אז מה שמעתם? אממ השבוע לא שמעתי הרבה... אבל יצא לי לראות את השיר החדש של שאקירה Dont Bother התאהבתי
S Sahar 11 New member 28/10/05 #1 ../images/Emo79.gif אז מה שמעתם? אממ השבוע לא שמעתי הרבה... אבל יצא לי לראות את השיר החדש של שאקירה Dont Bother התאהבתי
../images/Emo79.gif אז מה שמעתם? אממ השבוע לא שמעתי הרבה... אבל יצא לי לראות את השיר החדש של שאקירה Dont Bother התאהבתי
I Im The Sun New member 28/10/05 #2 naked in the wind../images/Emo42.gif של ניקה והנרי. ממש יפה ושווה שמיעה למי שאהב את SEE ME NOW(FINNALY)
naked in the wind../images/Emo42.gif של ניקה והנרי. ממש יפה ושווה שמיעה למי שאהב את SEE ME NOW(FINNALY)
ס סלי סבג 1 New member 29/10/05 #5 עכשיו אני שומע אותו...../images/Emo13.gif אני בשיר מספר 2...הוא נשמע שקט כזה,קצת מנומנם...
Y Yaniv Is Here New member 29/10/05 #6 Dannii MinoGue - Perfaction שיר חמוד אהבתי מומלץ לאוהבי פופ כמוני חח
J jenngirl New member 31/10/05 #7 אני התאהבתי ב...../images/Emo82.gif Wild Horses-Natasha Bedingfield King Of Bloke And Bird-Robbie Williams The Power Of Goodbye-Madonna
אני התאהבתי ב...../images/Emo82.gif Wild Horses-Natasha Bedingfield King Of Bloke And Bird-Robbie Williams The Power Of Goodbye-Madonna