לאונרדו יודע
New member
../images/Emo79.gif החלל
קודם כל יש לי מבחן גדול ואפילו קצת מפחיד ביום ראשון הקרוב (מועד ב'..) מה שאומר שאני הולך להיות הרבה בבית והפיתוי מאוד גדול להיכנס לכאן ולהגיב לדברים במקום לשבת על התחת וללמוד.. אז אם אני כותב כאן יותר מדי תצעקו עליי או משהו ואני אפסיק ואלך ללמוד לי ביוכימיה א'.. חוץ מזה כתבתי שיר (חח אני מציף קצת לאחרונה הא?).. מקווה שתאהבו אותו, ושיהיה לכולנו סופש נעים
--- החלל החלל לא מתמלא מעשרים פרוסות גבינת שמנת הנצרכות זו אחר זו נדמה שאין עוד מקום מרוב אך החסר רק גדל ומבקש עוד איננו מתמלא גם כשיופי זר מביא אותך לאורגזמה – שוב מרגיש שזה דומה אך זמן מה שיעבור או חדות חושים יבהירו זאת השעות המתות פוערות עוד את הקיים והמדברים אל נפשך סוגרים עליו במידת היכולת: השרים, הכותבים, החושבים, היוצרים והמתבטאים באשר הם – מגנים עליך מפניך השינאה לעצמך וחברתה המקנאה לאחרים, ניזונות מהקול האומר שבעתיד אם רק תשלוט בו מחכים לך דברים תמורת כך וכך שקלים או חודשים מהחיים הבשר עומד מול המראה העיניים מביטות בעצמן מבקשות אחרות לפתע ישות קרובה תיגע בך אדם אהוב יקרבך לעולמו וירצה לשמוע את קולך האמיתי לעתים אף תוכל לשנות את מזלם של זרים תחת מעשים קטנים ועתה – נדמה שהחלל מלא גם זה יכול לחלוף אך, הו כמה טוב
קודם כל יש לי מבחן גדול ואפילו קצת מפחיד ביום ראשון הקרוב (מועד ב'..) מה שאומר שאני הולך להיות הרבה בבית והפיתוי מאוד גדול להיכנס לכאן ולהגיב לדברים במקום לשבת על התחת וללמוד.. אז אם אני כותב כאן יותר מדי תצעקו עליי או משהו ואני אפסיק ואלך ללמוד לי ביוכימיה א'.. חוץ מזה כתבתי שיר (חח אני מציף קצת לאחרונה הא?).. מקווה שתאהבו אותו, ושיהיה לכולנו סופש נעים