ועוד... אבל אלו הם ה must אצלי בפלייליסט... אממ... ומנגנת על גיטרה כבר... חודשיים ככה

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifמיוזיקקק

איזה סוגי מוזיקה אתם אוהבים? הכלל, חוץ ממזרחית. ריהנה, אבריל לוין, MCR, בריטני, מדונה, לאונה לויס, מיקה, כריסטינה אגילרה, סלין דיון, ג'סי מקרטני, וישראלי - איה כורם, קרן פלס, היהודים, יוני בלוך, מירי מסיקה, ד"ר קספר, מוניקה סקס, כנסיית השכל... וכו' וכו' :] איזה שיר, אחד, אתם אוהבים? (לא חייב להיות שיר אחד ספציפי שאתם הכי אוהבים. זה קשה לבחור את הכי טוב, אני יודע) mama של MCR
מנגנים על איזה כלי נגינה? איזה? פסנתר, 7 שנים :]

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חיי../images/Emo23.gif

אוהבת רוק, פאנק, פאנק רוק, רגאיי, היפ-הופ, קאנטרי, בלוז, ג'אז, סול, פופ-רוק... רק... לא... דיכי... והבי מטאל... שיר אחד האהובים עלי - שיר של יום חולין מנגנת על גיטרה אקוסטית ויונתן הקטן על מפוחית

YoungFellow

New member
היי כולם=] אני אענה לעצמי גם

סוגי מוזיקה? השאלה הזאת הכי הכי לא מתאימה לי, כי אני לא בוחר שירים לפי הסוג. אם הם נשמעים לי טוב - אני שומע ואם לא - אז לא
אני מאוד מגוון מוזיקלית - ישראליים (יכול להיות גם מזרחי, רק לא כבד מדי ולא דכאון) וגם לועזיים גם רוק (קל - פאנק/פופ-רוק, לא אוהב האבי), פופ, שקטים קיצר כמעט הכל.
שיר אחד? אוףף קשה לי. רק אחד מהטובים -->> Sum 41 - Pieces.
מנגן, ועוד איך מנגן, על פסנתר, כבר הרבה שנים רק שכבר איזה זמן לא עם מורה. אם כבר - נצל"ש - אם למישהו יש עיבודים לשירים מוכרים לפסנתר וגיטרה (ביחד) אני אשמח.

ווף.../images/Emo54.gif

איזה סוגי מוזיקה אתם אוהבים? רוק, פאנק-רוק, רגאיי,פופ,שקטים (קרן אן),גראנג' (הכוונה לנירוונה) איזה שיר, אחד, אתם אוהבים? (לא חייב להיות שיר אחד ספציפי שאתם הכי אוהבים. זה קשה לבחור את הכי טוב, אני יודע) תקשיבו יש יותר מידי!! באמת... אבל אני אוהבת Come As You Are- Nirvana וגם In Bloom שלהם והרבה של אבריל וקרן אן מנגנים על איזה כלי נגינה? איזה ניגנתי על ככה: שהייתי קטנה על אורגנית ואז על חלילית, חליל אלט, חליל צד וזהו! נטשתי הכל בשביל המחול

hadarinke

New member
להלהלה../images/Emo79.gif

איזה סוגי מוזיקה אתם אוהבים?רוק-פופ... אבל אני גם פתוחה קצת מעבר.. קצת. איזה שיר, אחד, אתם אוהבים? (לא חייב להיות שיר אחד ספציפי שאתם הכי אוהבים. זה קשה לבחור את הכי טוב, אני יודע):נגד הרוח-שלום חנוך
-פשוט מדהים! מנגנים על איזה כלי נגינה? איזה?ניגנתי על כל כלי אפשרי... אקורדיון גיטרה חשמלית חלילית פסנתר הכל! אבל פרשתי...

Efrat K

New member
מוסיקה

*אני אוהבת המון סוגים,כל עוד לא מדובר במוזיקה רעשנית(רוק כבד)אין לי בעיה לשמוע. *כאן תפסתם אותי על חם,זה פשוט בלתי אפשרי להחליט. *כשהייתי ביסודי ניגנתי על חלילית ואני אפילו לא זוכרת למה הפסקתי,אבל היום אני כבר לא יודעת איך מחזיקים את זה.

גמאני רצה לענות..

איזה סוגי מוזיקה אתם אוהבים? פופ, דאנס ופופ רוק.. (בקיצור שירים שיש ב-MTV לא אוהב מזרחית ,דיכאון ,וכל מה שמתקרב לזה בכלל איזה שיר, אחד, אתם אוהבים? JoJo - Too Little, Too Late אני פשוט מת על השיר הזה.. מנגנים על איזה כלי נגינה? לא מנגן על שומדבר

למעלה