איך הוא שר

shemesh22

New member
../images/Emo79.gif איך הוא שר

חזרתי מהופעה של דני ליטני ודני רובס, תענוג פשוט תענוג! ליטני ממרומי שנותיו (מתקרב לשישים לדעתי) עם שיער השיבה, הכיעור החינני כרס שעטופה בחולצה של באטמן...והקול הזה...הנוגע העמוק עדיין עושה לי את זה. (תגידו מה שתגידו) במיוחד כשהוא שר: למה את אף פעם לא שמחה אין לך מנוחה תמיד רוצה הכל בבת אחת למה את נבהלת מכל שטות פוחדת מטעות תמיד את מוכרחה להיות בטוחה אז אתן לך אותי בכמה דוגמאות.. זהו הולכת להרוג את האדרנלין, לילה טוב

יערית

New member
ואולי זה הזמן

לשים קצת את המוסיקה שלו ולהיזכר בימים טובים ומאושרים שלו.איך הוא שר?מדהים מדהים מדהים, מהלב והנשמה
ולעיניין ההופעה,אף פעם לא התחברתי לדני ליטני,אבל רובס זה משהו אחר,הערצתי אותו ואת המוסיקה שכתב לפני כמה שנים טובות. שמש
הגיע הזמן להעיר את האדרנלין מותק:)

asufit

New member
הייתי בהופעה, הם מדהימים

חיבור מוצלח ביותר. סוחפים, ממריצים, מלהיבים.. קשה להשאר אדישים.

Dardar63

New member
כל יום ברבע לאחת

חוץ מיום שני, אז זה בשתיים וחצי. מוזמנת להגיע, הוא אוסף את הילדון, שלומד בכיתה ב. נראה אפילו פחות שרמנטי במכנסיים קצר.. איך אני מתגעגעת לשמוע את השיר הזה בלי הדוגמא ההיא...

מצוטטת

New member
לשמוע לו ../images/Emo79.gif

ת'
עד סוף הקיץ אדע את התשובה, את פשר הקולות אלמד, את כל החלומות, אפתור את הפחדים בסוף הקיץ שוב אשב בין ידידים{א.מנור} ולהתמוגג... מצו' שחושבת שמרומי גילו רק הטיבו עימו ש'החינניות והשרמנטיות דפקא נוטפות ממנו

ערסlight

New member
אז אתן לך אותי בכמה דוגמאות...

בתור העוכר שמחות המסורתי של הפורום, חשבתי לרגע על הציטוט. זה אומר... אני מבטל את עצמי, אהיה מה שתרצי שאהיה, רק תזרקי איזו עצם של תשומי. כלכך נואש. אבל... איך הוא שר.

ב ו ע ו ת

New member
בדיוק ההפך

"אז אתן לך אותי בכמה דוגמאות ותוכלי אז לבחור אם לצחוק או לבכות אני, אדע לפחות שעשיתי הכל בשבילך..." מה פתאום מבטל את עצמו? הוא מבטל אותה ואת מצבי הרוח שלה כאומר: "אני אהיה מה שאת רוצה רק תעזבי אותי בשקט". שום נואש ושום נעליים, מקסימום אדיש. נעמה

למעלה