הלניקה

carmonle

New member
../images/Emo128.gifהלניקה ../images/Emo31.gif

ביום שישי בערב 5/8/05 נפגשנו קבוצה של חברים (10) בהלניקה שבמרינה בהרצליה. נפילה כזו במסעדה מבחינת שירות ויחס ללקוח כבר הרבה זמן לא חוויתי. לאחר שלקחו הזמנות וכבר ישבנו במסעדה כשעה, המנות הראשונות טרם הוגשו לשולחן. המנות הראשונות הוגשו ביחד עם המנה העיקרית וכמובן שסרבנו לקבל אותן. בנוסף המנות העיקריות הוגשו בפערי זמן לחברי הקבוצה כך שמרבית האנשים סימו לאכול ואשתי טרם קיבלה את המנה העיקרית שלה. למרות שהתלוננו בפני אחד מבעלי המסעדה הוא אפילו לא חשב להציע לנו פיצוי, מזל שדיבר איתנו. בסוף הם עוד התגאו שלא חייבו אותנו בגין המנות הראשונות שלא אכלנו. למסעדה עם כזה שירות או יחס ללקוח אין זכות קיום, ואיני מתכוון לפקוד אותה שנית. המחירים קצת יקרים לטעמי לחלק מהמנות שאינן מספיק נדיבות בגודלן. להלן דוגמא: מנה פילה לוקוס - 89 ש"ח קציצות עגל (4 יח' - 55 ש"ח). האוכל לטעמי די בינוני והדג אותו אכלתי לא היה מלהיב, נתח קטן ולא הצדיק מחיר של 89 ש"ח. קציצות העגל היו לא מבושלות מספיק ויותר מידי מתובלות לטעמי. ערן

ת ב נ

New member
האם אתם מכירים את הטברנה שפתח

שמעון פרנס במרינה בהרצליה? איך קוראים לה? האם הכוונה לזאת?

ננה f

New member
אז ככה וככה

השרות - יתכן. האוכל- מנות ראשונות טובות (ממש כדאי ובעיקר הקרות)הלחם מבאס. אחרונות - תלוי בהחלט. עיקריות, בדיוק השתיים שאתם אכלתם - בדיוק ככה. אני מאוד סקרנית, אכלת את הדג עם החמאת רצינה והפלפלים?-:))) ובוז לזה שיש כמעט עשרים סוגי אוזו בתפריט אבל אפילו לא טובורג רד אחת.מילא התנחמתי בגולדסטאר דראפט החדשה.

carmonle

New member
פרנס הוא המנהל המוסיקלי לא אחד

מבעלי המסעדה. היתי שם ביום שישי הארון והנסיון היה גרוע מבחינתי. מצ"ב קישור להודעתי בנושא. ערן

carmonle

New member
השירות מתחת לכל ביקורת, לא יתכן

ולא אולי. הדג שאכלתי - הפילה לוקוס היה עשוי בגריל והגיע לבקשתי עם סלט ירקות, היה עליו תיבול שאיני יכול להגדירו, פילפלים לא היו. ערן

ננה f

New member
תודה על התשובה

1. אני מבינה שהתלוננתם על השירות? אתה זוכר את שם המלצר ששירת אתכם . האם לדעתך הכשל היה קודם כל אצלו? במטבח? תזכור זו מסעדה בהרצה. מה שבלתי נסלח בעיני הוא שהבעלים(אם אכן זה היה הוא) שלח אותכם ל...ל. אתה יודע מה שמו? כי אני לעומת זאת הצבעתי על בעיה עם שני מנהלי המשמרת בשתי הפעמים שהייתי, גם יחד. 2. השירות? יתכן וגם אולי. אני קיבלתי שם פעמיים יחס סביר- ואפילו טוב. אבל,כאמור הגענו בערבים בהם לא היתה הופעה. ובפעם אחת הכרתי כאמור חלק מהצוות, ככה שזה לא יהיה הוגן לחלוק עליך.

carmonle

New member
לדעתי הבעיה במטבח ודרך ניהול המסעדה

ולא עם המלצרית שכל הזמן התנצלה ולקחה על עצמה את האשמה. לא משנה מי אשם אתה כלקוח מצפה לפיצוי כלשהו. האדם עימו דיברתי והתלוננתי והמלצרית אישרה זאת הוא אחד מבעלי המסעדה (יש מספר שותפים ושמו של השותף עימו דיברתי ידוע לי) שעשה טובה שהתיחס אלינו. ערן

ננה f

New member
גם בגלל זה יש במסעדות הרצה

שהמטבח לא מתקתק זה יכול לקרות.יש ימים כאלה גם במסעדות ותיקות. התלונה היתה צריכה להרשם. אם אכן ככה, תגובת הבעלים, ממש לא ראויה בהחלט לא צפויה, בעצם הפוכה לגמרי מהסביר. אני מאוד מקווה שפרנס לויה וכל השאר מבינים קוראים ומחכימים עכשיו.

carmonle

New member
פרנס הוא רק יחצן של המסעדה לא אחד

מהבעלים. אולי הוא צריך לחשוב פעמיים באם לפרסם מסעדה כזו עם יחס כזה ללקוחות. ערן

carmonle

New member
לפי כרטיס ביקור של המסעדה, פרנס

אחראי על הניהול האומנותי. ערן

ננה f

New member
ערן?

הכוונה היתה "אולי הוא צריך לחשוב פעמיים באם לפרסם מסעדה כזו עם יחס כזה ללקוחות"