TEENAGER1

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo39.gif

יום הולדת לאביתר, השמחה לילדים. ב-8.2, שזה עוד שבוע וחצי, אביתר יהיה בן 34.
נשאלת השאלה - האם אנחנו רוצים לעשות לו משהו לכבוד המאורע בתור פורום? שנה שעברה היו קצת התנגדויות לרעיון, ולכן לפני שמתחילים לתכנן משהו, אני רוצה לשאול אם יש בכלל רצון כזה. בשלב ראשון, בבקשה תביעו את דעתכם לגבי זה, כן/לא ולמה. (כמובן שלמקרה שההחלטה שתתקבל היא כן - אם יש לכם גם רעיונות ספציפיים יותר, זה בכלל יהיה מצוין.) תודה וערב נעים!

אמממ

אם עושים משהו אז משהו קטנטן כמו איזה איגרת או משהו מכל הפורום וזהו.

TEENAGER1

New member
אה כן, שכחתי להבהיר

ב"לעשות לו משהו" לא הייתה לי שום כוונה ל.. דברים גרנדיוזים ומוגזמים. אם נעשה משהו, זה יהיה לא יותר ממחווה פשוטה ואנושית, לא טיסה בשמי הארץ במתנה (ואל תצחקו, יש פורומים שעושים דברים כאלה
). השאלה הייתה יותר בקטע הרעיוני, האם אנחנו בכלל רוצים להתייחס למאורע.

מה, לא חשבת על סופ"ש בבית מלון? ../images/Emo6.gif

אוח, תקופת הפלטינה, בכמה דברים הזויים, לא הגיוניים ומטורפים נתקלתי
ובכל זאת הכלום שעשיתי היה מבחינתו יותר מדי..
!

זה לא פורום במערכת של תפוז,

וגם אני וגם מיכל, בתור מנהלות, לא אמורות "לרדת" על פורומים אחרים ברחבי הרשת. אבל בזמן שהכנו את הפלטינה למאיר מהפורום שלי חיפשנו רעיונות ובין היתר נתקלנו בסופ"ש זוגי בבית מלון, טיסה בשמי הארץ, השכרת מקום לערב עם עוגה ענקית, בלונים, שלטי ענק וכו'. תכלס, אמן שזה מתאים לו שיהיה לו בכיף. אני יודעת שלא מאיר ולא אביתר יסכימו לקבל כאלו דברים, לדעתי בצדק. אבל באמת- אני מאוד מעריכה את המאמץ וההשקעה של הפורום ההוא כי זה מאוד קשה להרים כזה דבר! בתור אחת שניסתה להרים משהו הרבה יותר קטן (ואז נזכרה שמדובר במאיר בנאי והוא ירצח אותה או סתם יתחבא עמוק בתוך הבלטות
) כל הרעיון של להשיג חסויות, ליצור קשרים, תקשורת שתעזור לממן וכו', זה מאוד קשה!! אז באמת, כל עוד זה התאים לו, כל הכבוד למי שעשה את זה! פשוט אני ומיכלי לקחנו את זה יותר לכיוון של- תודה לאל שאנחנו מנהלות פורומים למי שאנחנו מנהלות להם פורומים
אבל זה ממש לא בכיוון מזלזל ואין לאף אחת מאיתנו כוונות פוגעות אני מניחה.. לכן, אנחנו גם לא נחשוף את שם הפורום, רק שתדעו שהוא לא בתפוז

Saffron

New member
../images/Emo45.gif

כל עוד לא מדובר במשהו גדול מדי (טיסה?
), אני חושבת שזה יכול להיות נחמד.

את דעתי כבר אמרתי לך במסרים.. ../images/Emo3.gif

וגם את העובדה שאני אאלץ רק לשמוע סיפורים אח"כ..
אבל בהצלחה

eliavtu

New member
הוא יקבל מתנות מכולם :p

ואממ.. זה באמת רעיון נחמד לעשות לו איזו מחווה נחמדה, השאלה.. איך תביאו לו?

TEENAGER1

New member
אבל מי אומר שהוא יצא מזה מכבר..?

לגבי איך להביא לו, אני מניחה שהכי נוח יהיה אחרי הופעה.

eliavtu

New member
נקנה לו סולם זהב בקצה של בור :p

סתם נו, אמ.. זה לא כזה פשוט תמיד לראות אותו אחרי הופעה.. אבל אפשרי באמת אם רוצים <אגב, באמת אפשר לצייר לו על הכרטיס ברכה או משהו.. סולם זהב בקצה של בור :) אבל נשאיר את זה לשרשור רעיונות>

MikeY fReAk

New member
בעד:)

לא חושבת שיש בזה פסול. הוא נותן לנו כ``כ הרבה, אז מה רע בלהחזיר?

TEENAGER1

New member
כרגע נראה שהכיוון הכללי הוא בעד,

אבל בכל מקרה יש לכם הזדמנות להביע את דעתכם עד הערב ב-22:00.
תודה רבה על שיתוף הפעולה!

kobeba1

New member
../images/Emo45.gifאני מאוד בעד!

חחח ובכלל התרגשתי לשמוע שעוד אנשים משתמשים במילה גרנדיוזי חיחיחי

TEENAGER1

New member
../images/Emo133.gif.

אז.. אני מניחה שהתשובה היא כן. נתקדם הלאה, עכשיו השאלה היא - מה לעשות? כל מי שיש לו רעיון, מוזמן בחום לשרשר להודעה זו. רק קחו בחשבון שזה לא יכול להיות משהו שעולה יותר מידי כסף (זה לא פרקטי, ובעיקר - אביתר פשוט לא ירצה לקבל, זה יביך אותו). קדימה, רעיונות!

למעלה