TEENAGER1

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo39.gif-#2

לא נותר לנו עוד הרבה זמן אם אנחנו רוצים באמת לעשות משהו (ושוב, לא חייבים, אבל אם יש רצון אז בכיף). לכן, תנסו לחשוב על רעיונות למשהו שאפשר לעשות, שלא עולה יותר מידי. עד כה הוצע רעיון אחד - לקנות זר פרחים עם כרטיס ברכה. נראה לי שכדאי שיהיו כמה רעיונות, שנוכל לבחור מתוכם. אני אשתדל לחשוב על משהו, אשמח לכל הצעה שתועלה. יום טוב

itoosh2

New member
אולי נקנה לו ספר של הרמח"ל?

(ואולי אפילו נביא לו את זה ב3 וחצי בלילה כדי שיקרא אותו ב4 בלילה...)

אממ

כי זה כמו לצייר לו פוסטר של אבא דוקר את אמא ותינוק בוכה. ולרשום בגדול 'כלום לא עצוב'

TEENAGER1

New member
לא נו

לא התכוונתי באמת לתת לו ספר של הרמח"ל ב-4 בבוקר, אבל מה רע בלתת ספר של הרמח"ל (או כל ספר אחר, אם יש למישהו רעיון) סתם ככה?

אה

כל ספר אחר זה בסדר, אני חושב שיש לו מספיק ספרים של הרמח"ל , לא יודע, אני מוצא משהו ילדותי בזה, זה באמת כמו לרשום לו שהוא מסלק לנו את החושך עם טיפה של אור.

TEENAGER1

New member
אני לא רואה שום ילדותיות במשפט הזה.

ואם אני לא טועה, גם כתבתי לו את זה פעם.

אמממ אני לא יודע, אבל מה שכן

משום מה תמיד היה לי חשוב שהוא ידע ש'קהל המעריצים' שלו מוכן לקבל כל 'שינוי' וכל יצירה מקורית שהוא יוצר... ז"א, שלא יצא מצב שהרהור כמו 'האם זה קליט מספיק' יהיה אחד מהרהוריו בקשר לאלבומים חדשים שיוציא בעתיד.. למרות שאני די בטוח שהוא באופן טבעי לא ישים את זה בראש סולם העדיפויות.

itoosh2

New member
טוב הצעה רצינית יותר...

אולי נכין לו אלבום אם התמונות מכל ההופעות שיש לנו תמונות מהן?

eliavtu

New member
אממ..

אפשר לעשות לו תמונה כזאת ובפנים תהיה ברכה שאנחנו נכתוב.. משהו בסגנון של זה ---> <לא מצאתי דוגמה יותר טובה> ונכתוב לו משהו יפה כזה עם קשר לשירים שלו כמו : "תודה שאתה מוסיף לנו טיפה של אור.." <גרוע, אבל בשביל שתבינו את הכוונה> וכאלה.. :)

TEENAGER1

New member
האמת שזה מה שאני חשבתי עליו,

זו האפשרות הכי פשוטה, ועם זאת - מחווה אישית ויפה לדעתי. (רק בלי השעוני חול בצדדים
)

:\

אני ממש לא בעד כל השילובי שירים שלו בתוך המשפטים זה על סף ה'גרופיות' ו'הערצה' לדעתי. וזה גם די קיצ'י :(

אני מסכימה איתך..

לא בקטע של הגרופיות כי אני ממש לא רואה בזה מעשה גרופי (מצד שני, אתה רואה גם בי גרופית, אז כנראה שההגדרות שלנו פשוט שונות
) אבל בקטע של הקיטש אני מסכימה וחושבת שעדיף פשוט שמישהו (מיכל!) תיקח על עצמה לכתוב משהו מהלב פשוט ותעצב את זה בפוטושופ או משהו ואז למסגר, נראה לי הכי נחמד.. ובלי קשר, נמנעתי עד עכשיו מהשתתפות בדיון כי אני באמת חושבת שהעיקר הכוונה וזה ממש לא משנה מה תבחרו לעשות בסוף, אני בטוחה שזה ישמח אותו בכל מקרה
ושוב, תמסרו מזל טוב גם בשמי

TEENAGER1

New member
לא התכוונתי לקטע בשילוב שירים,

התכוונתי לברכה, כלשהי. כלומר, בלי ממש מתנה, פשוט לכתוב לו משהו מהפורום ולעצב יפה. אפשר גם שכל אחד יכתוב ופשוט נמסור לו הכל בתור פורום, זה גם רעיון אפשרי.

Saffron

New member
אני בעד ברכה אחת מכולם.

אוסף של ברכות עלול להביך אותו, לא?

בסדר..

אני אולי אשמע כמו תקליט שבור, למרות שבסופו של דבר לא ישנה לי כ"כ אם תחליטו אחרת אבל אשמח אם תשתדלו שהברכה לא תהיה בסגנון "בלעדיך לא היינו מסוגלים להתמודד עם הקושי" , או "בעזרת השירים האלה אנחנו מסוגלים לתת לשינוי לצמוח" חח לא יודע כבר, לא משנה

TEENAGER1

New member
את המשפטים האלה באמת לא נכתוב...

ואיילת, למה דווקא אוסף ברכות עלול להביך אותו?
חוששתני שלא ירדתי לסוף דעתך...

למעלה