הופעות

ady18

Well-known member
לגבי ההופעה ב17.2.07

מישהו הולך? ומתי ניתן להתחיל להזמין כרטיס? תודה רבה למי שיודע

לגבי ההופעה במרתף10 בחיפה

ראיתי ששאלו אז הנה כמה פרטים: המופע יהיה מופע פסנתר עם איתמר גרוס ומאיה בלזיצמן בצ'לו זה יקרה ביום ו', 16.2 ב-22:00 כרטיסים יהיה ניתן לקנות כחצי שעה לפני תחילת המופע עם פתיחת הקופה והדלתות (משמע ב21:30) אין מכירת כרטיסים מראש, אין הזמנות, כל הקודם זוכה. למרות שהמועדון הוא מועדון סטודנטים, אין הגבלת גיל במרתף ואנחנו שמחים לארח כל אחד שמגיע. אם יש עוד שאלות, כנסו לפורום באתר שלנו או שלחו לנו מייל (דרך האתר). מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

שיהיה אפשר הילה ו/או רינת יודיעו

זה עדיין לא מופיע ברשימת ההופעות באתר של תמונע ברגע שיהיה פרסום יהיה אפשר להתחיל להזמין בלי לחץ

Nimrod121

New member
תודה רבה על הפרטים. ענית לי על כל

השאלות. טוב שנכנסת.

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifתודה רבה על הפרטים!!!

אתה יודע אולי גם את המחיר?

ממש במקרה אני יודע... ../images/Emo3.gif

60/55 ש"ח. המחיר הנמוך יותר - הנחה לסטודנטים וכאמור, אין הזמנת כרטיסים או מכירה מראש. הקופה נפתחת כחצי שעה לפני המופע.כל הקודם זוכה! מומלץ להציץ באתר שלנו בשבוע של ההופעה. סביר שתהיה הגרלת כרטיסים למופע. להתראות

PollyannaFlower

New member
אני עוד לא בטוחה...

אבל כנראה כל הקטע של הקניית כרטיסים במקום, אני לא טובה בתורים
.... אולי בכל זאת אני אבוא, נראה... רק עוד שאלה, באיזו דרך מסודרים המקומות? כיסאות בשורות ממוספרים? כסאות לא ממוספרים ("כל הקודם זוכה")?

ממליץ להציץ באתר שלנו

אם תציצי שם תוכלי להבין מה קורה במרתף וגם להתרשם בגלריה מתמונות שצולמו בהופעות קודמות. מרתף10 לא דומה לשום אולם הופעות אחר. הישיבה "אלטרנטיבית". יש שטיח מקיר אל קיר, כריות, שרפרפים וכו'. אין מקומות מסומנים ולכן כל הקודם זוכה.

grc100

New member
הופעות של איה כורם

שלום, אני מאוד רוצה ללכת להופעה של איה כורם אבל לא מצליחה למצוא בפרסומים. האם מישהו מכם יודע על הופעות שמתוכננות לחודש הקרוב באיזור המרכז ?

היום יש בתמונע

אבל לפי הבנתי אזלו הכרטיסים ב14.2 מתארחת אצל אביב גפן בהאנגר 11 ב17.2 עם כל הלהקה בתמונע ב27.3 עם כל הלהקה בזאפה

למעלה