השיר של אבי

Walk Two Moons

New member
../images/Emo79.gif השיר של אבי

והיום בפינתנו, אבוווווווות ובנייייייים, ספתוווווות ונכדייייים (ממש אילן-יוחסין שלם אנחנו מארחים כאן היום
) מתוך האלבום הראשון תהנו ------------------------------------------------------------------------------------------- מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר: אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? דו קרב: 'אבות ובנים' או 'דיו'? רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר?

סלללמווווווונלההה

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] אחד הגבוהים, אם לא הכי. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: זה אחד מהשירים שהכי מזוהים עם אביתר לבדו, אבל בכל זאת היה נחמד לשמוע ביצוע שונה (לא כמו שהיה כאן לפני כמה ימים), עוד לא החלטתי מי אבל... זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שלומי סרנגה? וואי תחשבו על זה, שלומי סרנגה מבצע את אבות ובנים, ממש מזעזע. שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? אכן מתאים. רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר: כשקשה. אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? תיזהרו אני אומר לכם, אל תאיימו. איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? כעיקרון התפקיד של הפסנתר כאן מעלף. אבל בפזמון יש איזה קטע אדיר כזה, שהוא אומר "מי אשם לי?" אז יש ירידה כרומטית כזו (למי שמבין אותי), אחד הדברים. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? יש לו? במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? אם אין, אז הקליפ הכי פשוט פשוט יהלום את השיר בדיוק איך שצריך- אביתר והפסנתר לבד, בלי חכמות ובלי שטויות. דו קרב: 'אבות ובנים' או 'דיו'? את האלבום שיר טיול אני לא כ"כ מכיר וממה ששמעתי אני לא מתעלף (תהרגו אותי מה אני יעשה) אז אני כנראה אכריע לראשון. רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? בהופעות הוא פשוט עצום.

Evi Virus

New member
אתה מתכוון לירידה הכרומטית של ה-3 צלילים?

שיש כמה כאלה כל כמה שניות, ולאורך כל הפזמון?

אין את זה כל כמה שניות

אל תגזימי. או שיכול להיות שכן ופשוט לא שמעתי טוב. אבל אמרתי שיש את זה בפזמון. ויודעת מה? גם אם יש, זה עדיין החלק הכי טוב בשיר.

Evi Virus

New member
לא אמרתי שזה שיש את זה כמה פעמים

סותר את זה שזה יפה
אני רק מוודאת שלזה התכוונת, כי לקח לי זמן למצוא את זה ואני גם עדיין מתבלטת ביני לבין עצמי אם אני שומעת כרומטי או סתם ירידה בדרגות... אם אמרת, אתה כנראה יודע. ודווקא כן יש את זה כל כמה שניות, תקשיב.

אבות

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] איפשהו באמצע זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ---- זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!---- שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר?---- רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר:רק עם הדיסק אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה?----- איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד?'לטבוע או לשוט, לחיות או למות' במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-- במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה?--- דו קרב: 'אבות ובנים' או 'דיו'? 'דיו' בגדול..... רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? לא מת על השיר הזה, מתחבר אליו והכל, אבל הוא נהפך לאט לאט למין 'יש לי סיכוי' כזה.. אין לי חשק לשמוע אותו בכלל, קצת משעמם

Evi Virus

New member
../images/Emo220.gif

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] גבוה מאוד. אחד האהובים עליי ביותר זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: כל כך אף אחד זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! בהתאם שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? מתאים, בטח רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר: הממ... ברגעים שמתאימים לבתים הראשונים? אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? לא איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? כולו. ממש כולו. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? - במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? גם משהו כמו שאבירם אמר... בטח ייצא דומה ל'תתחנני אליי'. דו קרב: 'אבות ובנים' או 'דיו'? מה, נו, אבות ובנים, דעא. רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? השיר הזה הוא מהשירים שאפשר פשוט לתת להם תואר 'מושלם'... והוא באמת אדיר ברמות היסטריות בהופעות. וגםםםם, תפקיד הפסנתר כאן הוא נסגד לנצחי נצחים.

sivanm82

New member
../images/Emo220.gif

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] גבוה מאוד.
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: -- זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!-לבטל לאלתר את הביצועים הנוראיים שתלמידי תיכון עושים לשיר הזה בימי זיכרון
שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? מתאים
רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר:עם כל הדיסק בעיקר, אבל גם סתם לפעמים. אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? כלום , שיר מושלם
איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? הפסנתר לכל אורך השיר פשוט מדהים, אני אוהבת בעיקר את הקטעים שאביתר ממש זועק במילה "מתפוצץ".. "
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? לא ראיתי קליפ.. במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה?- דו קרב: 'אבות ובנים' או 'דיו'? אבות ובנים
רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? באמת בהופעות זה משהו מיוחד.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני כ"כ בעד ההצעה שלך לגבי התיכוניסטים שמבצעים את השיר ביום הזיכרון.. מעביר בי גיחוך וחלחלה כל פעם מחדש:/

MrBass

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכים איתך בנוגע לביצועים תיכוניסטיים של השיר. ובכלל אני לא אוהב שמבצעים אותו מחוץ לדיסק. אפילו אביתר(בהופעות) לא מצליח לרצות אותי. יש משהו בביצוע בדיסק שהוא כ"כ שלם.. נראה לי שגם אם הוא היה מנסה לבצע את "שמח שבאת" הייתי מרגיש את אותו הדבר. הדבר היחיד שיכול לגרום לי לאהוב ביצוע אחר של השיר יהיה עיבוד שיצא מגדר ה"אביתר והפסנתר". אם הוא ישחק קצת עם העיבוד (אבל לא כמו שהוא עשה עם "כלום לא עצוב"! משו יותר עמוק ואמיתי) וייקח את השיר למקומות אחרים. כל זמן שהוא רודף אחרי הביצוע של הדיסק, זה לא עובד. לפחות לא על הלב שלי.

sivanm82

New member
דווקא..

אני אוהבת את הביצוע בהופעות-בגלל שזה מאוד שונה מהדיסק-זה מיוחד וכן , גם בהופעות הוא די הפך למעין "שירה בציבור" אבל עדיין יש "בשירה בציבור" הזאת אפקט שמרגש. אבל איך שתרצה
, אגב ברוך הבא

Walk Two Moons

New member
../images/Emo19.gif

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] גבוה. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: תום יורק (אחרי שהוא ילמד עברית, לא בתרגום לאנגלית של הילדה המעצבנת ההיא) זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אותה ילדה מהסעיף הקודם
שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? מתאים. רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר: לא שמעתי אותו המון זמן - מרוב שחרשתי אותו בעבר כבר לא מצאתי בו כלום, ולאחרונה חזרתי אליו והוא פועל עליי כמעט את אותו אפקט של הפעמים הראשונות. אולטימטיבי לרגעים נואשים ואבודים. אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? לאאאאא איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? הפזמון, הגבוהים שאביתר מגיע אליהם שם... במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?
במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? פשוט וידאו של ביצוע מהופעה. דו קרב: 'אבות ובנים' או 'דיו'? קשה, אבל נראה לי שאבות ובנים. רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? זה השיר שגרם לי להתעניין לעומק במוזיקה של אביתר וכתוצאה מכך גם להתאהב בה.

Evi Virus

New member
תום יורק? ../images/Emo12.gif הזוי רק לחשוב על זה...

אבל יש משהו. למרות שאני לא מצליחה לדמיין את זה |: וואו, אולי קרן אן! זה בטוח יהיה מעניין.

Evi Virus

New member
כן, אה?

היא דווקא אמרה שלשיר בעברית הרבה פחות קשה לה מלדבר עברית. (אבל כשהיא כן דיברה היא מסרה לי מזל טוב ליומולדת
[
])

למעלה