סקר, סקר, סקר!

דון גל

New member
../images/Emo77.gifסקר, סקר, סקר!../images/Emo28.gif

חברים, סקר קטן עבורכם: מיהו ה"מחוסל" שהכי הצטערתם על חיסולו בסדרה? אני אתחיל: אני מניח שזאת בחירה פופולארית, אבל אני בוחר באדריאנה. היא מצאה את עצמה מוקדם מאוד במקום שפשוט לא היה מוצא ממנו, ועשרות פרקים לפני שרצחו אותה היה ברור שהיא לא תשרוד... מאוד הצטערתי כי כמה שהיא היתה קרציה ופוסטמה, היו לה כוונות טובות ובאמת לא היה מגיע לה למות... חבל שהיא הלשינה, אבל אני לא חושב שזאת היתה בחירה שלה, אני לא חושב שהיתה לה ברירה. אוקי, נשמח לשמוע עכשיו את שלכם! הדון.

deathstar

New member
אדריאנה

כי היא כוסית. ובנימה רצינית יותר - אני די מסכים איתך. היא נגררה לזה כמעט בעל כורחה ורק נקרעה עוד יותר בין החובה שלה ל"משפחה" לבין הרצון שלה להציל את עצמה ואולי את כריסטופר.

galubka

New member
ריצ'י אפריל ../images/Emo16.gif

הוא פשוט קרע אותי מצחוק, כזה בן אדם מגוחך...שיצא מהכלא וחשב שכולם רק חיכו שהוא ייצא כדי לרקוד לפי החליל שלו... הוא היה ערס כזה שיחק אותה OLD FASHION וזוכרים איך ג'ניס והוא רבו לפני שהיא הרגה אותו? זה היה ענק. לדעתי יכלו להשאיר אותו עוד קצת...

amitmis

New member
המממ...

ריצ'י אפריל היה חייב לעוף - התלהב יותר מדי. התחכם יותר מדי עם הבוס (לא שבגלל זה הוא מת), ולכן טוני לא כעס בכלל על אחותו אחרי רצחה את ריצ'י... על ראסטי לא הצטערתי. אני לא סובל אותו. אני מניח שעל "ביג פוסי" הכי הצטערתי. הוא היה חמוד כזה, וגם מקצועי ביותר, וחוץ מהיותו מאפיונר (למרבה האירוניה), הוא נחשב, ביחס למשפחה (משפחת הפשע) שלו, אדם די טוב. אבל למרות שהצטערתי עליו - אני מסכים שהוא היה חייב ללכת... הוא הלשין... אנדריאנה עצבנה אותי, ככה שלא הצטערתי... השאלה הנכונה - איזה חיסול הכי שימח אותך?

v e g a

New member
../images/Emo58.gif לעונה ה6

אני הצטערתי על החיסול של ויטו,כי הוא חוסל באכזריות ועוד ע"י קרוב משפחה(לא שהוא בטח בו,אבל בכל זאת),ורק בגלל שהוא היה הומו... עצוב. אה,וגם החיסול של טוני בי. על כל שאר החיסולים לא הצטערתי,כי שאר הדמויות שחוסלו עיצבנו אותי(אף על פי שאת הדמות של ראלפי קצת אהבתי).

j crew

New member
אז ככה...

ריצי אפריל ממש שמחתי במיוחד שזה היה כולל גם להפטר מגניס אפילו אם רק לכמה פרקים (לדעתי אם לא המוות הלא מתוכנן של לידיה גניס לא היתה חוזרת כל כך מהר לתוכנית אבל מה לעשות והיו צריכים למצוא מחליפה לדמות השנית המשפחתית שמשגעת את טוני וכל הזמן רע לה) ראלפי באותו רגע חשבתי שטוני עושה טעות להרוג אותו בסיטואציה הזאת אבל כל סיטואציה אחרת הייתי שמח לראות את הפאה עפה לו מהראש על זה נאמר נו מילא לחיסול שאדריאנה חיכתי כל העונה ה5 אין מה לעשות ככה זה שמדברים עם הFBI אבל כשזה באמת קרה ונתן לה לצאת על ארבע בזחילה מהתוכנית לא יכולתי שלא להרגיש עצוב וכל פעם שהיא הבזיקה בעונה ה6 באיזה חלום או זיכרון נזכרתי כמה היא חסרה לי אבל החיסול שהכי הצטערתי עליו היה של טוני בלונדטו הבן דוד אכזרי וכואב גם לנו גם לו ובמיוחד לטוני וזה מש שחשוב בסופו של דבר

amitmis

New member
שאלה...

למה טוני בלנדטו הרג את אח של פיל? אני לא מצליח להזכר...

j crew

New member
כי הוא חיסל את חבר שלו

אמנם מניו יורק אבל ישב איתו בכלא כמה שנים

Elad l

New member
גם אני

הכי הצטערתי על מותה של אדריאנה. אבל היא מתה כי היא הייתה תמימה וטיפשה. בצורה עקבית. היא נתנה ל-FBI לסבן אותה עם כל הקטע של הסמים ועל כל מיני האשמות הזויות. כמו שכריס ניסה לתרץ לעצמו, זו בהחלט הייתה בחירה שלה. במקרה הגרוע, היא יכלה לשבת כמה שנים קצרות ולא לשתף פעולה. לא שהוא היה נשאר נאמן לה בזמן שהיא הייתה בכלא
לפחות היא התאחדה עם קוסטי המסכנה (ככה קראו לכלבה שלה?)

למעלה