"אני רוצה לצאת שיראו אותי"

../images/Emo79.gif "אני רוצה לצאת שיראו אותי" ../images/Emo79.gif

"נמאס לי לחשוב,להתכנס בעצמי. אני רוצה לצאת,שיראו אותי" שבת שלום יקיריי ויקירותיי. לא יצא לי להיות פה די הרבה זמן וזה כל כך לא בסדר מצדי! אבל יש לי לחץ מטורף בלימודים, אז.. תשדתלו להבין אותי
הפעם אני רוצה לפרסם שיר, או קטע שאני כתבתי בעצמי. זה לא משהו מוגדר, לא על אדם מוגדר, אבל על תחושה שאני חושבת שכל אחד יכול להזדהות. הוא יחסית ארוך, מקווה שלא תפסיקו לקרוא באמצע
והפעם אני אשמח שתגיבו ותחוו את דעתכם. כתבתי את זה בדיוק בצורה שאני אכתוב לכם. לא שינתי כלום. זרמתי עם מה שיצא. אז.. אם יש לכם הערות שיכולות לשפר, אני אשמח לשמוע
במיוחד בסוף, שעליו אני הכי פחות סגורה. והנה הוא לפניכם.. רק עוד רגע אחד. ורק עוד נשיקה אחת. רק עוד חיבוק אחד. ואהבה אחת שלא נגמרת. ודמעה אחת שזולגת ומרטיבה את הדף המלא במילים. ורק עוד אדם אחד שאת אומרת שלא נורא, את תצליחי להתגבר עליו. ורק עוד שקר אחד שאת אומרת ורק עוד נגיעה אחת רכה. ואת מתעצנבת.ומכה. וכמה שקשַה לך הפרידה. והוא תופס אותך חזק, מצמיד אותך אליו. מנסה להרגיע אותך. את נופלת לרצפה ופתאום- הכול מתמוטט לך מול העיניים. רגע אחד מתארך למיליוני רגעים ונשיקה אחת הופכת למאה נשיקות וחיבוק אחד שנעשה להמון חיבוקים ודמעה אחת שמתרבה לכל כך הרבה אחרות. ורק אותה אהבה אחת נשארת. אותה אהבה כואבת וצורבת. שכל פעם חשבת עליה ונעשה לך רע. כ"כ רע. כ"כ כואב. כ"כ צורב. כ"כ עצוב. ובכל זאת את נשארת. ואוחזת בכל טיפה של יחס וחיבה. מקווה שמשהו ישתנה. שהוא לא יברח. ונמאס לך לחשוב עליו כל הזמן. עליו ועל הרע שהוא מעניק לך. ובכל זאת את חושבת.קשה לך להרפות. ובכל זאת את ממשיכה עוד לקוות. שיעניק לך רק עוד רגע אחד לצידו ושיתן לך רק עוד נשיקה אחת רכה. שיחבק אותך הכי קרוב אליו רק עוד פעם אחת אחרונה. ושהדמעה הזאת לא תרד אף פעם והאהבה האחת- שלא תיגמר לעולם. ______________________________________________________________________________________ אז מה אתם חושבים? אשמח לשמוע את דעתכם. :) אני מזכירה לכם לשלוח אליי עוד דברים! זה חשוב מאוד. ההיענות בתקופה האחרונה היא לא משהו, וחבל שהפינה תסגר בגלל זה. לא לשכוח לשלוח במסר למשתמש של שבוע נשאר, או אליי למייל. ([email protected]). שבת שלום והמשך ערב נעים לכולכם, ליאל

ליאל../images/Emo13.gif

הקטע כמו שקראת לו.. לא הייתי מגדירה את זה שיר.. זה קטע מקסים.. מרגש ף מעביר הרבה תחושות של כאב, של עצב ,רגש, שמחה, אהבה.. דבר אחד הציק לי.. וזה ה"נגיעה אחת רכה" זה ממש הציק לי.. כי יש כ"כ הרבה מילים שלך.. ופתאום ההשאלה הזאת של נגיעה אחת רכה.. הורסת לי אולי תחליפי ללטיפה.. או לא יודעת זאת זכותך לשנות כרצונך בגדול.. אני אוהבת!!
וגם אותך

אתי ../images/Emo99.gif

יצא לי לחשוב על מה שאמרת, ואני חושבת שדווקא בגלל שזה נגיעה ולא ליטוף או משהו, מעביר תחושה יותר חזקה. לא יודעת..אני חשבתי בינתיים להשאיר את זה ככה. אבל נראה בהמשך, אולי זה ישתנה
בכל זאת אני אוהבת אותך מלא

amitshilo

New member
ליאלי,

אחד הדברים שאני נוהגת להגיד על דברים שאני קוראת ואוהבת זה שיש בהם אמת. ובאמת, מה שכתבתנורא אמיתי, ואני יכולה להרגיש אותך מאוד בתוך הטקסט הזה. יש משהו מאוד מרגש בחוסר הריחוק הזה, וחוסר הניסיון להטעות. לדעתי, אם את רוצה אתגר, תנסי לתחכם את זה, יש המון המון דרכים. אני מאוד אוהבת אותך
אני מאוד אשמח להמשיך לקרוא דברים שלך.

עמיתי ../images/Emo24.gif

תודה רבה על התשובה הכנה. זה מעלה לי נורא את האגו
סתם,סתם. אבל באמת, תודה רבה. ובקצב הזה שלא שולחים לי דברים, אני אאלץ לפרסם רק דברים שלי, אז תוכלי לקרוא מלא כאלה! ואז אני אזכה בפרס! וזה לא יהיה מפתיע או משהו! לא כיף! S: ואני לא רוצה שזה יקרה,אז.. תתעוררו אנשים!!! (סורי שניצלתי את התשובה שלך בשביל זה
)

../images/Emo126.gifאהובתי,

הקטע שכתבת ממש חזק, ומעביר המון רגשות. המון. כדי לשפר את זה מעט, את יכולה אולי לשנות מילים מסוימות למילים יותר פיוטיות, יותר רמיזה, כמו שעמית אמרה, יותר תחכום, לא יודעת איך להסביר את זה. אולי בגלל שזה 100% הכל מהכל על ה"דף" חסר בזה משהו, אולי צריך להיות פה קצת מסתורין, קצת דברים שאומרים אבל לא אומרים. בכל אופן זה יפה, ואני מאוד רוצה לראות את ההתקדמות שלך בכתיבה. אוהבת אותך מכאן ועד אין סוף! נטע

כפרוש ../images/Emo99.gif

תודה, אני אנסה לקחת את מה שאמרת לתשומת לבי. למרות שאין שם כל כך הרבה מקום, כי את כבר שם.
כפרעליי, איזה תחכום

למעלה