הערב בתפוז: עברי לידר

../images/Emo79.gifהערב בתפוז: עברי לידר../images/Emo79.gif

הזמר עברי לידר חובק אלבום חדש בשם: "זה לא אותו דבר". הערב בשעה 19:00 הוא מגיע להתארח Live ב- BlogTV ובפורום המעריצים הרשמי. אתם מוזמנים לשרשר שאלות בפורום

harar8

New member
ראיתי היום דרגון בול ג'י טי

יש לי שאלה איך גוהן יכול להפוך לסופר סיאן אם בדרגון בול זי אמרו לו כשהוא הפך למיסטי שהוא יותר לא יוכל להפוך לסופר סיאן אחרת הגוף שלו לא יוכל לעמוד בזה. אז איך הוא הצליח להפוך לסופר סאין?

Brolly

New member
LOL

זאת אחת הסיבות שלא סובלים את ג'י טי אין לזה הגיון כי הסדרה לא מבוססת על המנגה, ז"א דברים שלא אמורים לקרות קורים שם...

Matrix man

New member
לעזאזל איזה דפיקות...

היוצר של הסדרה אפילו לא טרח לראות את Z?... בכלל, GT עלובה ביותר לעומת Z.. מבחינת הכול.

6565

New member
דבר אחד לא הבנתי בפרק של היום...

אם בייבי לא יכל להשתלט על טראנקס אז איך הוא יכול להשתלט על וג'יטה?!...

6565

New member
לא ממש קשור אבל...

לדעתי ערוץ הילדים הורס\מבייש (תבחרו את הגרסה המועדת עליכם..) את דרגון בול ג'י טי וזי! זה ממש בושה לארץ שלנו שאנימה כל כך מצליחה תהרס ותהפוך לאנימה עם קולות של אנשים מכוכב נולד! (כל הקולות דפוקים..) וזה כל מה שיש לי להוסיף...

Angeldust1

New member
מה אתה רוצה מהקולות????

אם יש דבר אחד שאפשר לומר לטובת הדיבוב בעברית זה הקולות. הקולות שם כ"כ מתאימים לדמויות שזה מדהים... במיוחד בג'יטי. בכלל, אני לא מבין מה יש לאנשים כ"כ נגד הדיבוב והתירגום, בסה"כ זה סבבה. נכון שזה לא מתקרב לגרסה היפנית אבל אין מה להשוות בכלל כי היפנית זה המקור... זה לפחות הרבה יותר טוב מהגירסה האמריקנית. הם קיצצו פרקים, ערכו את כל הסדרה, תקעו לגוקו קול פלצני שלא מתאים לא בגרוש ובכלל הרסו הכל. טוב באמת שהם לא המציאו את הסדרה מחדש... אבל הטימטום הכי גדול של הגרסה העברית זה ששינו את השם של וג'יטה למקיטה בטענה שהשמות צריכים להיות קלים להגייה... WTF???? למה הם צריכים להיות קלים להגייה??? יאללה שהילדונים יפתחו קצת את יכולת ההגייה שלהם לא יזיק להם... חוץ מזה מה לעזאזל הבעיה להגיד וג'יטה???? טראנקס זה שם הרבה יותר קשה לגייה ואותו הם לא שינו. כנראה במהלך DBZ הם קיבלו שכל והפסיקו לשנות שמות. הבעיה היא שהם לא קיבלו את השכל הזה בהתחלה וקראו לוג'יטה מקיטה ונתקענו עם השם הזה לכל אורך 2 הסדרות כי כבר אי אפשר לשנות אחרי שקראו לו מקיטה

gokussj2

New member
חחח קשה להגייה

אני זוכר טוב מאוד בתחילת הסידרה הם אמרו מקיטה נסיך הסאיינים מכוכב וג'יטה כן כן ככה הם אמרו בגירסה העברית בפרקים של סאגת סייאן.

gokussj2

New member
כי בייבי

כל הזמן מתפתח , אם תשים לב הוא נראה שונה מתי שהוא התשלט על וג'יטה מאשר איך שהוא נראה כשהוא השתלט על טראנקס , רעיון די מפגר , סידרה עם הרבה דברים שלא מסתדרים והם דברים ברורים , אם למישהו הייתה טיפת הגינות (אקירה טוריימה) הוא ביחד עם עוד כמה היו יוצרים סידרה חדשה שאקירה היה מתכנן והיא הייתה באה בדיוק איפה שדרגון בול זי הסתיימה , ושהיו עושים אותה גם כן בסגנון ובאורך של דרגון בול זי.

Angeldust1

New member
חחחח באותו אורך של זי???

זה קצת מוגזם לא?... מספיקה סדרה אחת של 300 פרקים. גם אם זה אקירה יש גבול לרעיונות שבן אדם מסוגל להפליץ... חוץ מזה צריך לדעת לפרוש בשיא

gokussj2

New member
שמע

ברור שהמציאו המון רעיונות אבל אין סוף לדברים שאפשר להמציא , אם רק היו משקיעים יותר מ-5 דקות ביצירת ג'יטי אז יכל לצאת מזה משהו , בוא נגיד ככה אם באמת יפעלו לפי מה שאמרתי כלומר להתחיל את הסידרה מסוף דרגון בול זי זה אומר שיש לך עדיין את כל הדמויות , הסיפור ההתחלתי הוא שגוקו נמצא בכפר של אוב ומאמן אותו , לא חובה לעשות ככה שגוקו נמצא שם 10 שנים , הרי אוב כבר יודע לשלוט בחלק גדול מהכוח שלו כשהוא הולך עם גוקו , אז כמה כבר יקח ללמד אותו לשלוט בכל הכוח שלו וקצת להתחזק , בוא נגיד עד לטורניר העולמי הבא , זה לא הרבה זמן , אז גוקו פוגש את כולם וחוזר , ואת האקשן לא חובה להתחיל בהפרעה לטורניר כמקובל בכמה מקרים בדרגון בול ודרגון בול זי , אלא אפשר לסיים את הטורניר , ולהראות את כולם הולכים לאיזה מקום או משהו זתומרת בפעילות כלשהי שתהיה ואז זה בא להם בהפתעה , יש המון אפשרויות , למשל אפשר להכניס סייאנים חדשים , לפי היגיון הסאיינים שלחו במשך שנים תינוקות לחלל ככה עד שפריזה השמיד את הכוכב הספיקו תינוקות סייאנים שנשלחו שנים קודם , לנחות בכוכבים אחרים ככה שהגיוני שיהיו עוד סייאנים וזה כבר לא בעיה להכניס אותם לסיפור , וכמובן שהם לא יהיו הרעים המרכזיים ואפשר להמשיך מכאן הלאה , זה ממש לא בעיה , ממציאים רעים חדשים , משקיעים קצת בקרבות שזה לא יהיה מכה אחת קאמאהמאה אחד וגמרנו ואם לא אז ספיריט בומב ענקי שבא משום מקום ומסיים את הסיפור , אם ישקיעו קצת יותר בפרטים בלי שאתה שם לב כבר יש לך יותר מ-100 פרקים תכפיל את זה ב-2 או 3 לפי כמות הרעים המרכזיים יש לך סידרה של 300 פרקים , יש המון דברים שעוד לא ייחסו להם חשיבות בדרגון בול זי , למשל לא טעמנו מספיק את הסופר סייאן 3 ובזה חייבים להסכים איתי , חוץ מזה שיש דמויות שנשכחו לקראת סוף דרגון בול זי כמו יאמצ'ה וטיאן , בכלל יאמצ'ה פתאום עשו ממנו אחד שמפחד להילחם כי הוא לא חזק מספיק , אגב יש עוד לעקוב אחרי הגדילה של גוטן וטראנקס הם גם מאותם דברים שלא היה לנו מספיק בסידרה כי היא הסתיימה מהר מידי , באופן כללי זה אפשרי , אקירה טוריימה חשב שהוא הגיע לנקודה שאין מה לחדש(הוא אמר את זה בראיון) אבל הוא טעה יש המון , יכול גם להמציא עוד רמות לסופר סייאן , יכול להחזיר את האוזארו ראינו את הצורה הזאת רק בתחילת הסידרה אז רצוי להחזיר ועוד כאלה...

gokussj2

New member
יש עוד משהו

להרחיב אופקים של הסידרה להמציא כוכבים חדשים וסיפורים חדשים כמו שהיה עם נאמק , אבל בניגוד לג'יטי שלא יהיה כל פרק כוכב חדש אלא לתת סאגות שלמות , מעולם לא היה לנו מושג מה קרה לאימפריה של פריזה אחרי שהוא ואביו הובסו , הרי היה להם מלא כוכבים בבעלותם , בייחוד מעניין הכוכב הראשי של פריזה. עוד דבר שחשבתי עליו זה שהיה יכול להיות מעולה אם היו איכשהו מכניסים את בארדוק לתוך הסיפור , ועוד דבר שאני בטוח שהרבה יאהבו זה להחזיר איכשהו את טראנקס מהעתיד , נניח שכולםם יוצאים למשימה להחזיר את כל לוחמי הזי מהזמן של טראנקס בעתיד , אולי ע"י כך שגוקו יסע בזמן עם טראנקס חזרה לזמן העתיד ושם יעשה אינסטנט טראנסמישיון לנאמק שעדיין קיים גם שם ופשוט יבקשו שפיקולו יחזור וכן הלאה וככה יחזירו את כולם , מי אולי גם ימצאו דרך להחזיר את גוקו נניח אם יעצימו את כוחו של הדרקון. כמו שהעובדות בשטח יש הרבה סוגיות לא פתורות שאפשר היה לעשות מהן סידרה מדהימה שהייתה יכולה להיות לא פחות טובה מדרגון בול זי. אם רק מישהו היה לוקח יוזמה.

Angeldust1

New member
יש לך רעיונות יפים אבל...

בסופו של דבר הכל חוזר על עצמו. זה תמיד רע מרכזי ויותר חזק מכולם שנלחמים בו מלחמת התשה שנמשכת 100 פרקים ובסוף מצליחים להתגבר על הכוח שלו(בד"כ רמת סופר סאיין חדשה) ומנצחים אותו. זה יפה מאוד וסבבה אבל כבר מיצה את עצמו בזי.

gokussj2

New member
ממש לא

אני הבאתי רק רעיונות מרכזיים אבל אפשר להמציא דרכים אחרות בהן יתפתחו האירועים ובסופו של דבר יביסו את הרע הראשי , חוץ מזה תראה את דרגון בול כדוגמא כל הדרך בה הביסו אויבים שם היא בכלל שונה מהדרך הנהוגה בדרגון בול זי ככה שאפשר לעשות את זה בכל מיני וריאציות רק צריך להשקיע מחשבה , ותאמין לי גם אם הבסיס בסוף יהיה בערך אותו דבר עדיין עד שמגיעים לנקודה של הניצחון של הטובים על הרעים כל האירועים שבאים לפני הם מה שיעשו את הסידרה ואף אחד לא יתנגד לזה כל עוד זה יהיה איכותי כמו שתי העונות הראשונות.

Angeldust1

New member
וואלה?!? בדרגון בול הביסו את הרעים

בדרך שונה?.. אני אשמח אם תיתן לי דוגמה. לא איכפת לי מספויילרים כי אני לא מתכוון להתחיל לראות עכדיו את דרגון בול אחרי שראיתי את כל זי וג'יטי ואני יודע כל פרט קטן של מידע על הסדרות האלה. רק תזהיר אנשים אחרים...

gokussj2

New member
אה לא ראית בכלל?

אני לא רוצה לקלקל לך , תאמין לי כדאי לך לראות את זה , אתה לא יכול לדעת על העונה הזאת יותר מידי רק ממה שהראו בדרגון בול זי , היא סידרה עם פחות אקשן אבח יותר מצחיקה , אחלה סידרה.

6565

New member
בולה?!?! בולה?!?!

מה פתאום הם קוראים לברה בולה?.. מה קרה איתם?.. וסתם לא קשור.. אתם שבתתם היום?... והנה סתם תמונה של טראנקס בתור דוגמן של פוקס..

למעלה