"מי אמר למי?!"

../images/Emo78.gif"מי אמר למי?!"

היייי לכולם!!!! סליחה שאני מביאה את החידה באיחור -זה מסיבה אישית אני מבקשת מכולם לענות!!!!!! ושתראו את ההודעה הזאת קראו אותה וענו ואל תקראו את התגובות של האחרים תעשו את זה בכוחות עצמיכם ותאמינו לי שאתם יכולים!:
"אני חושב שהיא לא הבינה עד כמה היא יכולה להפגע אם תתקרב אליה!"
"יופי, אז עכשיו תלך!"
"ממתי אתה מחליט מי יכנס לבית הזה ומי לא?!"
"אני קיבלתי אותה כמו שהיא..." אני מזכירה שהתוצאות לבינתיים כולל הפעם הקודמת מגיעות מחר ב5 אז לא לדחות!!! יאללה ביי ובהצלחה חולה עליכם מירי!

Yonatan77

New member
אמממ..

1. מיקי לאייל 2. שירלי לאייל 3. שירלי למיקי 4. ליאור לקרן. אחלה משחק. יונתן.

orhila

New member
עונה לשאלות

1.אמנון לליאור (בהתייחס לדניאלה) 2.שירלי לאייל 3.שירלי למיקי (בהתייחס לאייל) 4.ליאור לקרן (בהתייחס לאמו)

dviridit

New member
answers

אז לא ראיתי את העונה מההתחלה אבל אנסה בכל זאת. 1 נתן/דניאלה לליאור 2. שנרלי ללמיקי 3. שירלי למיקי. זה היה כשהתעצבנה על המלל הויכוחי שהיה לו עם איל. 4. ליאור לעדן על קרן אולי.

מי אמר למי-התוצאות ../images/Emo78.gif

תקשיבו אני אומרת את זה בכעס ענקי! ענו על זה הפעם רק 5 אנשים1 ואני לא מבינה בשביל מה אני משקיעה!!!! אז הנה התוצאות ונראה לי שזהו יום חמישי אני אומרת מי המלך של השבוע בזה! וזהו אני מורידה את המשחק הזה כנראה אתם חושבים שהוא טפשי אז זהו.... Anna44-6 ברבי בסטייל-14 metalkal1 המקורית-14 kabook-8 ILL take the rain-4 רעותי המתוקה-6 Marizza Pia Andrade-2 Yonatan77-12 orhila-8 dviridit-2 יאללה ביי -מירי-

מירו'ש, את לא מורידה שום משחק../images/Emo70.gif

שיהיה לך ברור, זה אחלה משחק ואת לא מורידה אותו, פליז
טוב, אני די מבינה אותך אותו דבר אם העיוות תמונה שלי...

../images/Emo85.gifמתה על יהודה.... ../images/Emo3.gif

מירוש.. (אני חייבת לזכור איך הוא אמר את הכינוי שלך בקיצורר
) דיר בלק את מורידה.. אני לא הייתי בבית... (הלכתי לפגוש את יהודה..
) ולכן לא השתתפתי
אז חבל על כל מילה.. כי המשחק לא יורדד
וגם העיוותים לא יורדיםםם
- ראי הוזהרת חן

למעלה