דיון שבועי

Sahar 11

New member
../images/Emo79.gifדיון שבועי

החלטתי לעשות בימי שישי את הדיון השבועי
אז הפעם על ג'ניפר לופז שתפו פעולה

NoWords

New member
אז ככה..

לדעתי היא פיספסה ובגדול בקטע של הפרוות, כן זה הנושא הראשון שאני מדברת עליו כי זה הכי הציק לי בה וזה עדיין. אומנם אחרי כל המהומות שהתקשורת ואירגוני החיות עשו נגדה היא פחתה בלבוש הפרוות אבל קו האופנה שלה לפי מה שהבנתי עדיין מייצר בגדים עם פרוות
. אניווי, פרט לקטע הפרווות אני חושבת שיש לה אחלה שירים, יש איזה שניים-שלושה סרטים שלה שממש אהבתי (וראיתי כמה וכמה סרטים שלה) ויש לה יופי מיוחד. לדעתי היא מדהימה. הממ ההופעות שלה אנרגטיות ויפות, חבל שהיא משתמשת לפעמים בפלייבק אבל שיהיה
. בגדול לדעתי היא אחלה:]

pussy girl

New member
צודק/ת../images/Emo103.gif

ג'ניפר לופז באמת לא הייתה צריכה ללבוש פרוות
וכל זה אבל יש אבל יש לה שירים ממש טובים (waiting 4 tonight/my love not cost a thing...)
מצטערת עם יש לי שגיאות באנגלית

may0rw

New member
אממ ג'יי לו..

יש לה כמה שירים יפים.. בעיקר no me ames עם מארק אנטוני
סרטים נחמדים..בעיקר אנקונדה וזהו בערך..לא הכי מכירה אותה שב"ש

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo29.gif אני אוהב אותה!

יש לי את כל האלבומים שלה (5)... התחלתי לאהוב אותה ישר עם If You Had My Love... על Waiting For Tonight הייתי מטורף, ו-Feelin' So Good גרם לי לקנות את האלבום הראשון והמעולה שלה
גם האלבום השני שלה לא איכזב, ואהבתי במיוחד את Ain't It Funny. אבל אחרי זה התחילה ירידה... This Is Me.. Then ו-Rebirth היו דיי נפילה יחסית לשני הראשונים... למרות השמות המפוצצים והמבטיחים של האלבומים האלה (במיוחד האחרון), היא לא מחדשת כלום מבחינת סגנון המוזיקה שלה, אשר דיי דומה לאלבום השני, רק השירים פחות טובים. כאילו.. אלבומים יפים, אבל היו יכולים להיות טובים יותר... בכל מקרה, לאלבום האחרון לא הגיע כישלון כזה... האלבום הראשון הוא ההכי טוב שלה לדעתי.

candyheart

New member
ג'ניפר,ג'ניפר...

אז ככה,האמת אני לא מתה עליה...הסרטים שלה לא משהו בכלל(וגם המשחק שלה לא) והקטע עם הפרוות מוריד לה המון נקודות אצלי. והמוזיקה שלה...האמת השירים שלה נחמדים לכמה זמן,אבל אחר-כך הם ממש נמאסים,ורובם נורא מעצבנים.במיוחד הסינגלים מהאלבום החדש שלה... אבל מה שכן,היא יפהפיה,אין מה לעשות.

DesertRose7

New member
היא לא כזאת משהו

הפרוות הרסו לה הרבה. יש לה כמה שירים שאני אוהבת כמו הדואט עם מארק אנטוני שאני לא מבינה מה כולם יורדים עליו כי לדעתי הוא שר ממש מדהים! יש גם את GONNA BE ALRIGHT שאני ממש אוהבת ו-PLAY אבל חוץ מזה אין התבלטויות מיוחדות. אולי שתתמקד בסרטי הקולנוע איכות ד' שהיא עושה וזה הכל.

Sahar 11

New member
אממ

יש לה שירים אחלה, כיף לשמוע אותם אבל יש לה כמה יציאות גרועות... כל הקטע הזה עם הפרוות לא שינה את דעתי עליה, נכון, זה לא בסדר שהיא קונה אבל עדיין היא אחלה בתור זמרת. הסרטים שלה לא משהו אני רואה אותה בתור זמרת ולא שחקנית. הסרטים היחידים שממש אהבתי הוא סלינה שהוא מעולה וחותנת בהפרעה שהוא נחמד... אה והיא ממש יפה

necky

New member
לדעתי השירים...

הישנים שלה יותר יפים התאכזבתי מהדיסק האחרון שלה והדיסק האהוב עליי הוא הדיסק של ג'ני מהבלוק(שכחתי איך קוראים לו)

D4Ever

New member
לדעתי..

בעבר היא הייתה הברה יותר טובה,השירים הישנים שלה הרבה יותר יפים..

המ,ג'ניפר לופז.

לא יודעת,לא מתחברת אלייה כלכך. יש לה כמה שירים טובים, אבל היא יכולה לעצבן,ולשעמם. לא אוהבת אותה כ"כ.

La Phantom

New member
הממ

בחורה שמקרינה אינפנטיליות. רוצחת חיות בעלת לב קר והכל בשביל היוקרה. זמרת גרועה שמשתמשת תמיד בפלייבקים כדי לפצות על חוסר יכולת השירה שלה. רוקדת טוב. בעלת 0% מקוריות במוזיקה שלה.

La Phantom

New member
הממ. בוא נראה,

בחורה שמקרינה אינפנטיליות.רוצחת חיות בעלת לב קר והכל בשביל היוקרה.זמרת גרועה שמשתמשת תמיד בפלייבקים כדי לפצות על חוסר יכולת השירה שלה.רוקדת טוב.בעלת 0 מקוריות במוזיקה שלה.

Im The Sun

New member
היא זמרת מעולה!../images/Emo42.gif

אהבתי את הסרטים שלה חוץ ממארגנת החתונות שהיה מציק ברמות הקשות. אנקודה היה אחלה סרט, אני עד היום אוהב אותו. WAITING 4 2NIGHT הוא שיר מעולה שלה. ובכלל כל שיר שהיא הוציאה מאז שהיא התחילה את הקריירה שלה אהבתי, משהו כמו בריטני, אי אפשר להשאר אדיש לשירים שלה.

Im The Sun

New member
אבל...../images/Emo42.gif

אסור לה לדבר (ראיונות וכאלה) תמיד יורד לי ממנה המון כשהיא מדברת. היא מציקה כשהיא מדברת, היא נשמעת מתנשאת וקרה ועסוקה יותר מדי בעצמה. כל פעם שהיא מדברת על המצוקות שלה כשהיא הייתה צעירה בא לי להוריד לה כאפה. כאילו תנוחי, די לנצל את זה שהייתה לך ילדות קשה כדי להראות יותר DOWN TO EARTH כי את לא!! אבל השירים שלה יפים וזה מה שחשוב

למעלה