נדמה לי שההכנה שלכם דווקא ב- 31, אבל אני לא בטוח. ובכלל המד"בים עוד לא התחילו להכין את המחנה, אין לו אפילו נושא, שלא לדבר על תיכנון מחנה, והכנת מדריכים ("אנחנו נכין מחנה הרבה יותר איכותי מהמחנות של התנועה").
למפקדה, אבל אני מתכוון לצאת למסלולים. אני באמת צריך להודיע על זה לאייל. אולי מחר. אם אני אומר, אני צודק (לפעמים). אולי אני אצא גם למחנה של המועצה (האיכותי), אבל על זה אני אחליט ממש לפני המחנה.
אפילו לגן רווה יש נושא ותכנון! אפילו חוברת הכנה למדריכים- שאני עמלתי ועבדתי עלייה האם זה אומר שגן רווה מאורגנים יותר מדרום שרון.....? או שמה הם אולי אף טובים יותר?! כל זאת ועוד נדע בפרק הבא של גן רווה-דרום שרון- המאבק!
(זה שאחרי המש"צים/מד"מים וקצת אחרי המסע חוף) אפשר אולי, בנוסף למפגש פורום שאולי יהיה ב-17.7, להיפגש גם בכיף מד"צים איכשהו... ואז גם אני אוכל לראות את כולם... אבל קודם כל- מישהו בכלל מתכנן להגיע
שרשרו לפה אם אתם באים או לא, גם אם אתם נוסעים אוטומוטית מהקורס שלכם... אני מגיעה
ומיד אח"כ אני אגיע לכיף מדצי"ם... וממתי המפגש פורום ב17?? למה אני לא ידעתי על זה?? יש לי קיטנה באותו יום אני לא חושבת שאני יוכל להגיע!!!!!!! אפשר עוד פרטים או שסתם אמרת את זה על דעת עצמך?