הופעות

orngold

New member
יולי פרוגרסיבי - ערב מס. 3

הערב השלישי ביולי פרוגרסיבי במועדון הבארבי בכפ"ס "ש" & דורוגה ג`ונג`ו 16.7.03, בארבי כפ"ס "דורוגה ג´ונגו" - רוק אומנותי מקורי עם נטיה ללחנים עממיים סופי אוסטריצקי - שירה אירנה צירלין - שירה יורי פויסיק - גיטרות אלכס רוזנברג - בס אינה טיליס - כינור לב נזרוב - תופים מקסים לוגובינסקי - כלי הקשה ויטלי דוברובנר - קלידים "ש" (Espiral) - מוסיקה פסיכודלית הנעה בין ג`אז לרוק דימה - גיטרה יאן - שירה סטאס - סמפלר, לופים ואלרי - בס ואדים - תופים אולג - גיטרה אלכס - שירה, כלי הקשה כניסה: 40 ש"ח בארבי כפ"ס, יוחנן הסנדלר 8. לפרטים, אורן- 064307785

עמית ע

New member
הלורד השחור

ביום שבת, 19.7.2003 בשעה 22:30, תופיע בהייניקן הבימה קלאב להקת הלורד השחור. הם מגדירים את עצמם כרוק מתקדם/פסיכדלי/בלוז ומבצעים חומר מקורי. לא נעים להגיד, אבל מהדגימות ששמעתי הם מזכירים לי בעיקר את ספיינאל טאפ. אתם מוזמנים כמובן להאזין ולשפוט בעצמכם.

moshel

New member
כל הפרטים על המופע של ברוואז'

לכול מי שהחמיץ לכול מי שרוצה לטעום עוד מהלהקה המופלאה הזאת במוצאי שבת ה26.7.03 בג`ה פאן רח קומפורט 11 ת"א שכונת פלורנטין תופיע להקת ברוואז` במופע משותף עם חבורת גוטל בוטל במופע השני שלהם שנקרא מוטי פנאן וצופי רמת גן לקבלת פרטים נוספים לערב איכותי זה כולל כרטיסי הנחה ב35 שקלים בלבד הורדת שיר של שתי הלהקות כתבות ועוד כנסו לאתר אני רוצה לידע אותכם בעוד פרט חשוב כל ההכנסות שאנו נקבל ממופע זה יוקדשו להפקת דיסק דמו כך כשאתם באים אתם עוזרים ושיכים להפקה moshel

orngold

New member
שני קטעים להאזנה

שני קטעים להאזנה של דורוגה ג'ונגו להנאתכם בקישורים הבאים

Rubycon

New member
בלאק לורד

חבר שלי הוא המתופף בלהקה ואני מכיר גם את הבסיסט (אחוות בסיסטים שמאליים) והקלידן (היה שכבה מעליי בבי"ס). מפתיע לגלות שגם הבסיסט וגם הגיטריסטים שמאליים. הם אכן משלבים פסיכדליה ורוק מתקדם - עד היום הקליטו דמואים של אלבום אחד שהוא רבגוני ומעניין. ברגעים היותר יפים המוזיקה כמעט מהפנטת - הרבה כוח וטכניקה אבל הם יודעים לשלוט בעצמם ולתת רגש. ברגעים הפחות יפים המוזיקה נוטה להיות מונוטונית ומעט מאצ'ואיסטית אבל סה"כ אני מאוד מרוצה מהאלבום. אני חושב שאם הם היו מצרפים לעצמם עוד נגן בעל הכשרה קלאסית שהוא קומפוזיטור טוב זה היה מוסיף להם המון.

אני מוכרח לציין

שהקאבר שלהם למנגינת הנושא של 'אבירי האור הקסום' הוא אחד מהדברים היותר גאוניים שיצא לי לשמוע. זה פשוט אדיר.

jt7785

New member
רעיון טוב

ממש אהבתי את הסדרה... אבל בעקרון הביצוע שלהם לא משהו בכלל, אני אפילו מעדיף את הביצוע המקורי עם זמרת האופרה ששרה במעברים. חוץ מזה - זה ממש משעשע ורעיון מוצלח, אהבתי.

pasteran

New member
יש למישהו את הגרסה העברית?

נוסטלגיה עזה! רבות עוד יסופר על כשף הקוסם השולט ברגל. מצאתי את הפתיחה באנגלית וזה משהו אחר לגמרי. גרוע. אנא אם למישהו יש את זה שיצור קשר. בברכת "זריזות רגליים לי כעת מן האויב חיש אמלט"

jt7785

New member
מדבר אפל או ישימון, הכה אויב בתמהון

היה לי פעם את השיר בעברית, אני אחפש אותו שוב בשבילך.

אריק2ס

New member
נסה באתר הבא

זה אתר מופלא - האתר של מעריצי אבירי האור הקסום בישראל יש שם את שיר הפתיחה המקורי, כמו כן את הביצוע של להקת הבלאק לורד הענקיים ואפילו תוכל למצוא שם מספר לחשי קסם בעברית... http://run.to/visionaries

HelterSkelter1

New member
LOL השיר פתר לי את השאלה הנצחית:

האם זה "רבות עוד יסופר על כשף הקוסם ששולט בגורל" או שמה "רבות עוד יסופר על כשף הקוסם ששולט בכוכב". האמת, לא יודע למה חשבתי "בכוכב"
השיר השני הסייקדלי ממש ברמה גבוה. יש שם איזה תפנית בשיר, ממש מעולה, שגרמה לי להיות מאוד מופתע.

אריק2ס

New member
רבות

זה: רבות עוד יסופר על כשף הקוסם ששולט בגורל... מופתע ממה?

המכשיר קשור, נדמה לי, לחוק כלים

שלובים בעזרתו קובעים את גובה הריצפה כמישור ייחוס בכל אופן אחלה קטע - בעיני יותר פרוג משאר הקטעים (משום מה סווג כפסיכאדלי)

orngold

New member
לידיעתכם

הערב המתוכנן לשבוע הבא (23.7) בו היו אמורות להופיע סוסיתא ובהמות המוג בוטל. מועד חדש להופעות אלו יפורסם כשיקבע. הערב ב30.7 עם איטליז וסימפוזיון יתקיים כמתוכן. בברכה, אורן.

סימפוזיון - הופעת הבכורה

אני שמח שנפלה בחלקי ההזדמנות לכתוב כאן סוף סוף על הופעת הבכורה שלנו, שתתקיים בבארבי כפר סבא ב-30.07.2003 (יום רביעי, בערב משותף עם להקת 'אטליז'). על המופע הזה אנחנו עובדים כבר כמה שנים בהרכבים משתנים, ואני גאה מאוד להציג את ההרכב שתראו על הבמה בסוף החודש : אלעד אברהם ינגן בגיטרה ובחליליות. אוֹרי בן-צבי ינגן בגיטרה חשמלית. דן קרפמן ינגן בגיטרה בס וישיר. בוריס זילברשטיין ינגן בתופים, ואני אשיר ואנגן בקלידים ובחליליות. ההשפעות המוסיקליות על הלחנים והעיבודים נעות בין ג'נטל ג'ייאנט, פראנק זאפה וסטיב רייך, ועד מתי כספי, מאגמה, שלמה יידוב ומוסיקה תכניתית, כמו גם מלחינים קלאסיים מודרניים ורומנטיים. אנו מקווים ומאמינים שהמוסיקה תהיה לטעמכם ושתהנו מהמופע. נשמח לראות שם את כולכם!

למעלה