rastotman

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif

אני רוצה לספר לכם על הדרך שלי הבייתה היום- חזרתי מבית ספר לבד ועקפתי זוג שהלך לפני, וכשירדתי מהמידרכה כדי לעקוף אותם מצאתי פיל מתוק
מביצת הפתעה. הרמתי אותו והמשכתי ללכת תוך כדי שאני חושבת איך לעשות ממנו שרשרת כדי שהוא תמיד יהייה איתי ואחד האורנים זרק לי מחט על האף
. המשכתי בדרכי ליד אתר בנייה שאני רגילה להיסתכל אם יש בקירבתו כמה קרשים שיוכלו לשמש לי לשולחן קפה למירפסת- והפעם באמת מצאתי לעצמי שולחן- כשהרמתי אותו וראיתי שהוא לא כבד מדי ידעתי שהוא השולחן שלי. אז לקחתי אותו ביד והמשכתי להתקדם לכיוון הבית כשראיתי איש ממלא דליים במים מצינור שהיתפוצץ- אחד שישב לידו שאל אותו בשביל מה הוא צריך את זה והוא הצביע לכיוון החצר שלו ואמר שיש לו אבטיח ובלי מים האבטיח לא יגדל. חייכתי
אל האיש שחייך אלי בחזרה והמשכתי ללכת. וכשממש הגעתי הבייתה (והשולחן עדיין לא נעשה כבד) ראיתי ליד אחד הפחים אסלה. אבל כבר לא יכולתי לסחוב אותה- עכשיו אני ארד להביא אותה למירפסת ולעשות ממנה עציץ
.
יש מתנות בחוץ- לכו ותיקחו אותם
בוקר טוב

moon light2

New member
איזה יום נפלא../images/Emo8.gif

העיקר שנהנת
אז היום שלי...
קמתי מוקדם- 6 בבוקר(
) אבל אז רציתי לישון עוד קצת אז אמרתי לאמא שתעיר אותי עוד חצי שעה
בשבע וחצי נסעתי לתחנת רכבת שליד המושב בו אני גרה
משם לת"א
משם אוטובוס לירושלים
משם אוטובוס לגוש עציון עכשיו אני אצל אחי בבית(גיליתי שיש להם אינטרנט מהיר
), אחרי שסידרתי את הבית, גיסתי ישנה, אחי לא פה, האחיינים שלי בגן והאחיין החדש שלי(מחר הברית בע"ה)ישן בעגלה
אני מחכה שהוא יבכה כדי שאני אוכל להרים אותו סופסופ
אז שיהיה לכולכם
יומטוף

איל באש

New member
איזה יום יפה../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo13.gif

היום העירו אותי ב 07:10 בבוקר, זאתי שמחליפה אותי בהוסטל בו אני עובד, אז לרגע זה הרגיז אותי שהיא במקום לבא ב 08:00 כמו כולם , מקדימה, ועוד מעירה אותי. בחרתי לומר לה שאקום ושחררתי את זה, כי זה לא היה חשוב. את השעון כיוונתי ל 07:30, הזמן בו אני צריך לקום, ב 07:29 העיר אותי אחד הדירים,שוב חשבתי לעצמי , מה קורה פה היום בבוקר? ובחרתי לומר גם לו, שלא יעיר אותי עד שאני לא קם, שיש לי שעון מעורר, ואין לו מה לדאוג. והתעוררתי לי, ואז אמרתי למחליפתי שזה לא נעים לי שהיא מקדימה ומעירה אותי, וגם לדייר אמרתי שיש לי שעון ואני אוהב לשמוע אותו מצלצל. וזהו השתחררתי ממה שהפריע לי, והתחלתי בוקר נפלא של שמש. עכשיו אני בהפסקה עד שאני חוזר להוסטל לעוד משמרת לילה, אחרי יום עבודה נפלא. שמחתי לקרוא את קורותיכן בנות. המשך יום נפלא.

למעלה