קיבלתם ביצת הפתעה קינדר. גם שוקולד טעים וגם הפתעה. איזו הפתעה/מתנה/משאלה הייתם רוצים שיהיה בפנים
S sh53 New member 22/5/03 #1 ../images/Emo77.gif קיבלתם ביצת הפתעה קינדר. גם שוקולד טעים וגם הפתעה. איזו הפתעה/מתנה/משאלה הייתם רוצים שיהיה בפנים
../images/Emo77.gif קיבלתם ביצת הפתעה קינדר. גם שוקולד טעים וגם הפתעה. איזו הפתעה/מתנה/משאלה הייתם רוצים שיהיה בפנים
A amit hakapit New member 22/5/03 #2 ממממ זה קשה../images/Emo70.gif שמעתם על ההפתעות החדשות אז כזה אני רוצה (וזה היה בצחוק למי שלא הבין)
י יוֹאב New member 22/5/03 #3 האמת? אהבתי יותר את המתנות הקטנות שלא מרכיבים, כמו הבובות של הצפרדעים למשל...
ר רוח של תשוקה New member 23/5/03 #5 דווקא אני מאוד אהבתי להרכיב דברים מסובכים. ומה הכי אהבתי? להרכיב לבד בלי להסתכל על ההוראות!
G gershon17 New member 24/5/03 #6 הו, זה פשוט מאד יש גם דובי הפתעה של חברה אחרת. קיבלתי אחד ליומולדת האחרון, ובתוכו היתה עגבנית ספורט. מאז אני מקווה להתקל בשאר הספורטאים הירקותיים. יש לי כבר גזר ספורט. אז אני מבקש בבקשה תירס ספורט ובצל ספורט.
הו, זה פשוט מאד יש גם דובי הפתעה של חברה אחרת. קיבלתי אחד ליומולדת האחרון, ובתוכו היתה עגבנית ספורט. מאז אני מקווה להתקל בשאר הספורטאים הירקותיים. יש לי כבר גזר ספורט. אז אני מבקש בבקשה תירס ספורט ובצל ספורט.
° °S¢R£En°°§aV£r° New member 28/5/03 #8 אני הייתי רוצה ממממ../images/Emo85.gif מוכנית אבל לא כמו כל הסתם של ביצות הקינדר המכוניות היתר מאגניבות כמו הכיפושית החדשה וכלאו מאניבים, הייתי גם רוצה כל מיני הפתעות כילו מרכיבים ביצת קינדר זה גם קוווול
אני הייתי רוצה ממממ../images/Emo85.gif מוכנית אבל לא כמו כל הסתם של ביצות הקינדר המכוניות היתר מאגניבות כמו הכיפושית החדשה וכלאו מאניבים, הייתי גם רוצה כל מיני הפתעות כילו מרכיבים ביצת קינדר זה גם קוווול