מה להוסיף????

../images/Emo78.gifמה להוסיף????

בתי בת 8 וחצי חודשים היא יונקת רוב היום, פעם ביום מקבלת מרק ירקות כמות קטנה מאוד ופעם ביום מקבלת דייסה (בבקבוק). הייתי רוצה להוסיף לה עוד דברים כי רוב הזמן שאנחנו אוכלים היא מביטה בנו מבט שגם היא רוצה ואני לא יודעת מה לעשות. הייתי רוצה לדעת מה לתת לה עוד כי לי היא נראת רעבה???

SheeraGSilver

New member
להוסיף כלום....

זה פשוט השלב שהם רוצים לאכול כל מה שאנחנו אוכלים... בני בן תשעה וחצי חודשים והוא חוטף לי אוכל מהידיים, והוא ממש לא רעב הוא פשוט מסוקרן לבדוק מה אני אוכלת ומה כל אחד ואחד מבני משפחתו (לא משנה מי אבא, אמא, סבא סבתא וכו') אוכל... אני נותנת לו קצת גבינה בכפית, אבוקדו אבל רוב הזמן הוא יונק... בהצלחה שירה אמא של ארי

sagitlaleche

New member
תוספת לתינוק שמתחיל מוצקים ../images/Emo20.gif

סמדר יקרה, התינוקות שלנו לומדים מחיקויים. כשהם רואים אותנו עושים דבר מה, הם רוצים לנסות. גם בעניין האוכל אין שינוי. כשהם רואים שמישהו אחר (במשפחות רבות מדובר גם באחים גדולים) אוכל משהו שנראה להם מעניין הם מבקשים גם. אפשר להציע ירקות מהמרק חתוכים לקוביות קטנות או מעוכים עם מזלג, אבוקדו מעוך, פירות, טחינה. לאט לאט מגוון המזונות יגדל, והיא תוכל לשבת אתכם לשולחן ולאכול מהשולחן המשפחתי, ולא רק אוכל שבושל במיוחד בשבילה.

למעלה