שי לחג

../images/Emo77.gif שי לחג ../images/Emo77.gif

איזה אלבום של הכנסייה הכי הייתם רוצים לקבל כשי לחג? איזה אלבום אחר הכי הייתם רוצים לקבל כשי לחג? וסתם כי אני מחפשת רעיון למתנה שאני רוצה לחג... מי קיבלתם עד עכשיו?

FRD

New member
קנו לעצמכם מתנה לחג מתנה מתנה מתנה לחג

האמת אף פעם אין לי רעיונות לדברים שאני רוצה.. אבל אם מישהו יביא לי את האלבום של "העבד" זה יהיה נחמד
ולא קיבלתי כלום

קמצנים...

איזה אלבום של הכנסייה הכי הייתם רוצים לקבל כשי לחג? אלבום עם קאברים! שיעשו כבר!!!! איזה אלבום אחר הכי הייתם רוצים לקבל כשי לחג? עיר- שלומי שבן או wish i could make it a story של עמית ארז
ולא קיבלתי כלום :/

FRD

New member
אני אקנה לך מתנה אם תתקרבי קצת../images/Emo9.gif

הוו מתנות!

איזה אלבום של הכנסייה הכי הייתם רוצים לקבל כשי לחג? בתאלי, הרעיון תופס לגמרי ! קאברים. איזה אלבום אחר הכי הייתם רוצים לקבל כשי לחג? איזה דיסק של להקה טובה שאני עוד לא מכירה, שיהיה עם מי לישון כלכך הרבה. ועד עכשיו קיבלתי בושם חדש, חולצה ו-2 מכנסיים, והרבה שיעורי חופש פשוט נהדרים.

:)

איזה אלבום של הכנסייה הכי הייתם רוצים לקבל כשי לחג?יש לי את כולם אז אין צורך באףאחד.. איזה אלבום אחר הכי הייתם רוצים לקבל כשי לחג?של מוש בן ארי האוסף הכפול וסתם כי אני מחפשת רעיון למתנה שאני רוצה לחג... מי קיבלתם עד עכשיו? קיבלתי פיג'מה מזהההה חמודה, מהעבודה קיבלתי סט מצעים זוגי ו-2 מגבות-השקיעו לאללה, קיבלתי כסף והיום נוסעים לסבתא השנייה:p חח

למעלה