הכי קורין...

tomerldt

New member
../images/Emo79.gif הכי קורין... ../images/Emo79.gif

הכללים? - מותר להשתמש רק בשירים של קורין
השיר הכי עצוב:
השיר הכי מוזר:
השיר הכי רועש:
השיר הכי קר:
השיר הכי חם:
השיר הכי מעלה זכרונות:
השיר הכי קל:
השיר הכי מורכב:
השיר הכי ישראלי:
השיר הכי לא ישראלי:
השיר הכי קורין:
השיר הכי לא קורין:
השיר הכי נוסטלגי:
השיר הכי אני:
השיר הכי משעמם:
השיר הכי משמח:
השיר הכי מקפיץ:
השיר הכי מרגש:

tomerldt

New member
../images/Emo11.gif אני אתחיל

השיר הכי עצוב: "קשר הירח" השיר הכי מוזר: בלי לחשוב פעמיים - "דומינו"!!! השיר הכי רועש: מה שעולה לי בראש זה "אני משתגעת" השיר הכי קר: "אנטרטיקה"
השיר הכי חם: פירמידות, אתם יודעים... מצריים וכל זה...
השיר הכי מעלה זכרונות: מה אני אגיד לכם... "קורים דברים" מזכיר לי את החזרות עם מיכל...!!!
השיר הכי קל: אני אלך על השיר הכי קל מבחינה הרמונית
ואגיד "תנינענק" השיר הכי מורכב: השיר- "שם יש" מתוך האלבום של ערן צור - "אתה חברה שלי" הלחן ממש מורכב ומיוחד! השיר הכי ישראלי: "אין לי ארץ אחרת"
השיר הכי לא ישראלי: לאחר התלבטות -"בין לבין"
השיר הכי קורין: "אני משתגעת"
השיר הכי לא קורין: "החול יזכור" - ובחרתי בו רק כי היא לא נשמעת כמו עצמה שם... השיר הכי נוסטלגי: לדעתי - "זן נדיר" השיר הכי אני: לבנתיים אפשר להגיד - "הטבעת נפלה" , ואני בטוח שיש כאלה שיבינו למה...
השיר הכי משעמם: "תמונה בכחול"... :-\ השיר הכי משמח: "שיר בכיף" השיר הכי מקפיץ: "תנינענק" - במיוחד בהופעות! השיר הכי מרגש: "החיים בורוד" ללא כל ספק

A m 0 s

New member
בשביל לענות על זה אני צריך קצת יותר

להכיר את קורינה... לא עכשיו... בשלב אחר בחיים... כי אני מכיר המון שירים שלה; אבל אל מספיק לדעתיץץץ

A m 0 s

New member
טוב, נו יאלה!

השיר הכי עצוב: כשזה עמוק השיר הכי מוזר: שקרן השיר הכי רועש: תנינענק?! השיר הכי קר: כמובן ש - אנטארטיקה!! השיר הכי חם: משום מה; אל תקרא לי מותק! השיר הכי מעלה זכרונות: אין לי מושג... השיר הכי קל: כנ"ל השיר הכי מורכב: לא מבחינת אקורדים או נגינה... הוא פשוט מרגיש מורכב; תנינעק! השיר הכי ישראלי: אין לי ארץ אחרת ללא ספק (שמדבר על השורשים) השיר הכי לא ישראלי: אמסטרדם?! השיר הכי קורין: אויש - נו קשה!! השיר הכי לא קורין: מאיפה לי?! השיר הכי נוסטלגי: אין לי מושג?! השיר הכי אני: באמת שאין לי שמץ! השיר הכי משעמם: אה?! השיר הכי משמח: הטבעת נפלה?! השיר הכי מקפיץ: אקע"ש השיר הכי מרגש: תמונה בכחול (בביצוע של דנה'לה בהופעה בבארבי
)

../images/Emo3.gif

השיר הכי עצוב:כשזה עמוק השיר הכי מוזר:בננ השיר הכי רועש:תנינענק השיר הכי מעלה זכרונות:ציפור השיר הכי קל:מה הפרח השיר הכי קורין:זן נדיר השיר הכי נוסטלגי:זן נדיר השיר הכי אני:הילדה שבשק השיר הכי משעמם:תמונה בכחול חחח השיר הכי משמח:שיר בכיף שיר שקם עם הבוקר

theim

New member
קורינילה

השיר הכי עצוב: קשר הירח השיר הכי מוזר: תנינענק השיר הכי רועש: כבשים השיר הכי קר: מותק השיר הכי חם: פשוט כלכ ך השיר הכי מעלה זכרונות: ימי הפרח והאהבה השיר הכי קל: שיר בכיף השיר הכי מורכב: פירות אסורים השיר הכי ישראלי: אין לי ארץ אחרתP:, צפוי השיר הכי לא ישראלי: אמסטרדם? ;) השיר הכי קורין: אנטארטיקה השיר הכי לא קורין: נפוליאון השיר הכי נוסטלגי: אמור לי השיר הכי אני: פשוט כל כך השיר הכי משעמם: אמסטרדם השיר הכי משמח: פרשדונה השיר הכי מקפיץ: הטבעת נפלה השיר הכי מרגש: מה הפרח

maayani d89

New member
קורין ../images/Emo168.gif

השיר הכי עצוב: "קשר הירח" השיר הכי מוזר: "בננ" השיר הכי רועש: "תנינענק" השיר הכי קר: "אנטרטיקה" השיר הכי חם: "שיר לשירה" השיר הכי מעלה זכרונות: "זן נדיר" - משום מה, מזכיר לי את השכבה שלי (מחזור ס"ז) השיר הכי קל: למצוא את ה-הכי קל זה הכי קשה...! לא מוצאת!
השיר הכי מורכב: "מותק" השיר הכי ישראלי: לדעתי "התעשייה האבירית" מבחינתי זה מדבר על סיטואציה מחיי היומיום במדינה כמו שלנו. השיר הכי לא ישראלי: "Le Dejeuner Du Matin" השיר הכי קורין: "הכחול של השמיים" השיר הכי לא קורין: "Le Dejeuner Du Matin" השיר הכי נוסטלגי: "אין לי ארץ אחרת" השיר הכי אני: על פי מה שתומר אומר - "זן נדיר"... מסתבר שאני זן נדיר
השיר הכי משעמם: "Le Dejeuner Du Matin"... שוב.... השיר הכי משמח: "עולם מושלם"! השיר הכי מקפיץ: "מה הפרח"
וגם- גרסה שעדיין לא קיימת והיא- "אין לי ארץ אחרת" - בטראנס. השיר הכי מרגש: "שיר לשירה"

m757

New member
באיחור ../images/Emo70.gif

השיר הכי עצוב: חיה בתוך קופסא השיר הכי מוזר: זמן חלל
השיר הכי רועש: תנינענק השיר הכי קר: לילה נופל על העיר השיר הכי חם: זן נדיר
השיר הכי מעלה זכרונות: התעשיה האבירית השיר הכי קל: מה הפרח
השיר הכי מורכב: קשר הירח השיר הכי ישראלי: אנטרטיקה השיר הכי לא ישראלי: דומינו השיר הכי קורין: קורים דברים
השיר הכי לא קורין: אמור לי השיר הכי נוסטלגי: כשזה עמוק השיר הכי אני: גשם של פתאום
השיר הכי משעמם: אין השיר הכי משמח: שיר בכיף
השיר הכי מקפיץ: שיר בכיף השיר הכי מרגש : חיה בתוך קופסא מתחיל ונגמר עם אותו שיר

tomerldt

New member
אני דווקא חושב ש"חיה בתוך קופסא" הוא לא עצוב

תחשבי על זה, היא אומרת שזה הזמן להתקדם וללכת הלאה, להתקדם, לשנות את הכיוון שהיא תפסה וכו'...
זו דעתי האישית

m757

New member
כן, אבל

היא מספרת פה דברים מאוד קשים ה"להתקדם וללכת הלאה" אני חושבת שבא להראות - כן, צריך להתקדם ולשנות כיוון אבל בואו תראו מה קורה בדרך יחד עם זאת.. וזה נורא עצוב "פעם היה לנו בית שחור כמו פחם הלחם תמיד נשרף ואבא זעם" "חברה שהיתה לי השתגעה וקפצה מהצוק תינוק שהבאתי הביתה מישכנתי בשוק" "לא נותנים להירגע ולנוח בצל לא נותנים את הלחם שלי לגדל" ... והלאה

למעלה