שקיבלתי ליום הולדתי...

פיצקית

New member
../images/Emo77.gif שקיבלתי ליום הולדתי...

לא, לא מה שאתן חושבות. לכבוד יום הולדתי שחל השבוע הולכת לקבל מחר דקהפפטידיל ארוך בפעם הראשונה, מה שמצרף אותנו רשמית למחלקת IVF וממש מפחדת
... החודש הספקנו לעבור ועדה בבי"ח, לעבור IUI רביעי ואחרון-רק לפני שבוע והדרכה של האחות במחלקת IVF באותו היום. כשהאחות שאלה מתי נרצה להתחיל את הטיפול, ענינו פה אחד שהחודש (וזה לאחר שהרופא הבטיח שהדקא לא יוכל לפגוע בהריון צעיר, אבל גם כך הציפיות שלנו ברצפה, לאור נתוני הזרע בIUI). בנוסף לכל החששות, התזמון בסמוך ליום הולדת גרם לי לעצב נוסף
: שוב חוגגים בשניים ומה יש בעצם לחגוג? והריקנות והיאוש שהפכו למנת חלקי בזמן האחרון. לא זה מה שאיחלתי לעצמי לקבל ביום הולדת... זקוקה לעידודכן...

פיצקית

New member
נאפו של פיצקית

חמודה שלי אני יודע שזו לא המתנה שציפית לקבלה ביום ההולדת שלך ואני לא יודע אלא רק יכול לתאר מה זה לקבל את זריקת הדקה אבל אולי יום ההולדת יסמל מפנה ותחילת טיפול ה-IVF מסמלת תקווה חדשה,חזקה ואופטימית יותר. אני מקווה יקירה שזה יהיה הטיפול הראשון והאחרון וגם אם לא תמיד להשתדל ולהיות אופטימיים למרות שכרגע לא רואים את הסוף אוהב נאפו

bapi

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ליום ההולדת

כולנו מכירים את שמחת יום ההולדת המהולה בעצב של עוד שנה שעברה בלי שקיבלנו את המתנה.... מאחלת לך את כל האושר והטוב ושבמהרה תגשימו את חלומכם

neta2

New member
מזל טוב פיצקית../images/Emo65.gif

זה בסדר, גמני אהיה בתוך הטיפולים ביומולדתי שיחול בקרוב וזה מצד אחד, מעודד ואפטימי ומצד שני מפחיד קצת. הלוואי ש- IVF יביא עימו את התוצאות המיוחלות , אל דאגה, זה לא ככ נורא. אז האיחול הגדול מכולם: הריון הריון והרבה בריאות.

os15ar

New member
חשבי בצורה חיובית

אולי זו באמת מתנה ליום ההולדת, קיבלת הזדמנות מצויינת להיות בהריון. מנסיון, (שהתרחש ממש לא מזמן) אפשר להיכנס להריון בטיפול ראשון אבל גם אם לא אז תהרי בשני וזה עדיין מצויין כי כדי להרות בשני צריך לעבור את הראשון ואת כבר בדרך. בדרך להצלחה !!! בכל מקרה, שיהיה לך המון מזל טוב ועד 100 כ - 20 היי רגועה הטיפול ממש לא נורא. מאחלת לך המון הצלחה, אסנת.

einav8

New member
פיצקית ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

המון הצלחה. והרבה

נועם@בת

New member
יומולדת שמח ../images/Emo77.gif

אני חושבת שתחילת הטיפול שיעשה אותך אמא הוא בהחלט מתנה מתאימה. נכון, יש מתנות מוצלחות יותר, אבל תודי שאין בעל מוצלח יותר ממה יש לך. קבלי חיבוק ענק, ונצלי היטב את הפורום בטיפול האחרון שלך, את הרי בדרך לפורום הריון
.
נועם

פיצקית

New member
../images/Emo24.gifתודה על תמיכתכן, אין כמוכן

וכמובן אין כמוך בעלי היקר והתומך!!! רציתי לספר שקיבלתימתנה מחברה שהרתה ב-IVF והיום היא אמא טריה לבת מקסימה, את הספר מפוריות מ-א' עד טף שהוזכר פה והוא אכן מרתק ומקצועי. מומלץ בחום!

למעלה