שלום לכם,

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif שלום לכם,

אני תופרת כבר כמה שנים בזכות עצמי בעיקר ועכשיו אני מתכננת לרכוש מכונה (חדשה) למטרות יותר מקצועיות, בעיקרון כרגע אני מתלבטת בין 2 מכונות סינגר או ברנט אני אשמח לקבל טיפים עצות וכל דבר שאתם יכולים לתרום מהידע שיש לכם, תודה רבה!

lirola

New member
לי יש ברנט ואני חושבת שהיא מכונה ביתית נהדרת

אבל... שנתיים לאחר שקניתי אותה, כלומר עכשיו, נראה לי שהלך לה המנוע ואני צריכה לבדוק אותה.

טרהקוטה

New member
גם לי יש ברנט ואני מאוד מרוצה,

אבל אני חייבת לציין שזו המכונה הראשונה והיחידה שלי ואין לי בסיס להשוואה. גם השירות שלהם מצויין - קניתי אותה דרך האינטרנט, במכרז, לפני כשנה (במאמר מוסגר אני רוצה לומר שזו תקופה מצויינת למכרזים באינטרנט, כי אנשים נוטים פחות להוציא כסף על דברים כאלה לפני פסח), קיבלתי אותה תוך כמה ימים, יצרתי איתם קשר בגלל בעיה - הם שלחו לי בטעות חשבונית של מישהי אחרת - והם תיקנו את הבעיה בזריזות וביעילות, והם גם הפנו אותי לנציג שלהם במקום מגוריי, שייתן לי הדרכה אישית איך להפעיל את המכונה, בלי תוספת תשלום.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif תודה,

כמה זמן יש לך אותה? האם היא אפשרית לנשיאה (מעבר ממקום למקום) בלי עזרתם של אנשים נוספים?

טרהקוטה

New member
יש לי אותה שנה בדיוק.

יש לה ידית נשיאה, כך שאפשר די בקלות לנייד אותה ממקום למקום.

שלגעף

New member
לי יש ברנט שהיתה של אמא שלי

היא בת כמה שנים (10, 15 אני חושבת) ודי חדישה, ואני מרוצה ממנה אך אין לי בסיס להשוואה - חוץ ממנה תפרתי רק על מכונות מאד ישנות. מה שכן, היתה בה תקלה לפני מספר חודשים - משהו התקלקל במנגנון הסינכרון כך שאי אפשר לתפור, וגם המחט התעקמה (אני חושבת שזה באשמת תחזוקה לקויה מצידנו). הגעתי למרכז השירות של ברנינה ברח' דיזינגוף בתל אביב, הם היו פשוט מאה אחוז. תיקנו כמו שצריך, יחס אדיב, מחיר סביר (220 שקל) וגם הסבירו לי איך לשמן אותה.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif עקרונית,

אני מתכוונת למכור את היצירות שלי, חשבתי על תעשיתית אבל זה לא כל כל מתאים בשלב הזה של החיים .....אני צריכה משהו שיוכל לעבור איתי דירה בקלות.

שש שבע

New member
זה לא כזה סיפור להעביר תעשיתית

מפרקים את הראש , והשולחן והראש מועברים בנפרד. את רוצה למכור? משמע את רוצה להרויח. תעשיתית לא רק חזרקה יותר אלא מהירה יותר. ביתית לתעשיה- זה סיפור מתסכל

למעלה