השיר ואתם

ססילייה

New member
../images/Emo79.gifהשיר ואתם../images/Emo79.gif

לא הייתי פה הרבה זמן..[תאשימו את צה"ל.
הנה לכם הפינה, ובאמת...זרמו עם השאלות..
[מזל אני אוהבת אותך.
.] יש לי משהו להגיד לך תשמע,-> מה המשפט שאתם אומרים הכי הרבה? כבר חודשיים אני דוחה את השיחה-> עם מי לא דיברתם הרבה זמן ולמה? קשה לי לחיות עם המצב, אני לבד->אתם טיפוס שטוב לו לבד?או שאתם חייבים תמיד ביחד? ובשביל להירגע->מה אתם עושים בשביל להרגע? אני שותה->מה הבירה המועדפת עליכם? יש לי סדק בלב->מתי בפעם האחרונה נשבר לכם הלב? ואני שותה..->מתי השתכרתם פעם אחרונה? ובגלל זה אני רוצה לברוח מכאן->לאן הכי הייתם רוצים לנסוע עכשיו? לנסוע רחוק, להיעלם->קרה לכם פעם רציתם להתחיל את החיים מחדש במקום אחר? תתגעגע אלי..->מתגעגעים למישהו? יש לי סדק בלב->האם שברתם למישהו את הלב פעם? ואני שותה..->נכון שמים בטעמים זה מגניב רצח?

התגעגענו ../images/Emo24.gif

יש לי משהו להגיד לך תשמע,-> מה המשפט שאתם אומרים הכי הרבה? זה שיר של... כבר חודשיים אני דוחה את השיחה-> עם מי לא דיברתם הרבה זמן ולמה? עם חברות מהשרות
לא יוצא (תירוצים אני יודעת) קשה לי לחיות עם המצב, אני לבד->אתם טיפוס שטוב לו לבד?או שאתם חייבים תמיד ביחד? נחמד לבד
ובשביל להירגע->מה אתם עושים בשביל להרגע? שומעת מוזיקה
אני שותה->מה הבירה המועדפת עליכם? קורונה!! אההה רולז!! יש לי סדק בלב->מתי בפעם האחרונה נשבר לכם הלב? כתה יא' בנזונה
ואני שותה..->מתי השתכרתם פעם אחרונה? חחע חתונה של בת של חברה לעבודה (בזמנו שרות) יו היה מצחיק ובגלל זה אני רוצה לברוח מכאן->לאן הכי הייתם רוצים לנסוע עכשיו? מקסיקו רררר
לנסוע רחוק, להיעלם->קרה לכם פעם רציתם להתחיל את החיים מחדש במקום אחר? תמיד!! תתגעגע אלי..->מתגעגעים למישהו? אני טיפוס שמתגעגע לכולם ותמיד יש לי סדק בלב->האם שברתם למישהו את הלב פעם? לא.. אני כולי נשמה טובה ואני שותה..->נכון שמים בטעמים זה מגניב רצח? לא
תקנו מיץ תפוחים שישאר קצת תוסיפו מים!! נסטי שולט!!!
חע

ואי, איזה רעיון מאגניב. ../images/Emo69.gif

יש לי משהו להגיד לך תשמע,->מה המשפט שאתם אומרים הכי הרבה? "כפרעלייך נשמה שלי!"-הכל בגדר צחוק
כבר חודשיים אני דוחה את השיחה->עם מי לא דיברתם הרבה זמן ולמה? ידיד שלי, קצת התנתק הקשר וחבל לי. קשה לי לחיות עם המצב, אני לבד->אתם טיפוס שטוב לו לבד?או שאתם חייבים תמיד ביחד? בעיקרון, אני אוהבת את הלבד והשקט שלי. אבל יותר מידי לבד עושה לי רע. אני אהיה חייבת אחרי יומיים לבד לצאת לראות עולם ואנשים מוכרים. ובשביל להירגע->מה אתם עושים בשביל להרגע? מוזיקה, מוזיקה ומוזיקה. או מצלמה. אני שותה->מה הבירה המועדפת עליכם? שונאת בירה. יש לי סדק בלב->מתי בפעם האחרונה נשבר לכם הלב? האמת? אף פעם, כי אף פעם לא התאהבתי. ואני שותה..->מתי השתכרתם פעם אחרונה? כמה חודשים. ובגלל זה אני רוצה לברוח מכאן->לאן הכי הייתם רוצים לנסוע עכשיו? רחוק מכאן. לנסוע רחוק, להיעלם->קרה לכם פעם רציתם להתחיל את החיים מחדש במקום אחר? יותר מפעם אחת. תתגעגע אלי..->מתגעגעים למישהו? כן, כל-כך!
יש לי סדק בלב->האם שברתם למישהו את הלב פעם? לא. ואני שותה..->נכון שמים בטעמים זה מגניב רצח? מאאגניב אש. סתם לא,זה לא טעים בכלל! איזה כיף לענות על שאלון כזה, אפשר לאמץ אותו לקומונה שלי?

tohar6

New member
../images/Emo23.gifאיזה כיפ זה../images/Emo13.gif

יש לי משהו להגיד לך תשמע,-> מה המשפט שאתם אומרים הכי הרבה? את\ה לא רגוע\ה..! כבר חודשיים אני דוחה את השיחה-> עם מי לא דיברתם הרבה זמן ולמה? ידיד,סתם כי הוא חופר קשה לי לחיות עם המצב, אני לבד->אתם טיפוס שטוב לו לבד?או שאתם חייבים תמיד ביחד? טוב לי לפעמים לבד אבל אני תמיד חייבת להיות ביחד.. ובשביל להירגע->מה אתם עושים בשביל להרגע? שומעים עברי
אני שותה->מה הבירה המועדפת עליכם? קורונה לימון יש לי סדק בלב->מתי בפעם האחרונה נשבר לכם הלב? מממ טפו טפו טפו נראלי לא נשבר לי הלב בחיים.. ואני שותה..->מתי השתכרתם פעם אחרונה? בול לפני שבועיים, יום שישי לפני שבועיים בעבודה
ובגלל זה אני רוצה לברוח מכאן->לאן הכי הייתם רוצים לנסוע עכשיו? הודוווווו לנסוע רחוק, להיעלם->קרה לכם פעם רציתם להתחיל את החיים מחדש במקום אחר? מממ לא נראלי תתגעגע אלי..->מתגעגעים למישהו? ג'נגווו.. באמת!! בדיוק היום אמרתי לאתי שאני ממש מתגעגעת לג'נגו..באלי כ"כ תהופעה כבר יש לי סדק בלב->האם שברתם למישהו את הלב פעם? כן
לצערי... ואני שותה..->נכון שמים בטעמים זה מגניב רצח? לאאאאא...!! מיים מינרלים בלבד.. או נסטי לימון, אבל לא מיים בטעמים

יש לי סדק בלבבבב ../images/Emo14.gif

אני ממש אוהבת את השיר הזה
יש לי משהו להגיד לך תשמע,-> מה המשפט שאתם אומרים הכי הרבה?
בזמן האחרון זה "לא באמת!" כשאומרים משהו שהוא לא נכון וכאלה. כבר חודשיים אני דוחה את השיחה-> עם מי לא דיברתם הרבה זמן ולמה?
הממ לא יודעת, אנשים... ו.. לא יוצא
קשה לי לחיות עם המצב, אני לבד->אתם טיפוס שטוב לו לבד?או שאתם חייבים תמיד ביחד?
מאוד טוב לי לבד, אני מאוד אוהבת להיות לבד.. אבל.. אני גם מאוד אוהבת להיות עם אנשים שאני אוהבת. ובשביל להירגע->מה אתם עושים בשביל להרגע?
שומעת מוזיקה בעיקר, ונשימות עמוקות גם עוזרות. אני שותה->מה הבירה המועדפת עליכם?
אני לא אוהבת בירה
יש לי סדק בלב->מתי בפעם האחרונה נשבר לכם הלב?
לא יודעת, עד לפני שנה בערך הייתי מתאהבת, ונדלקת על אנשים כל שבועיים בערך, ואהבה אמיתית הדדית עוד לא הייתה לי, אז...
ואני שותה..->מתי השתכרתם פעם אחרונה?
אף פעם לא
ילדה טובה שכמותי
ובגלל זה אני רוצה לברוח מכאן->לאן הכי הייתם רוצים לנסוע עכשיו?
לכפר תבור.. או לחופשה בחו"ל
לנסוע רחוק, להיעלם->קרה לכם פעם רציתם להתחיל את החיים מחדש במקום אחר?
אני מאמינה שכן.. תתגעגע אלי..->מתגעגעים למישהו?להמון אנשים. כמו אתי- אני בנאדם מתגעגע. יש לי סדק בלב->האם שברתם למישהו את הלב פעם?
לא שידוע לי
ואני שותה..->נכון שמים בטעמים זה מגניב רצח?את האפרסק אני לא אוהבת, תפוח זה מגניב
ליל,אני אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד
ואת כל הפורום המדהים הזה!
לא יודעת מה אני עושה ערה, אולי כי ישנתי חצי יום
לילה טוב לכם!

shahar1989

New member
מצחיק ליייייייייייייייייייייייייי!

יש לי משהו להגיד לך
תשמע,-> מה המשפט שאתם אומרים הכי הרבה? רוצה לבוא איתי להופעה?
כבר חודשיים אני דוחה
את השיחה-> עם מי לא דיברתם הרבה זמן ולמה? מ.. עם מצנר
קשה לי לחיות עם המצב,
אני לבד->אתם טיפוס שטוב לו לבד?או שאתם חייבים תמיד ביחד? טוב לי ככה או ככה..
ובשביל להירגע->מה אתם עושים בשביל להרגע? שומעת מוזיקה או קוראת
אני שותה->מה הבירה המועדפת עליכם? ממ... קרלסברג, היניקן.. בעצם.. רק תתנו מה אכפת לי [?!]
יש לי סדק בלב->מתי בפעם האחרונה נשבר לכם הלב? ממ... ואו
ואני שותה..->מתי השתכרתם פעם אחרונה? מזמן מידי!!!!11
ובגלל זה אני רוצה
לברוח מכאן->לאן הכי הייתם רוצים לנסוע עכשיו? לבית של אחותי לראות את אלעד!!
לנסוע רחוק, להיעלם->קרה לכם פעם רציתם להתחיל את החיים מחדש במקום אחר? קרה, בהחלט.
תתגעגע אלי..->מתגעגעים למישהו? כן
יש לי סדק בלב->האם שברתם למישהו את הלב פעם? או,
ואני שותה..->נכון שמים בטעמים זה מגניב רצח? מממממממממממש!

בת 1986

New member
אני אני אני../images/Emo70.gif

יש לי משהו להגיד לך תשמע,-> מה המשפט שאתם אומרים הכי הרבה? מה המצב בובה?
כבר חודשיים אני דוחה את השיחה-> עם מי לא דיברתם הרבה זמן ולמה? עם יערה
כי אין לה זמן אליי
קשה לי לחיות עם המצב, אני לבד->אתם טיפוס שטוב לו לבד?או שאתם חייבים תמיד ביחד? גם וגם.. לפעמים באלי להיות לבד ולפעמים ביחד.. ובשביל להירגע->מה אתם עושים בשביל להרגע? שמים מוזיקה.. אני שותה->מה הבירה המועדפת עליכם? גולדסטאר יש לי סדק בלב->מתי בפעם האחרונה נשבר לכם הלב? כל יום
מה יהיה איתי?!?!?!?!|הלפ| ואני שותה..->מתי השתכרתם פעם אחרונה? לא זוכרת.. אממ, בהופעה של כפיר הייתי קצת מסטולה.. ובגלל זה אני רוצה לברוח מכאן->לאן הכי הייתם רוצים לנסוע עכשיו? לחופשה בחו"ל לנסוע רחוק, להיעלם->קרה לכם פעם רציתם להתחיל את החיים מחדש במקום אחר? ברור תתגעגע אלי..->מתגעגעים למישהו? כן
יש לי סדק בלב->האם שברתם למישהו את הלב פעם? נראלי ואני שותה..->נכון שמים בטעמים זה מגניב רצח? שיא המגניב

למעלה