הופעות

OhadArt

New member
אריק ברמן בפסטיבל התמר - כל המידע!../images/Emo220.gif

*פקו דה לוסיה*דויד ברוזה*יהודה פוליקר*היהודים*עברי לידר*אפרת גוש*אביב גפן*מירי מסיקה*אריק ברמן*ברי סחרוף*שלום חנוך הידעתם שנחל זוהר נמצא בישוב נווה זוהר בים המלח (ליד מלון נירוונה ים המלח) ? בישוב: תחבורה ציבורית, אתר קמפינג, צימרים, מרחק הליכה מההופעות בנחל זוהר. מוזמנים לאתר הישוב לפרטים נוספים: www.neve-zohar.co.il בסוכות כולנו בנחל זוהר! אוהד ברדה ישוב נווה זוהר - ים המלח *פקו דה לוסיה*דויד ברוזה*יהודה פוליקר*היהודים*עברי לידר*אפרת גוש*אביב גפן*מירי מסיקה*אריק ברמן*ברי סחרוף*של

AhRoNcO17

New member
לוח הופעות

איפה אני יכול להתעדכן לגבי הופעות עתידיות של אריק ברמן ? .

hilali1

New member
אריק בלובי הירושלמי.. בקרוב../images/Emo70.gif

קיבלתי היום חוברת של התיאטרון וכתוב שם שבקרוב אריק יופיע בלובי של התיאטרון
זה אחלה מקום להופעה
החוברת היא בערך עד סוף נובמבר כך שבהערכה שלי ההופעה תהיה בסוף נובמבר או בדצמבר

I מ י ר ב I

New member
הופה,ירושלים../images/Emo70.gif

מה ז"א לובי התיאטרון? בעמידה כאילו או יש שם מקומות ישיבה?

hilali1

New member
אפשר גם וגם..

שמים בלובי במה ומסדרים שולחנות ואפשר להזמין אוכל לפני.. כמו הזאפה רק פי אלף יותר מרווח..
את חייבת לבוא

papashdon

New member
זה כאילו עולה כסף?

כי זה נשמע מוזר, "לובי", אע"פ שאני מניח שאני יודע על מה את מדברת.. [תמיד יש שם איזה אחד שמנגן באורגן שלו
]..

hilali1

New member
זו לא הופעה סגורה..../images/Emo70.gif

אם אתה מכיר את התיאטרון אז יש לובי ענק והם מסדרים שם במה והכל. ושולחנות.

hilali1

New member
התכוונתי זו לא הופעה פתוחה ../images/Emo6.gif

כמובן שמשלמים על כרטיס.

Warman Globing

New member
../images/Emo41.gif20/9 Solstice Coil חוזרים להופיע בארץ!../images/Emo41.gif

Solstice Coil חוזרים אל הבמות בארץ! אחרי סיבוב הופעות מוצלח בבלגיה, להקת האלט-פרוג-רוק מגיעה למועדון הקולטורה לחגוג שנתיים לצאת אלבום הבכורה 'A Prescription for Paper Cuts', ולהציג חומרים חדשים מהאלבום השני שנמצא בתהליכים בימים אלה. אורחים: יציב כספי (Orphaned Land, יובל רון ואזרחי העתיד) רע לבנת (הגוספל של איריס ועופר פורטוגלי, קודה) אור קורט (זבוב עם גרוב, Coral Valley) יום חמישי, 20 לספטמבר, 22:00 מועדון הקולטורה הרצל 154, תל אביב בואו לבקר באתר החדש! http://www.solstice.co.il

למעלה