היום יום הולדת

darklighter

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifהיום יום הולדת../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

למלכת המדרובות, המנהלת השקסית של פורום תשוקות (וקווין וסיסטם אוף א דאון), האישה בעלת אלף הפרצופים (המצחיקים) והידיים האגדיות, אישתו לעתיד של בן מסטרס... מי היא אם לא- דורין
הידועה גם בכינויה I n n u e n d o
(סורי איתן אני יודעת שאתה רצית להקליד את זה) לדורין שיהיה לך הרבה הרבה מזל טוב וזה;] הברכה המורחבת בפורום תשוקות...

dark warrior

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif למדרובה../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

אין לי כוח להעתיק מפורום תשוקות.. מזל טוב וזה;]
|יד2||WTF| |מחוץ|

Charmed Or

New member
עדי../images/Emo12.gif../images/Emo112.gif

מיזה בתמונה?!
הוא מפחיד אותי
ומזל"ט לדורין! כתבתי כבר הכל בצ'וקות

Charmed Or

New member
אמא!!!!../images/Emo112.gif

אני זוכרת שהייתי רואה אותו בטלויזיה והיו לי סיוטים ממנו.. כל החיים שלי פחדתי ממנו
אבל הייתי בת 5-6 מה;[

Koki Girl1

New member
הוא מפחיד אותך?

ומה אני אגיד ?
את שמה לי תמונות של סופרנטורל
יש לי סיוטים מזהההההההההה

coullette

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב לאחת המנהלות הכי טובות בתפוז!!! (היי אני צריכה להתחנף גם לשאר המנהלים לא?) אני מאחלת לך שתמשיכי להיות כזאת חמודה ומאושרת,שתדעי רק אושר ועושר,הצלחה ובריאות,אהבה ושמחה.
ושתדעי שאת ממש מנהלת טובה.אני יכולה להגיד לפחות על פורום תשוקות כי משם אני מכירה אותך כמנהלת.הרבה ח"ח על ההשקעה המרובה,על זה שכל יום את כותבת את הפרק היומי,שרשורי תמונות,סקרים,משחקים, ועוד הרבה דברים טובים! אז,שיהיה לך בהצלחה ומזל טוב מכל ה-
, דפנה
נ.ב-בת כמה את אם אפשר לשאול?

rivka155

New member
../images/Emo41.gifדנדנינה שלי!!!!../images/Emo41.gif

זה זה כבר כאן!!!! מזל טוב!!!
המון המון בריאות אושר כושר הצלחה עושר אהבה מזל והגשמת חלומות....!! מתה עלייךך... עד 120 שנה!!! אוהבת אותך כל כך...!!!!
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אותך הכי בעולם!!!

למעלה