טוב, תקשיבו...

../images/Emo79.gif טוב, תקשיבו...

זה לא ילך ככה
חייבים להחיות את הפורום!! איפה השרשורים היומיים? ההתבכיינויות? השיתופים? אני רוצה פורום חי ונושם. יאללה, תעשו משו
לפחות שתפו פעולה... שרשור יומי - מה שלומכם היום? מה התכניות? מה כבר עשיתם?

קניות,קניות ו... קניות!../images/Emo54.gif

מה שלומכם היום? אממ בסדר,יותר טוב מאתמול מכל מה שקרה.. מה התכניות? יש עוד ללכת לביביסיטר, להכין מהבצק שבמקרר את העוגיות, וללכת ל יולינוער -ערב בנות. מה כבר עשיתם? ככה, קמתי מוקדם ב-9 ועשיתי גמישות והלכתי עם אמא לחדש את הדרכון שלי,אחרי זה קניתי צורות לעוגיות (אני עושה את העוגיות האלה עם הריבה) ואז נסענו לקניון וקפצנו לפוקס אז קניתי 2 מכנסיים ו2 גופיות מדהימות! ונתנתי לאמא חולצה וויתרתי על גופיה בשבילה... אה וגם קניתי חגורה

dragonit12

New member
התחדשי!

איך את מרגישה? אני מקווה שכבר הכל בסדר
ואיך יצא? טעים? ונהנת?

כן, אני בסדר../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

סתם עם כל הקטע של החטופים.... יצא כל כך טעים!!! באמת פשוט מדהים! אני אצרף מתכון... בקושי נשאר כי גם הבאתי לסבים ולסבתות.... היה די נחמד ביולינוער לא ממש הכרתי את דורין אטיאס אז היה נחמד להכיר ואפילו שאלתי אותה שאלה :]

dragonit12

New member
הרבה זמן לא הייתי פה../images/Emo2.gif

מצטערת.. היה לי שבוע עמוס.. מסיום הלימודים ועד תחילת הקייטנה שבאמצע אני חולה כמו לא יודעת מה!{גם עכשיו} ושיש לי נקע בקרסול
מה שלומכם היום?חולה..
נמאס לי כבר להיות חולה כל הזמן! מה התכניות?לשבוע?להיות בקייטנה..וסתם לצאת לטייל ולהרגיש הרבה אבל הרבה יותר טוב!{גם מבחינת מצב רוח
} מה כבר עשיתם?היום?קראתי ספר וסתם שיחקתי אעם אמא רמי
שבוע טוב!

hadarinke

New member
נתגבר על מחלת ההתבטטות שלי../images/Emo3.gif

מה שלומכם היום?הכל טוב
מה התכניות?ללכת ליום עבודה למחנה בצופים מה כבר עשיתם?מצאתי את עצמי במיטה של ההורים איכשהו, קמתי, ראיתי טלויזיה, הלכתי לחבר שלי בערך ל6 שעות וראינו סרט... ברוס הגדול מכולם,כלכך טוב! עכשיו חזרתי מטיול בתל אביב עם אבא שלי על האופנוע

וואו, אני תשושה.../images/Emo54.gif

לחברה שלי הייתה אתמול יומולדת+מסיבת פיג'מות ובקיצור לא ישנו. וניסיתי אבל היה יותר מידי רעש. אני אדם שחייב לישון. פשוט חייב. אני לא יכולה לוותר על זה. ואז ישנו מ6:00 עד 7:30 וכשחזרתי הביתה אחרי כמה שעות ישנתי 3-4 שעות ואיזה כיף שלא היה היום ביביסיטר כי אני לא יודעת איך הייתי שורדת... ואני כל כך עייפה אבל אמא אמרה שאני אקום כי אם לא אני לא אצליח לישון בלילה...

למעלה