דיסקים - CD'S

../images/Emo79.gifדיסקים - CD'S../images/Emo79.gif

והפעם.. שרשור בנושא דיסקים
האם אתם קונים דיסקים
אם כן, באיזו תדירות
מה דעתכם על צריבת דיסקים
מה הדיסק האחרון שקניתם
איזה דיסק\ים אתם הכי אוהבים לשמוע
כשאתם הולכים לחנות של דיסקים, לאיזה אזור אתם ישר הולכים
האם יש דיסק ספציפי שאתם רוצים לקנות
ו..אתם מוזמנים לפתח את הנושא עוד..
יאללה, בואו נעשה פה דיון רציני על דיסקים.. אל תשכחו שגם הם קשורים ל"סטייל וסגנון" (בהרבה מובנים!!)

no music no life

בעע כואבת לי הבטן. לאכול זה טוב, להתפוצץ ממש לא... ולשאלות- האם אתם קונים דיסקים? כן, אני קונה דיסקים. אני קונה דיסקים של אמנים שאני אוהבת, או דיסקים שיש בהם מספר שירים שאני אוהבת, או כאלו במבצע
אם כן, באיזו תדירות? אני משתדלת לבקר בטאואר בכל קפיצה לקניון, ולבקר בחנויות יותר מיוחדות כשאני באזורן (למשל- האוזן השלישית). כשאני רואה משהו שאני אוהבת אני קונה, ולפעמים אני הולכת במטרה לקנות. זה תלוי. מה דעתכם על צריבת דיסקים? הכי פוליטקלי קורקט זה להגיד שאני נגד, ואני כן נגד במובן מסוים. צריבה ביתית, מבחינתי מתקבלת על הדעת, אבל צריבה מאסיבית לצרכי פרנסה היא לדעתי נבזית ושפלה. אין לי קאזאה אבל אני מדי פעם מורידה שירים. הרמת העיקרון אני לא אקנה דיסק בשביל שיר אחד. מה הדיסק האחרון שקניתם? יחסים פתוחים של מוניקה סקס (ביום רביעי האחרון) כי אני מאוד אוהבת את מוניקה, כי הוא היה במבצע וכי עכשיו יש לי את כל הדיסקים. נדמה לי. איזה דיסק\ים אתם הכי אוהבים לשמוע? אוי זה ממש קשה, תלוי במצב הרוח שלי. אבל אני כן אגיד מה הכי קרוב למערכת (דיסקים ששמעתי לאחרונה)- הבילויים, spirits of the world, זקני צפת, מוניקה, עברי לידר בארי וויט וקולדפליי. כשאתם הולכים לחנות של דיסקים, לאיזה אזור אתם ישר הולכים? אם אני לא מחפשת משהו ספציפי אני הולכת מסודר, טור-טור. האם יש דיסק ספציפי שאתם רוצים לקנות? לא עולה לי משהו ספציפי, אולי ג'ון מאייר.

Man½Amazing½

New member
מוזיקה....

האם אתם קונים דיסקים? כמבון. אם כן, באיזו תדירות? 2-3 בחודש. מה דעתכם על צריבת דיסקים? משתדל כמה שפחות... רק אלבומים מחו''ל שעולים הרבה ואין לי כסף לקנות. מה הדיסק האחרון שקניתם? כלא 6- כלא 6. איזה דיסק\ים אתם הכי אוהבים לשמוע? כרגע זה כלא 6, אנשים עושים אנשים קשים, רוה להרגיש? של טאבו+, היפסול של מומי לוי, טרופיקל סטרום של ביני מאן וכנען 2000 של השבק שזה פשוט הדיסק הכי טוב שעולם המוזיקה יצר. כשאתם הולכים לחנות של דיסקים, לאיזה אזור אתם ישר הולכים? היפ הופ/ ראגא האם יש דיסק ספציפי שאתם רוצים לקנות? wu tang clan- enter the 36 chambers, לא מוצא איפה לקנות

No BoDy1

New member
I'ts my life

האם אתם קונים דיסקים
בוודאי... =)
אם כן באיזה תדירות
פעם בחודש... במקרה הטוב...
תלוי בהחלט.. בעיקרון נגד... הפסד ענקי של כסף... אבל ברמת העיקרון כמו שנטע אמרה שבשביל שיר אחד אנלא אקנה דיסק...
איזה דיסקים אתם הכי אוהבים לשמוע
Nirvana - Nevermind
כשאתם הולכים לחנות דיסקים, לאיזה אזור אתם ישר הולכים
רוק כמובן.. טעם החיים...
האם יש דיסק ספציפי שאתם רוצים לקנות
כן! אין לי כסף אבל... את הדיסק של KoRn - Issues וגם את HIM - Razorblade Romance

Daniel MSG

New member
אנשים -- עזרה

מי יודע איך קוראים לשיר מהסרט של גריז המפורסם הזה שיש בסוף הסרט כשהם רוקדים? זה חשובבב.

KitiKiti

New member
../images/Emo68.gifתשובות:

האם אתם קונים דיסקים-לא-צורבת...
אם כן, באיזו תדירות=-
מה דעתכם על צריבת דיסקים-רעיון מעולה,חח
מה הדיסק האחרון שקניתם-אםם...המורדים עונה ראשונה לפני איזה שנתיים כשלא היה לי צורב..
איזה דיסק\ים אתם הכי אוהבים לשמוע-אני צורבת דיסקעים עם כל השירים החדשים שאני אוהבת,אותם אני הכי אוהבת לשמוע...
כשאתם הולכים לחנות של דיסקים, לאיזה אזור אתם ישר הולכים-אופיס דיפו,וחנויות של דיסקים..
האם יש דיסק ספציפי שאתם רוצים לקנות-לא

אלוש4

New member
זה בא בדיליי.. אבל לשיר קוראים

you are the one that i want מקווה שעזרתי...

אני, אני, אני....חחחחח...

1.האמת שכבר פחות...
2.תסתכלו תשובה מעל! פעם אחרונה הייתה לפני שנה.. 3.דעתי שזה אל בסדר אבל כדי שהאמנים יוכלו להתלונן הם צריכים קודם להוריד מחיר של דיסק כדי שהוא לא יעלה 80 או 60 אלא בסביבות ה50.. 4.האחרון??מממ..קיבלתי את של שאקירה אבל אני קניתי את זה דסטניז צ'יילד. 5.אניגמה, צ'יל אאוט מודס, היהודים, בלאקפילד, שחורה...כל מיני.. 6.אני עוברת על הכל.. 7.ממממממ....לא ממש כרגע...

כיף לדעת שיש עוד אנשים שאוהבים

צי'לאאוט.. אבא שלי קנה לי לפני כמה ימים ת'דיסק של אניגמה.. ולפני כמה שבועות את הדיסק הכפול של קפה דל מאר..

תקניי..

זה אחד הדברים ההכי טובים.. אני אישית ממליץ לך על האוסף (הכפול) האחרון שיצא .. של המיטב.

הממ יאפ../images/Emo13.gif

זה לא מתוך האוסף עצמו אבל זה שירים מתוך שאר הדיסקים שלהם.. *אין לי את השמות המלאים.. אני אביא לך את השמות כמו שמצאתי אותם ברשת.. בתקווה שתמצאי משהו
Hotel Costes - Tango forte - אחרי שתשמעי את השיר הזה תשמעי את השיר של השוגבייבס Round Round ואם יש לך שמיעה טובה אז גם תשמעי שלאורך כל השיר אפשר למצוא את השיר הזה (Tango forte) - השוגבייבס האילו גנבות
Stéphane Pompougnac - I've Got A Cat Cafe del mar - Whatever (Shantel) - נראהה לי שיש ת'שיר הזה באחת הפרסומות בערוץ החיים הטובים
Imada -Playground Do Brasil mixed by Stephane Pompougnac - Organ Nights (part2) (groove,scott) thunderball - solar Variety Lab -London In The Rain אגב.. אני לא בטוח שגם כל השירים הם של קפה דל מאר...(יענו מאחד הדיסקים שלהם) אבל.. לא נורא חח העיקר שתביני את הרעיון

יו זה באמת נשמע כמו השיר של השוגר

בייבס...חחחחח...אני כזה מתחילה לשיר לי "ראונד ראונד בייבי.."....חחחחחחח......גנבות!!!!

למעלה