מאחורי הכלים עם דניאל קורן

דורון 345

New member
כאן זה הכי קל להשלים! ../images/Emo6.gif

באופנה אלטרנטיבית את צריכה איזה יומיים רק כדי לקרוא הכל

אשכרה ../images/Emo178.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

כאילו, בדרך כלל יש לי איזה 600 הודעות שם בפורום, אני כזאת חופרת
אבל זה בהחלט דורש כמה שעות טובות להספיק לקרוא את הכל ולהגיב להכל. אבל שוב, זה רק בגלל שאני חופרת
הגעתי למסקנה שאני פשוט אדם של פורומים. החלון של האינטרנט שלי בגוגל כרום מסודר בסדר מופתי של כרטיסיות עם כל הפורומים הקבועים, שזה נראה כ"כ חסר חיים מצידי
(הפורום של יוני, רוק ישראלי, א"א, סופרי"צ)

חשבתי על זה היום ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

ורציתי לכתוב על זה היום, אז מצחיק שחשבנו על אותו דבר. אני אוכל ב-8.8 לצאת לחופשי, כי מסתיים לי הקורס המזורגג בלשון, אז אני אוכל להתהולל ולנסוע לכמה ימים מחוץ לבית. אני חושבת שנעה תהיה בחו"ל, וזה דיי מצער אותי, כי רציתי שנספיק לעשות את המפגש בזה לפני שהיא טסה לחו"ל
אבל אם את רוצה, אז אני באוגוסט שוקלת לנסוע לצפון ואפשר לעשות מפגש-צפון שם כולם ביחד
(אלעד, את, דורון, מרים, מרווה, ואני חושבת שיש עוד אם שכחתי...) ככה אני לא אהיה בלחץ של להספק לחזור באותו יום. אני אוכל לישון אצל מישהי ואז לחזור יום למחרת, או אפילו לעשות כמה ימים בצפון וזה יהיה מגניב

shoham95

New member
מתי נעה חוזרת מחו"ל?

ובאיזה תאריך את נוסעת לצפון?

אין ממש תאריך מוגדר ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

פשוט ב-8.8 אני מסיימת את הורס, אז אח"כ אני רוצה "להתפרע" ולנסוע ולצאת מחוץ לבית לתקופה, ללכת לחברים ולחגוג את היומולדת. יש מלא אירועים שווים באוגוסט, אז זה יהיה כיף

אני חוזרת ממש בסוף החופש..../images/Emo4.gif../images/Emo131.gif

ב-24.8 אני לא מאמינה שנספיק להיפגש אחרי זה, אבל אם בא לכם בכל זאת אפשר לארגן משהו אם עוד מישהו יכול, היום היחיד שאני פנויה בו לפני הטיסה זה יום רביעי הבא (20.7)

מחר - הקצה - דניאל מופיע עם אור זובלסקי!

פתיחת דלתות 20:00, תחילת מופע 21:00. מחיר אין לי מושג, אני חושבת ש 20 ש"ח. הקצה - רחוב שושן 4 - ירושלים (במרכז העיר) טלפון לבירורים ובירבורים - 052-325-4-310 נעמי אמרה לי שהוא מופיע היום, והלכתי לבדוק, והיה מופע דראג קומדי
נעמי? האם לדניאל ולאור יש משהו לספר לנו?

למעלה