"אני רוצה לצאת שיראו אותי".

../images/Emo79.gif "אני רוצה לצאת שיראו אותי". ../images/Emo79.gif

"נמאס לי לחשוב, להתכנס בעצמי.אני רוצה לצאת, שיראו אותי" מה קורה, בנות יפות שלי? הכול טוב? מקווה שהכול פנאן ושכולן מרגישות אחלה. ולמי שלא- שתהיה בריאה! הפעם אני לא אחפור כמו בכל שבוע, כדי לא להרוס את האווירה של השיר הבא. את השיר כתבה בפעם השלישית, לא אחרת מאשר- נטע
חברות יקרות שלי, נטע צועדת בצעדי ענק לעבר הפרס. וחבל שזו רק היא! תשתדלו לשלוח אליי עוד דברים, כדי שהתחרות תהיה ~קצת~ יותר מעניינת.
ועכשיו- לשיר עצמו
תחזיק את העננים שלא יפלו ויפצעו את ליבי תחזיק את הרוח שלא תנשוב, ותעיף את נשמתי אל מקומות אבודים תחזיק את הגשם שלא ירד וישטוף את טיפת התקווה האחרונה שנשארה בי תחזיק את השמש שתמשיך לזרוח עלי לעולם תחזיק אותי כי כבר קשה לי לעמוד בכוחות עצמי ואני לא רוצה ליפול. _______________________________________________________________ נטע כתבה על השיר: כתבתי אותו בתאריך 25.2, בצהריים, שכבתי במיטה ושמעתי כפיר אפשטיין [
] וכשהיה אמונה והוא שר את השורה "שהשמיים לא יפלו לי" עלתה לי לראש השורה הראשונה. ואז פיתחתי את זה בראש עד שהחלטתי לכתוב כדי שאני לא אשכח כשאני אקום... אני חושבת שיצא לי מיוחד, ומעביר בדיוק את מה שאני מרגישה עכשיו. ו.. מה אתם חושבים? שתפו אותי ואת כולנו. ואל תשכחו- תיצרו ותשלחו! [email protected] ואם כבר, אז.. נטע!! (ואם יש מפה עוד אנשים, אז זה כולל גם אתכם!)- תהני בהופעה של כפיר! את בטח כבר שם! איזה כיף לךךךךךך
שבת שלום והמשך ערב מקסים, ליאל

amitshilo

New member
ריפרשינג היקרה:לב:

זה ממש טוב. הדימויים, המוטיב, הסיום. וול דאן.

נטע../images/Emo126.gif

לא הייתי קוראת לזה שיר אלא יותר קטע.. קטע מוצלח יש בו עוצמה שאני לא יודעת להסביר.. בדיוק כמו שיש בשירים של כפיר
(זה טוב ללמוד מכפיר)

למעלה