"אני רוצה לצאת שיראו אותי"

../images/Emo79.gif"אני רוצה לצאת שיראו אותי" ../images/Emo79.gif

"נמאס לי לחשוב, להתכנס בעצמי. אני רוצה לצאת,שיראו אותי"
שלום לכם, יקירותיי (ויקיריי כמובן, אבל המין הנשי שולט פה
) קודם כל, אני רוצה להתחיל בתודה רבה. תודה לכל מי ששלח אליי את היצירות שלו. לשמחתי, נוכחתי לדעת שהפינה מצאה חן בעיניכם ויש לה ביקוש. אז תמשיכו ליצור, וכמובן-לשלוח אליי. היום אני פותחת את הפינה באופן רשמי. אני אתחיל ביצירה ששלחה אלי חיה המקסימה (או כמו שאתם מכירים אותה- בת 1986) חיה כתבה סיפור קצר. היא כתבה עליו כי זה משהו משעשע וחביב שקרה באמת. ואני אומרת- שהוא בהחלט מאוד משעשע. לדעתי היא כתבה אותו בצורה הומוריסטית וקלילה שקל נורא להתחבר ולקרוא. אני? אהבתי. אז הנה לפניכם היצירה, ואתם מוזמנים לקרוא, לשפוט והכי חשוב- להגיב
תחוו את דעתכם, תתנו ביקורת (בונה כמובן
) ופשוט תהנו! "קטע מקרי"(?) הוא והיא הלכו לראיון עבודה שיוכלו סוף סוף לעבוד בהתמדה, קיוו, חששו וגם התרגשו שאפילו כוס מים הם לא ביקשו, רב המלצרים היה עסוק "עוד דקה הוא יתפנה, בדיוק!", בינתיים כתבו קורות חיים כדי שיידעו מהיכן הם באים, חיכו וחיכו שהרב ישב איתם ואז הם יוכלו ללכת כבר לדרכם, הגיע העת, הגיע הזמן! הנה הרב בא כמו בחור איתן, אנחת רווחה היא שיחררה לסדר את שערה היא מיהרה, והוא מצידו נתן רק פיהוק גדול "שייגמר כבר מהר הכל.." הרב התיישב ועיין בדפים תוך ששואל- "אתם חברים?" הוא והיא גמגמו, לא ידעו מה לומר "לא, לא כרגע.." הוא אמר, רב המלצרים צחק וענה "אולי בעתיד אתם מתכננים חתונה?" לפתע, מחלל החדר נשמע קול שבר נשברה כוס, לאיזה גבר, "מזל טוב, מזל טוב" איחלו הוא והיא עכשיו, תגידו לי, האם זה קטע מקרי?!?!?!

מה את קופצת..

אנשים יושנים
בהתחלה לא הבנתי כלום.. וכסיימתי לקרוא והבנתי את הפואנטה.. זה היה דווקא מגניב

mazalika7

New member
וואו! ממש יפה!

חיה, מוכשרת שכמותך! את כותבת ממש יפה! זה לא הסיפור הראשון שלך שאני קוראת. אוהבת אותך ואת הכתיבה שלך!
אולי, בעתיד, אני אקנה ספר שלך
.

../images/Emo126.gif זה ממש יפה.

חיה, את מוכשרת!! ליאל- אני מתגעגעת המוווווווווווון! ואני אשלח לך בקרוב משהו

בקריאה שניה...

לא הייתי מרוכזת בקריאה הראשונה. זה קטע אדיר... זה ממש יפה...מעניין באמת אם זה קטע מקרי? חיה את יכולה לספר לנו

בת 1986

New member
../images/Emo2.gif

ליאל!!! את אמרת שזה לא יהיה ראשון!!! טוב, נו... תודה לכולכן
איזה כיף שאתן חושבות שזה טוב... כתבתי את זה ב5 דק' בערך.. זה באמת קרה לי!! זה היה כל כך מצחיק.. והזוי.. ומי שהיה איתי בראיון בהחלט עונה לשם- אופציה לחתונה..
בגלל זה זה היה מצחיק.. בכולופן, תודה לכן
מחמיא לי מאוד
ומי שלא הגיב, שיגיב
זה חשוב לי..

בת 1986

New member
../images/Emo99.gif

אתי יא גנובהההההה ליאל כתבה שם שזה מקרה אמיתי
וכן, זה היה לפני שבוע

../images/Emo122.gif

אופס.. אמרתי שקראתי ברפרוף בפעם הראשונה.. אז לא שמתי לב... בפעם השנייה זה היה הרבה יותר יפה.. כי הייתי מרוכזת ולא היו אנשים שישבו לי על הראש.. אגב מוכשרת שכמותך.. פתחת את התפוז אנשים מודיע? יש שם משו על צילום.. כנסי

בת 1986

New member
מגניב..

הוספתי תמונה.. נחמדה כזאת, עם שלג מהחורף שעבר.. נראה מה יעלה בגורלה.. תודה מותק

בת 1986

New member
טוב, נו.. אם את כ"כ מתעקשת ../images/Emo3.gif

תמונה מהחורף שעבר.. שאגב, נפסלה לתחרות כי היא- מהחורף שעבר.. אבל העלתי להם אחרת.. נראה מה יהיה איתה

amitshilo

New member
ח-י-ה!

תראי, זה קטע מעולה. זה גאוני שקלטת את זה, שכתבת את זה, זה מעולה. עכשיו, בתור מישהי שגם אוהבת חרוזים וגם כתבה המון בחרוזים, אני הייתי מציעה לך (אחרי שקראתי רק שני דברים שלך שהיו בחרוזים..אז קחי את זה בערבון מוגבל) להתנתק מזה קצת. פשוט לפעמים חרוזים יוצאים או מאולצים ובמקרים מסוימים אפילו ילדותיים. לשורות בלי חרוזים יש כוח אחר, כח שבא מבפנים. ובכלליות-לגוון, זה פשוט הדבר הכי טוב. באמת באמת שאת מעולה, וגם התמונה יפה, ובקיצור-עלי והצליחי!

בת 1986

New member
תודה מותק../images/Emo70.gif

מסכימה איתך מאוד.. פשוט ככה זורמת לי הכתיבה.. בחרוזים.. ונכון, החרוזים פה מאוד מאולצים.. כתבתי את זה ממש מהר.. תודה על הביקורת הבונה.. אני אזכור את זה

tohar6

New member
וואוו

חיה כל הכבוד..
קראתי את זה ממש מזמן איך שהעלת ולא יכולתי להגיב.. אבל עכשיו אני אגיב לך ובאמת אני חושבת שזה קטע מעולה.. זאת אומרת הוא מגניבבב ממש..כתוב עם הומור כזה וזהה.. באמת שאהבתי...

למעלה