יש לי שאלה... מישהו מכיר שירים ששאניה כתבה לאומנים אחרים? סתם מסקרן אותי לדעת....
M m L m New member 29/12/03 #1 ../images/Emo79.gif יש לי שאלה... מישהו מכיר שירים ששאניה כתבה לאומנים אחרים? סתם מסקרן אותי לדעת....
../images/Emo79.gif יש לי שאלה... מישהו מכיר שירים ששאניה כתבה לאומנים אחרים? סתם מסקרן אותי לדעת....
E Eilleen New member 29/12/03 #2 אהה בטח =) Britney Spears - Don't let me be the last to know יש גם של איזה מישל/מייקל משו - תכף אני אזכר...
אהה בטח =) Britney Spears - Don't let me be the last to know יש גם של איזה מישל/מייקל משו - תכף אני אזכר...
ה הגר לי New member 29/12/03 #3 הנה.... 1. Michael Bolton: Only a woman like you Britney Spears: Don`t let me be the last to know .2 Celine Dion: If Walls Could Talk and Goodbye's The Saddest Word .3 (Shania did the back vocals).
הנה.... 1. Michael Bolton: Only a woman like you Britney Spears: Don`t let me be the last to know .2 Celine Dion: If Walls Could Talk and Goodbye's The Saddest Word .3 (Shania did the back vocals).
S sharabigfan New member 29/12/03 #4 לא הבנתי,שאניה כתבה את השיר המדהים אני ממש אוהבת את השיר הזה Goodbyes the saddest word???? פשוט שיר מדהים שיר חזק אני אוהבת איך שסלין שרה מעניין איך שאניה הייתה שרה את זה
לא הבנתי,שאניה כתבה את השיר המדהים אני ממש אוהבת את השיר הזה Goodbyes the saddest word???? פשוט שיר מדהים שיר חזק אני אוהבת איך שסלין שרה מעניין איך שאניה הייתה שרה את זה