מה עוד חוץ משילה?

../images/Emo79.gifמה עוד חוץ משילה?../images/Emo79.gif

חוץ משילה איזה עוד זמרים\זמרות\להקות\הרכבים וכו' אתם אוהבים לשמוע?

היהודים בעיקר.

בכללי... המון. זה משתנה כל הזמן, האהבה העיקרית שלי כרגע הן הבנות נחמה
.

shonami

New member
הכל מהכל (כולל הכל)

אני אוהב מוזיקה מעניינת, מובילה, חדשנית, על זמנית. אני יותר מתחבר לזה כאשר יש lead נשי, אבל זה תמיד מגרה אצלי משהו אם זה עשוי טוב. אם להיות יותר ספציפי - אתמול הייתי בהופעה של דפנה והעוגיות, בדרך הלוך שמעתי bonde do role, בדרך חזרה שמעתי עמיר לב. אני כל הזמן מוריד, וכל הזמן קונה. האלבום הטוב ביותר ששמעתי בתקופה האחרונה הוא joanna newsom - Ys

ADVAM4

New member
../images/Emo12.gifיואו הרבה!

דנה ברגר,בטי,אביב,עברי,רונה,דניאל,המכשפות,מיקה קרני,הבנות נחמה,כנסיית השכל,משפחת בנאי לדורותיה!!! אוווייי נו.. הרבה הרבה..:) אתם יודעים.. כמעט כל דבר בעברית.. חוץ מאולי אבי ביטר.. לא שאני מזלזלת או משהווו!:)

עונה לעצמי../images/Emo79.gif

בעיקר מוזיקה ישראלית. החל משלמה ארצי ושלום חנוך ועד לדנה אינטרנשנל
(בדרך, למי שתוהה יש את רונה קינן, עברי לידר, מיקה קרני, המכשפות, הבנות נחמה, יהודית רביץ, שוטי הנבואה, תומר יוסף..) ולועזי בעיקר שירים ישנים סטייל קווין. כרגע אני שומעת הרבה את מיקה ואת הדיסק "Make Some Noise Save Darfur" שזה חידושים לשירים של ג'ון לנון. הא. ובגלל חברה שלי אני גם שומעת לפעמים ביטלס.

pishkashit

New member
המוןן

מטרופולין, דנה עדיני, אפרת גוש, עברי לידר, יוני בלוך, כנסיית השכל.. וכל הרוק הישראלי בעיקר.. ולא ישראלי יש המון- (אין לי כוח לכתוב אז אני אעתיק מהאייטונס :p ) 3Doors Down, Anouk, Green Day, Joni Mitchell, KT Tunstall, Lifehouse, RadioHead,
בוקר טוב..

האגוש

New member
המון..

עברי לידר, דמיאן רייס, ברייט אייז, רג'ינה ספקטור, ביטלס, ארקדי דוכין, קווין, רד הוט, אביב גפן, הדג נחש, בוב דילן, אביתר בנאי, אהוד בנאי, משינה, יהודית רביץ, דנה ברגר, מוניקה סקס, החברים של נטאשה, שלום חנוך, אריק איינשטיין, כל מיני להקות חדשות כאלה
יואב דגני, שי גבסו, ג'ק ג'ונסון, אלאניס מוריסט, מאיר אריאל, גבע אלון, דה קילרז, אפרת&יוני, ברי ופורטיס ביחד ולחוד, יהודה פוליקר, ועוד ה מ ו ן ! ! [מצטערת על העצלנות עם האנגלית
]

הרבה..

אבל הבולטים הם היהודים, אביב גפן, עברי לידר, מוש בן ארי, אביתר בנאי, אלג'יר, דנה ברגר. אבל באמת יש עוד המון, אין לי כח להתחיל..

ליאןןן

New member
באמת שיש המון..

בעיקר היהודים, עברי לידר, מוש בן ארי, הבנות נחמה, אביב גפן, אביתר בנאי, אלג'יר, דנה ברגר, כנסיית השכל...ועוד ועוד ועוד.. יש גם הרבה לועזי, אבל בחיי שאין לי כח להתחיל לפרט.

GeLbaChiT

New member
אממ הרבה הרבה

זה בא בתקופות ... כרגע בעיקר בעיקר המכשפות חוץ מזה ג'ופלין BECK הנדריקס פינק פלויד זפלין MUSE נירוונה כנסיית השכל ואממ עוד הרבה ..אני בטח שוכחת מלא .

Bambi di

New member
...tamar35

#גבריאל בלחסן#,אלג'יר, # המכשפות#,אביתר בנאי,כנסיית השכל,דנה ברגר,וכו'

izzys

New member
איזה ילדה קולית ../images/Emo11.gif.

תמר 35, רוצה להיות חברה שלי..?

למעלה