השיר של... של...

Walk Two Moons

New member
../images/Emo79.gif השיר של... של...

שכחתי
בקיצור, כהציפיתיליוםוהגיע. אין לי כח ללכת לבדוק על המאחורה של הדיסק איזה מספר הוא (מה זה משנה בכלל ?!), וחוץ מזה גם אין לי כח להיות רשמי היום. תהנו
(- כשחושבים על זה, "תהנו!" זו בעצם פקודה. יעני, "רוצו!" "תתחבאו!" "תמותו!" "תהנו!" בפקודה!
) * אנו מתנצלים על חוסר השפיות הזמנית. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר: אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? דו קרב: 'כה ציפיתי ליום והגיע' או 'פקק תנועה' ? רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר?

TEENAGER1

New member
ההודעות שלך משעשעות אותי

או שזו השעה
מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] באמצע ככה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מתי כספי זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! הרבה אנשים שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? אהבתי את השם "אורב", שכתוב תמיד בפלייליסט רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר: עם כל הדיסק אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? מגוונת אותו קצת איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? "תינתך חמתי הסתומההה" במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? לא יודעת דו קרב: 'כה ציפיתי ליום והגיע' או 'פקק תנועה'? פקק תנועה רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? בהמשך לדיון - לא יודעת להסביר למה אני אוהבת את השיר הזה. הלחן באמת לא מהטובים של אביתר, אבל הטקסט יפה מאד בעיניי, ולדעתי אני אוהבת את השיר בעיקר בגלל הביצוע המעולה שהיה בהופעות של "עומד על נייר" (במיוחד כשהיה חיבור ל"בר יוחאי" מיד אחריו
).

בוקטר טוב ושבוע נהדר.

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] דיי גבוה, אבל הוא לא מצליח להגיע לטופ. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: הרכב שייתן לזה עיבוד פ'אנקי יותר, כששמעתי את זה פעם ראשונה עם הווא ווא בהתחלה וזה התלהבתי ואז טיפה התאכזבתי שהם לא הלכו עם זה עד הסוף. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אביב גפן (שוב) (וגם איך לא חשבתי על זה בשאלון על הזמר שהיה עדיף אם היה בוחר קריירה אחרת?
) שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? האמת שם ארוך מדי, אולי שילוב של מזבח או משו בסגנון, שיהיה קצר יותר בקיצר. רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר: אין רגעים כאלה, הוא סבבה כמעט כל הזמן. אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? כבר הזכרתי את זה למעלה, הייתי נותן לו קצת יותר גרוב. איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? הסוף, הקטע של הגיטרה בסוף. יש שם ריף כזה, ואז בתוך הריף נכנס הסולו של הסוף, אמנם קצר, אבל אחלה קטע. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? ---- במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? ממממ..... וואלה לא יודע. אני לא טוב בזה. דו קרב: 'כה ציפיתי ליום והגיע' או 'פקק תנועה' ? פקק תנועה ללא ספק. רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? לא, אין לי עוד מה להוסיף לאומה בקשר לשיר.

Walk Two Moons

New member
האמנם רחשי גם עליך תינתן חמתי הססססססססתומה?

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] באמצע, בזכות המילים. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אולי אפרת גוש. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כל הרגילים. שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? מתאים אבל ארוך. אולי "כה ציפיתי". רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר: כשהיינו בצפון בקיץ האחרון, כל הזמן שמענו באוטו את 'עומד על נייר' ומשום-מה 'כה ציפיתי' זכור במיוחד, אולי בגלל רחל-כנרת, לא יודע למה בדיוק... בכל אופן הוא מאוד מתקשר לי עם הנוף של הצפון והכנרת, אז... ככה בכבישים, מול הכנרת.
אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? היה מעניין לשמוע לחן אחר. איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? זה שבכותרת. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?
במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? באזור הכנרת...
דו קרב: 'כה ציפיתי ליום והגיע' או 'פקק תנועה' ? פקק תנועה. רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? חמותי סתומה.

eliavtu

New member
אביתר!

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] עד שלא יגיע תתחנני אלי התשובה שלי פה לא תשתנה! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אהבתי ת'רעיון של אפרת זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שרית חדד שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? גם אני אהבתי את ה"אורב" הזה יותר <אני כזה מעתיקן היום> רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר: אממ.. כשהוא מדבר אלי :| ועם כל הדיסק.. אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? לא, אני דווקא אוהב אותו.. איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? מהמילים - הבית הראשון, בלחן - הסוף. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? דו קרב: 'כה ציפיתי ליום והגיע' או 'פקק תנועה' ? נו אני שונא את זה! רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר?

למעלה