אדוני ראש העיר... לו הייתם מנהלי הסנוז, רק ליום אחד, מה הייתם משנים בו מוסיפים בו אולי מורידים שפכו
O Orel ICE New member 20/6/08 #1 ../images/Emo79.gif אדוני ראש העיר... ../images/Emo20.gif../images/Emo189.gif לו הייתם מנהלי הסנוז, רק ליום אחד, מה הייתם משנים בו מוסיפים בו אולי מורידים שפכו
../images/Emo79.gif אדוני ראש העיר... ../images/Emo20.gif../images/Emo189.gif לו הייתם מנהלי הסנוז, רק ליום אחד, מה הייתם משנים בו מוסיפים בו אולי מורידים שפכו
O Orel ICE New member 20/6/08 #2 ../images/Emo20.gif../images/Emo189.gif אני הייתי מוסיף קטגוריות לסנוזים, שיוכלו לראות סנוזים לפי קטגוריות/תגיות. יכול להיות נחמד
../images/Emo20.gif../images/Emo189.gif אני הייתי מוסיף קטגוריות לסנוזים, שיוכלו לראות סנוזים לפי קטגוריות/תגיות. יכול להיות נחמד
פ פרה של שוקולד New member 20/6/08 #3 היה יכול להיות מגניב אם היתה בחירת סנוז יומי כזאת.... כמו שיש שווים הצצה..אז להוסיף קטגוריה של :בחירת העורך כזה
היה יכול להיות מגניב אם היתה בחירת סנוז יומי כזאת.... כמו שיש שווים הצצה..אז להוסיף קטגוריה של :בחירת העורך כזה
ס סופרמן מאוהב New member 20/6/08 #5 עוד שינוי במקום להמליץ על סנוז מעניין פשוט היו לוחצים על לחצן שכזה וזה היה ממליץ ובכל סוף שבוע האנשים המסניזים המעניינים הם יופיעו ב'שווים הצצה'
עוד שינוי במקום להמליץ על סנוז מעניין פשוט היו לוחצים על לחצן שכזה וזה היה ממליץ ובכל סוף שבוע האנשים המסניזים המעניינים הם יופיעו ב'שווים הצצה'