השיר ואתם

A t z a

New member
../images/Emo79.gifהשיר ואתם../images/Emo80.gif

והיום...טעות במגרש הביתי (מתוך "בעדינות"): טעית לא שמעת נכון
אתם שומעים טוב אם שאתם סבא'לה חרשים? אין חדש לגבי היום
מה חדש אצלכם,חברים? ספרו לנו על דבר אחד חדש לפחות. עכשיו אני הולכת
כשאתם הולכים-אתם מעיפים את היד לצד הגוף או לא? קומו לבדוק. טעית לא ראית ברור, אתה צריך משקפיים
ומה בקשר לראייה? טובה? משקפיים? אין לי כח לברוח, אני מרוצה
אם וכאשר אתם בורחים מהבית-לאן אתם בורחים? אבק כוכבים עף לצדדים
אלרגים לאבק? משאיר לקהל רק הדרן
אוהבים הדרן או חושבים שזה מטופש? אין חשיבות - לרוח שטות
אתם רואים בעצמכם שטותניקים?
יום טוב.

Peeeach

New member
תרביצו לי אם אני אגיד שאני לא מכירה את השיר?

טעית לא שמעת נכון אתם שומעים טוב אם שאתם סבא'לה חרשים? לא הבנתי... אבל אני חירשת בדרך כלל חח או שאני בוהה אין חדש לגבי היוםמה חדש אצלכם,חברים? ספרו לנו על דבר אחד חדש לפחות. משקפיי שמש [: עכשיו אני הולכתכשאתם הולכים-אתם מעיפים את היד לצד הגוף או לא? קומו לבדוק. לא חחחחחח טעית לא ראית ברור, אתה צריך משקפייםומה בקשר לראייה? טובה? משקפיים? משקפיים :-| לא שמה אותם אבל יש ואני עיוורת אין לי כח לברוח, אני מרוצהאם וכאשר אתם בורחים מהבית-לאן אתם בורחים? לדניאל או ללירז או לרוני אבק כוכבים עף לצדדיםאלרגים לאבק? לא.. עם ככה מזמן הייתי מתה בחדר משאיר לקהל רק הדרןאוהבים הדרן או חושבים שזה מטופש? שו? אין חשיבות - לרוח שטותאתם רואים בעצמכם שטותניקים? לפעמים

ירדן88

New member
../images/Emo26.gif

טעית לא שמעת נכון
אתם שומעים טוב אם שאתם סבא'לה חרשים?שומעים טוב
אין חדש לגבי היום
מה חדש אצלכם,חברים? ספרו לנו על דבר אחד חדש לפחות.הממ...ג'ינס וכו'.. עכשיו אני הולכת
כשאתם הולכים-אתם מעיפים את היד לצד הגוף או לא? קומו לבדוק.כה
טעית לא ראית ברור, אתה צריך משקפיים
ומה בקשר לראייה? טובה? משקפיים?אני צריכה משקפיים,אבל לא מרכיבה. אין לי כח לברוח, אני מרוצה
אם וכאשר אתם בורחים מהבית-לאן אתם בורחים?לדניאל. אבק כוכבים עף לצדדים
אלרגים לאבק?בערך.. משאיר לקהל רק הדרן
אוהבים הדרן או חושבים שזה מטופש?ברור שאוהבת
אין חשיבות - לרוח שטות
אתם רואים בעצמכם שטותניקים?יש שעותספציפיות ביום שאני יכולה להיות מאוד שטותניקית.
דנע המסן התנתק
.מסרב להתחבר שוב.סורי

ירדן88

New member
אוי../images/Emo122.gif

והכותרת הייתה אמורה להיות שאני אוהבת את השיר הזה

dsol

New member
ועוד אומרים שאתה גם לא יודע מתי לסתום_../images/Emo189.gif

=X

A m 0 s

New member
אני...

טעית לא שמעת נכון אתם שומעים טוב אם שאתם סבא'לה חרשים? אני שומע טוב, אבל לפעמים גם כשאני שומע אני אומר "מה?" - מין רפלקס מוזר.. חח.. אין חדש לגבי היוםמה חדש אצלכם,חברים? ספרו לנו על דבר אחד חדש לפחות. גיליתי שהחודש הזה זה החודש שאני ממש רוצה ללכת ליותר מאיזה 5 הופעות שזה גם החודש העמוס ביותר בחיי יכול מאוד להיות!! עכשיו אני הולכתכשאתם הולכים-אתם מעיפים את היד לצד הגוף או לא? קומו לבדוק. לפי מה שזכרתי זה היה שהידיים נשארות צמודות לגוף.. קמתי לבדוק וראיתי שאני מכיר את עצמי מעולה!! 100 במבחן! טעית לא ראית ברור, אתה צריך משקפייםומה בקשר לראייה? טובה? משקפיים?לא יודע מה יש לה{לראיה} - כי בשיעורי חשבון ואנגלית אני לא רואה דבRR אין לי כח לברוח, אני מרוצהאם וכאשר אתם בורחים מהבית-לאן אתם בורחים? לרחוב המקביל!! אבק כוכבים עף לצדדיםאלרגים לאבק? לא! משאיר לקהל רק הדרןאוהבים הדרן או חושבים שזה מטופש? מאוד!! זה הקטע הכי כיף בהופעה וגם הכי עצוב - כי ההופעה נגמרת
אין חשיבות - לרוח שטותאתם רואים בעצמכם שטותניקים? זאת שאלה רטורית או מה?

../images/Emo9.gif

טעית לא שמעת נכון
אתם שומעים טוב אם שאתם סבא'לה חרשים? אני שומעת חרא!
אין חדש לגבי היום
מה חדש אצלכם,חברים? ספרו לנו על דבר אחד חדש לפחות. אין לי מושג... >< עכשיו אני הולכת
כשאתם הולכים-אתם מעיפים את היד לצד הגוף או לא? קומו לבדוק. לא
. טעית לא ראית ברור, אתה צריך משקפיים
ומה בקשר לראייה? טובה? משקפיים? אני רואה טוב. נראה לי. אין לי כח לברוח, אני מרוצה
אם וכאשר אתם בורחים מהבית-לאן אתם בורחים? בטח לחברה שלי או משהו. אבק כוכבים עף לצדדים
אלרגים לאבק? לא. משאיר לקהל רק הדרן
אוהבים הדרן או חושבים שזה מטופש? למה לא P: אין חשיבות - לרוח שטות
אתם רואים בעצמכם שטותניקים? ישמצב.

Oyster Girl

New member
יופי של שיר ../images/Emo9.gif

טעית לא שמעת נכון אתם שומעים טוב אם שאתם סבא'לה חרשים?
יש שיגידו ככה ויש ככה.. יש אנשים שאני עסוקה מדיי בלבהות בהם אז אני שוכחת גם להקשיב
. אין חדש לגבי היוםמה חדש אצלכם,חברים? ספרו לנו על דבר אחד חדש לפחות.- עוד מעט אני מסיימת לכתוב את התסריט שלי
עכשיו אני הולכתכשאתם הולכים-אתם מעיפים את היד לצד הגוף או לא? קומו לבדוק. - בקטנה כזה טעית לא ראית ברור, אתה צריך משקפייםומה בקשר לראייה? טובה? משקפיים? - לא
אין לי כח לברוח, אני מרוצהאם וכאשר אתם בורחים מהבית-לאן אתם בורחים? אל החברים
אבק כוכבים עף לצדדיםאלרגים לאבק? לא משאיר לקהל רק הדרןאוהבים הדרן או חושבים שזה מטופש? לא מטופש
טוב מאד
אין חשיבות - לרוח שטותאתם רואים בעצמכם שטותניקים? המממממממ.......אולי

לט מי גווווווווווווו

טעית לא שמעת נכון אתם שומעים טוב אם שאתם סבא'לה חרשים?
אין חדש לגבי היוםמה חדש אצלכם,חברים? ספרו לנו על דבר אחד חדש לפחות. שומדבר עכשיו אני הולכתכשאתם הולכים-אתם מעיפים את היד לצד הגוף או לא? קומו לבדוק. לא טעית לא ראית ברור, אתה צריך משקפייםומה בקשר לראייה? טובה? משקפיים? לא אין לי כח לברוח, אני מרוצהאם וכאשר אתם בורחים מהבית-לאן אתם בורחים? חברה או משו אבק כוכבים עף לצדדיםאלרגים לאבק?
משאיר לקהל רק הדרןאוהבים הדרן או חושבים שזה מטופש? אוהבת
אין חשיבות - לרוח שטותאתם רואים בעצמכם שטותניקים?

Ronushnush

New member
השיר ואני

אתם שומעים טוב אם שאתם סבא'לה חרשים?
שומעת טוב. מה חדש אצלכם,חברים? ספרו לנו על דבר אחד חדש לפחות.
אנערף, בגדים? כשאתם הולכים-אתם מעיפים את היד לצד הגוף או לא? קומו לבדוק.
כשאני מנסה ללכת מהר אז כן. ומה בקשר לראייה? טובה? משקפיים?
3 וחצי בעין אחת וחמש וחצי בשניה, ואני הולכת בלי משקפיים על עיוור
אם וכאשר אתם בורחים מהבית-לאן אתם בורחים?
או לגינה מסויימת או לחברה אלרגים לאבק?
כן, מאוד!!!
אוהבים הדרן או חושבים שזה מטופש?
מה מטופש בזה? אתם רואים בעצמכם שטותניקים?
כבר לא. וזה עצוב.

למעלה