איך הכרתן את MCR ?

PnutButterNinja

New member
../images/Emo79.gif איך הכרתן את MCR ?

אוקיי אז רציתי לפתוח את הפינה הזאת כדי לדעת איך הגעתן , הכרתן את MCR ? איך התאהבתן בהם ? מה היה השיר הראשון ששמעתם ? או אלבום ראשון שקניתן ... וכו' בסגנון הזה
~ כה זה נשמע די פלצני קיטשי כזה XDD ~ אז אני גם אספר את הסיפור שלי (יותר נכון חפירה XD ) בפעם שיהיה לי כח XD מקווה שתשתפו פעולה

XoLilMissLolaoX

New member
אמממ וואו...אני צריכה להזכר../images/Emo268.gif אוקיי! ../images/Emo3.gif

פעם ראשונה ששמעתי את MCR זה היה לפני 4 שנים בערך...בתקופה שקצת אחרי יציאת TBP אז רק התחלתי להכיר את הסגנון הם בעצם להקת הרוק הראשונה ששמעתי...(כמעט בטוחה). השיר הראשון ששמעתי היה הלנה ושמעתי אותו אצל פרופיל של חברה מיוון באתר שקוראים לו ZEDGE (שזה אגב למי שמחפש/ת אתר להורדה בחינם דברים לפלאפון) זו הייתה ההכרות הראשונה שלי עם MCR אחרי שהתאהבתי בהלנה אמרתי "טוב נשמע עוד שירים" לא שמעתי הרבה שירים...שמעתי בעיקר את הסינגלים מTBP וTC ואת מאמא
...זו הייתה תקופה דיכאונית בשבילי ובגלל זה המוזיקה הזו נורא התאימה לי למרות שלא ממש סימטפו שזה מה שאני שומעת כי זה "מוזיקה של פריקים"
אבל לא היה לי אכפת...כשעברה התקופה הדיכאונית הפסקתי לשמוע MCR לשנתיים וחצי בערך...
ואז כבר נכנסתי יותר למוזיקת הרוק שנהפכה להיות לאהבת חיי ואני לא בטוחה איך הגעתי שוב לMCR אולי דרך 30STM או שסביר להניח דרך הטוויטר שהרבה אשלונרס הם גם מMCRMY אז הם דיברו עליהם הרבה ואז זה החזיר אותי ואז כבר שמעתי את כל האלבומים ושמעתי שאמורים להוציא אלבום וההתמכרות נמשכה עד היום :) וואו...חפירה...חחח זה היה צפוי אבל...

Hadar way

New member
אינטרנט!

הכל התחיל בסוף כתה ה', מתי שהתחלתי להיות "פריקית", מתי שנהיו לי חברים מהאינטרנט... אז הכרתי אותם דרך ידיד מהאינטרנט והשיר הראשון ששמעתי היה Helena והשני היה Hang 'em high. הדיסק הראשון שקניתי היה המארז DVD של "דה בלאק פרייד יז דד". בעיקרון ממש התאהבתי בהם, זה היה בערך בתקופה שהם הוציאו את דה בלאק פרייד, קצת אחרי אם אני לא טועה. ומאז אני די סטוקרית שלהם למרות שבשנה האחרונה זה הלך ודעך, אבל עדיין. וזהו... קצת הרבה חפרתי >< אה והייתי מאוהבת בג'רארד ברמות שאי אפשר לתאר בכלל! *-* ועכשיו אני קצת פחות... אבל עדיין

Rose131

New member
כשהלנה יצא ראיתי אותו בMTV והתלהבתי

ואז קניתי את three cheers, וכו' וכו' וכו'

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהוו~ אז ככה.

בכיתה ט' חברה שלי שלחה לי את וולקאם טו דה בלאק פארייד. החלטתי שאני ממש אוהבת את השיר הזה. הורדתי עוד כמה שירים שלהם מאלבומים ישנים אבל לא ממש התעמקתי בהם עדיין. ואז קניתי את האלבום בלאק פארייד, ובאותה תקופה האייפוד שלי מת אז שמעתי רק בדיסקמן. ואז.ואז. כזה. חרשתי במשך חודש רק על הדיסק הזה :0 כאילו, ברמות. כלומר, ברמה של- נסעתי לחיפה להיפגש עם חברה, עכשיו כל צד זה שעה וחצי נסיעה (חצי שעה מהבית שלי לרכבת, שעה נסיעה ברכבת לחיפה) וזה היה הדיסק היחיד שהבאתי. ושמעתי רק אותו. במשך שעה וחצי הלוך ושעה וחצי חזור. -כאפה- אאאאאאאניוויז. אחר כך חזר לי האייפוד והורדתי את כל האלבומים שלהם והתמכ"רתי לחלוטין D: [באופן רשמי, הכרתי אותם ב... אוקטובר 2005 אם אני זוכרת נכון. D:]

Ayush Cohen

New member
:)

בבית שלנו יש תמיד רדיו דלוק אז ב-2006 שמעתי דה בלייק פרייד ואת אידוננט לאב יו ופימוס לאסט מ וורדס מ וטינאיג'רבס ברדיו אבל אז הייתי קטנה ולא התייחסתי למוזיקה רק בתור שיר ברדיו. ואז ב2007 היה ברדיו את השיר של טוקיו הוטל מונסון ואז התלהבתעי מטוקיו הוטל וזה ואז חצי שנה אחר כך התחלתי לשנוא אותם כי הם עיצבנו אותי וזה. ואז כמה ימים אחרי זה הייתי במחשב והיה משעמם ורציתי לשמוע שירים אז הלכתי לתקיה שהייתה לנו של שירים ואז שמעתי את MCR את WTTP , IDLU FLW וטינאייג'רס ונזכרתי שזה היה חדש ברדיו ממש אהבתי את זה וכל הטוקיו הוטל היה סתם ואז שמעתי דאד וממש התלהבתי ממנו ואז שמעתי מאמא וחשבתי שהוא מוזר אבל התרגלתי ושמעתי גם INO והלנה ואז קראתי עליהם בויקי וזה ( אייזה מוזר שלכולם יש ערכים בעיברית ובאנגלית רק לג'רארד ופראנק..) וב IMDB והתמכרתי לאתר שלהם ואז אחרי חצי שכל הזמן שמעתי את חמשת השירים האלה היה לי משמעם אז החלטתי להוריד את דה בלא פרייד ואז שמתי את כל השיראים באמפי ואז נסענו נסיעה ארוכה לאייזה מקום אז שמעתי את כל השירים באמפי ואז הורדתעי את סרי צירס ואז הצטרפתי לפורום ואז חיכינו יחד לדנג'רדייס ואז הורדתי אותו והתלהבתי ואחרא כך קניתי אותו ואז בהתחלה לא אהבתי את האלבום הראשון ואז שכנעתם אותי לשמוע שוב ואז אהבתי אותו הוא באמת יפה וזהו :)

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif מ Demolition Lovers ../images/Emo12.gif

שמעתי על הלהקה, וזה השיר הראשון שלהם שמצאתי... והתאהבתי
.

Hadar way

New member
דמוליישן לאברס ../images/Emo99.gif

תקופה ארוכה יחסית הייתי מאוהבת בשיר הזה!ושמעתי אותו בלופים. אבל ההתמכרות הכי ארוכה שלי הייתה לואמפיירס וויל נבר הרט יו...

Ayush Cohen

New member
יאו וימפירים ויל נבר הארט יו!

ארמאא אייזה שיר דוחה אני לא מאמינה שזה שם MCR וכיאילו יש שירים שצריך להתרגל אליהם וטפשוט לא הצלחתי יאווו אייזה שיר מעצבן אף פעם לא חשבתי שאני אשנא שיר שלהם ויו הוא ממש מצחיק איימאא איך הם עשו אותו?

Hadar way

New member
מה?!!?!?!?!!?!

זה אחד ה-שירים, הוא עצמתי וכובש יותר מהרבה שירים אחרים!

NoAmItA ChAn

New member
וואי, לא הכי זוכרת XPP

איכשהו הגעתי לשיר וולקם, נראה לי דרך פורום פול אאוט בוי בתפוז ז"ל. בקיצור, חיבבתי את השיר, ואז שמעתי את פיימוס וממש נדלקתי, והתחלתי לחטט והצטרפתי לפורום ופשוט התאהבתי :) יש לי את כל הדיסקוגרפיה שלהם + Live and Rare + הסינגל של וולקם + שני ה-DVDים, כשאף אחד מהם לא קניתי D: את כולם קיבלתי ליום ההולדת וכאלה.

למעלה