סקר ... מי עונה ראשון

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
../images/Emo77.gif סקר ... מי עונה ראשון../images/Emo35.gif

את הסקר כתבה יעל אוריילי , משתתפת בפורום "שבתות וחגים" שינינו כמה דברים כדי להתאים את זה לכאן, תודה לבת שלי שעזרה לי. שלוש ארבע ו..........
מהם שלושת הדברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד
זכיתם במיליון דולר. מה תעשו עם הכסף
מהם שלושת הספרים האהובים עליכם
איסיקיו או מסנג'ר
מה צבע העיניים שלכם
מה הסרט שאתם הכי אוהבים
מה הסרט הישראלי שאתם הכי אוהבים
מי השחקן/נית שאתם הכי אוהבים
והישראלי
מי הזמר/ת שאתם הכי אוהבים
והישראלי
באיזה מקום בעולם הייתם רוצים לגור
מתי צחקתם בפעם האחרונה
מתי בכיתם בפעם האחרונה
מהי האכזבה הכי גדולה שלכם בחיים
מהו הרגע הכי מאושר בחייכם
והכי עצוב
מה מרגיז אתכם
מה מרגיע אתכם
מאכל אהוב...
אתר מגניב שאהבתם...
דיסק שאתם רוצים לקנות...
מה הדבר ששינה את חייכם או האדם
ו...לשאלון של ברנארד פיבו ("סטודיו למשחק"...)
צליל אהוב...
צליל שנוא....
באיזה מקצוע, חוץ משלכם, הייתם רוצים לעסוק
באיזה מקצוע לא הייתם רוצים לעסוק אף פעם
קללה אהובה...
אם גן עדן קיים, מה אלוהים היה אומר לכם בכניסה
זהו. תהנו...

Blueberry Kiss

New member
אני ראשונה ../images/Emo25.gif

אמא , אבא ומושי שלי
אשמור בבנק עד שיהיו לי ילדים כדי לאפשר להם חיים טובים ונוחים.
"לא בלי בתי" ,"צבוטותי", "בסימן ונוס" (אלה פשוט חלק מהספרים שקראתי בחודשים האחרונים...הכי אהובים מהין האחרונים).
איסיקיו
כחול-אפור
שיקגו
סרט שאני לא זוכרת את שמו שראיתי פעם במקרה מאוחר בלילה...עם יאיר לוטן נדמה לי...משהו חבל"ז.
קתרין זיטה ג'ונס..ישראלי, אין לי
כל מיני..מריה קארי בזמנים הישנים שהיא עוד ידעה לשיר, וויטני יוסטון, ליאן ריימס
במקום שאין בו מלחמות ואפשר לחיות בשקט....יש כזה?
אתמול, כשישבתי עם מותק בספרייה וראינו ילדה קטנה ממציאה לאמא שלה סיפורים מהספר שהיא קראה
ביום שבת
האכזבה הכי גדולה...שהפסקתי לרקוד
מקווה שהכי עצוב כבר מאחורי והכי טוב עוד לפני. טפו טפו טפו
שמצלצלים אלי אחרי שאני נרדמת
אממממ....לא קיים דבר אחד בעולם שמסוגל להרגיע אותי כשאני לחוצה
כל מה שאמא שלי מכינה
תפוז
חחח זה לא דיסק ספציפי...אם היה קיים כזה הייתי רוצה דיסק שאני יכולה לזסמזם לו כמה שורות של שיר שאני לא זוכרת...ואז הוא ינגן לי אותו (מעין פורום זיהוי שירים על דיסק)
אין לי מושג... אני מניחה שמושי במובן מסוים..
קולם של האנשים האוהבים עלי...כל קול.
הרעש של המשאית זבל מוקדם בבוקר, הרעש שגיר עושה על לוח
הייתי רוצה להיות עורכת דין שתגן רק על הצדיקים באמת
קבצנות, אני מניחה
אני ממש לא מקללת ככה שאין לי מושג...
החלטתי לתת לך עוד כמה שנים לחיות.. קיס.

TheDarkPheonix

New member
אני שני ../images/Emo70.gif

ספר טוב, איזה אולר (כזה של מגוויר שעושה ה-כל) וסירה
וואו - שגעון, נכנס להלם טוטאלי!
שר הטבעות, סדרת אמבר, wolves of time
מסנג'ר
מתחלף בין ירוק לכחול, לרוב מעין גוון של שניהם עם אפור
שר הטבעות
גבעת חלפון אינה עונה
קלינט איסטווד, ממנו למדתי לבוא עם הגב לשמש. דובי גל, כזה חמוד.
אמממ... זמר לועזי? נגיד להקת U2. זמר ישראלי - שלום חנוך!!
רק בעולם? מה עם הירח? או בחלל? אזור כבידה אפס דווקא קוסם לי... מצד שני אם רק בעולם אז בטח באיזה יער או יער שגובל בחוף... משהו טבעי ויפה. אפילו בהרים. רק שיהיה יפה.
היום נקרעתי מצחוק, הנה גם עכשיו. כל פעם שהחתולה שלי עושה משהו מוזר, והיא עושה הרבה דברים מוזרים
בכיתי פעם אחרונה אתמול בלילה, כשאף אחד חוץ מהחתולה שלי לא ראה ולא שמע...
האכזבה הכי גדולה שלי היא חברים שאי אפשר לסמוך עליהם.
הרגע הכי מאושר שלי היה כשהבנתי שהפחד (ולא משנה איזה) הוא רק ואך ורק בראש! הרגע הכי עצוב שלי היה כשהבנתי שכבר המציאו את הגלגל ואני לא הראשון
(אין לי מושג מה הרגע הכי עצוב שלי, אני לא חושב ככה...)
את האמת? שאלות על גבי שאלות קצת מרגיזות אותי
אבל בתכלס אנשים שחושבים שהם יודעים הכל, בכל נושא, לא משנה מה.
מה מרגיע? טיולים רגליים, מוזיקה (לאו דווקא שקטה), דברים יפים.
אני ממש אוהב בשר, נגיד אין על שניצל פולני טוב של סבתא או אמא
אני חושב שהתמכרתי לפורום הזה
קונים דיסקים?? לא מורידים אותם מהאינטרנט?? אז אני מניח שמשהו של שלום חנוך או את הסרט השלישי של שר הטבעות.
אמממ... לא קשה במיוחד. האפילפסיה שינתה אותי מהקצה אל הקצה. לפני שהייתה לי האפילפסיה הייתי חרא של בן אדם, אולי הייתי רגיש אבל לא התנהגתי יפה לאנשים. היום הסיבה היחידה שאני תוקפן לפעמים לגבי האפילפסיה זה בגלל שאצלי בבית מעדיפים להתעלם ממנה או לדבר עליה (על האפילפסיה). זה הדבר העיקרי ששינה אותי, הפכתי לדעתי להיות אדם טוב יותר, ונכון שאסור לי להעיד על עצמי, אבל אתם לא הכרתם אותי אז ולא מכירים אותי עכשיו ואני סתם כותב....
ברנארד - מת עליך גבר גבר
זרידה (יללה) של זאב
היללה של החתולה שלי בבוקר
נראה לי שכמדריך טיולים או משהו שקשור לזה
שחקן (פחד במה)
בן זונה יקינטוני!
אהה... סוף סוף הגעת להחליף אותי? מה רק 54366 שאלות?!

גלי221

New member
אני רוצה להבין משהו....

בן כמה אתה קודם ומתי קיבלת את המחלה , כתבת אני מצטטת "לפני שהייתה לי האפילפסיה הייתי חרא של בן אדם, אולי הייתי רגיש אבל לא התנהגתי יפה לאנשים.היום הסיבה היחידה שאני תוקפן לפעמים לגבי האפילפסיה זה בגלל שאצלי בבית מעדיפים להתעלם ממנה או לדבר עליה(על האפילפסיה)". אתה אומר שזה שינה אותך שהפכת להיות בן אדם טוב יותר. אתה יכול להסביר קצת? כי אני לא מצאתי שום דבר טוב באפילפסיה אז זה מוזר לי לשמוע בן אדם שרושם שאפילפסיה כאילו זה "משהו" טוב.

TheDarkPheonix

New member
היי גלי

אני בן 22 (בעוד חודש וחצי, אבל נוח לי לומר 22). האפילפסיה התחילה לי איפושהוא באמצע גיל 14 וחצי אבל לקח חצי שנה עד שאיבחנו אותה. יש לי juvnile myclonic epilepsy שלרוב לא מתבטאת בגרנד מל אלא רק בפטיט מל. לרוב. אני עדיין זוכר איך הייתי קם בבוקר וזה רק היה לי נראה טבעי שהנה עוד שנייה אני נופל ישר בחזרה, כי ככה זה אמור להיות - מה לא? (ישנתי בחדר לבד, לא עם אחים שלי אז זה נראה לי טבעי). חוצמזה היו לי כמה גרנד מל למרות שהרופאים חשבו שלא יהיו לי, אבל עכשיו אני פחות או יותר מאוזן... בהנחה שאני מקפיד על הכל. אני לא מתייחס אל האפילפסיה כאל הדבר הכי נורא שקרה לי, בהתחלה כן התייחסתי אל זה ככה, אבל אני חושב שהאפילפסיה לימדה אותי ענווה. ותחשבי על עצמך ותגידי לי שהאפילפסיה לא שינתה אותך באיזה מובן. אני לא אומר שזה משהו טוב, אני רק אומר שזה שינה אותי לטובה. ברור שהייתי מאושר אם זה היה נגמר, אבל מכיוון שאני מאוזן אני מסתדר.

gabriela spanic

New member
../images/Emo20.gifשלישית../images/Emo70.gif

1. טלוויזיה, שוקולד וסטריאו
2.טיסה למיאמי, לחברת ההפקות טלמונדו
3."מלאך או סטן", "אהבה ממבט ראשון", ושחכתי את השם שלי השלישי
4.סרט ישראלי
אין שום סרט ישראלי אהוב.... 5.גבריאלה ספניק ומיגל דה לאון
6.מ....יהודה לוי....אבל ת'אמת אף אחד..... 7. לייייייה
8.לילה מלקוס
9.אתמול בכיתי.... 10.הגירושים של גבריאלה ומגיל
איך הם עשו לי את זה
חחח 11. לראות את נטליה אוריירו... 12.הכייייי עצווווווב הגירושים של גבי ומיגל
13.אנשים טיפשים מרגיזים אותי
14. מוסיקה וגבריאלה! 15.מאכל אהוב
ספגטי עם שניצל... 16.אתר{ישראלי} הכייי יפה city.boom.co.il/spanic הוא שלי ד.א. 17.אני מחכה שה- DVD של טליה יגיע לארץ, הוא מגיע בחודש הבא 18.גבריאלה שיגעה אותי-שינתה לי את החיים
19. צלילים שקטים! 20. צלילים כבדים! 21. פסיכולוגיה 22. פוליטיקה!!!!!! 23. כלב/ה שלא היה/תה צריכ/ה להיוולד- בספרדית זה נשמע טוב
24. סבלתם יותר מידי בחיים! הגיע הזמן לחגוג
----אני יועדת אני מעריצה פנטית של גבריאלה ספניק----- אז כל מי שחשב שאני איזו מטומטמת שרק היא בראש שלה, אני לא

moshavnikit

New member
אני רביעית../images/Emo66.gif

מזוודה שבפנים הייתי מחביאה את חבר שלי, הרבה דפים ועט
סוגרת את הכסף, את הריבית חוסכת לבית ובינתיים עובדת איפשהו..
שר הטבעות- אפילו שעדיין לא קראתי לא בלי בתי, ועוד מקום אחד להרבה ספרים שאהבתי ואני לא זוכרת איך קוראים להם.
בדרך כלל איסיקיו
חום
אישה יפה
אבא גנוב או נשיקה במצח (מתלבטת
)
ג'וליה רוברטס ואסי כהן
מריה קארי של פעם, נינט טייב
פה ורק פה!!
לפני 5 דקות
לפני שבועיים, הייתי אצל נוירולוג והוא לא רצה להוציא אותי מהטירונות
זה למעלה, בשמיים
אני לא יודעת.. יש הרבה שמחים, ועצוב.. הפטירה של אבא
הרבה דברים
יוגי שלי
של אמא וסבתא, גם מקדונלדס ושווארמה חזאן בחיפה
ebay
evanescence
אני לא יודעת.. אולי.. לא יודעת
קול פינוקי שיוגי (חברשלי) עושה
אניטה
זמרת
קברן
מניאק! או 'סעמק!
אני מצטער.. זהו בשבילי!! אני רביעית!!

S E M 151

New member
תשובות

1. ספרים, דיסק מן, ובלוק ציור. 2. אקנה שטח אדמה בצפון, לא רחוק מהדן וקיבוץ דפנה. 3. יש המון, שר הטבעות, רוחות מלחמה, שוגון, ג'ימס הריוט,נשים קטנות, או הנרי, דבורה עומר ועוד.. 4. איסיקיו 5. ירוק 6. פורסט גאמפ 7. אוונטי פופולו 8. פול ניומן, רוברט רדפורד, טום הנקס, 9. 10.פול סיימון 11 . שלום חנוך 12. בצפון המדינה 13. היום, עם הבנות שלי 14. בפיגוע בדולפינריום 15. זה חזק מידי, יש מספיק דברים מאכזבים ואוסר לקחת אותם ללב או לספור אותם בכלל. 16. כשהבנות שלי התחילו לדבר ולצחוק אלי. 17. הכי מפחיד כואב וכו' כשהבת שלי לא נשמה. 18. רעש 19. שקט, ספר, טיול רגלי, או מוזיקה שאני אוהבת. 20.בשר על האש 21. קפה ג'עוני, בראש פינה. 22. נעימה מתוך הסרט גברים במצוד אני חושבת, מוזיקה של בנג'ו וגיטרה 23.הבת שלי הקטנה בעיקר, אבל כל אחת מהן בכלל. 24. פעמונים סיניים או גשם. 25. ברז מטפטף. 26.גינון. 27.עורכות דין. 28.אינעל הנעל שלך 29.הגיע הזמן (אני תמיד מאחרת)

ufo11

New member
אז ככה

1. את מותק, המשפחה שלי ושלה, ואת הפסנתר 2. אתרום לקידום טיפול במחלה מסויימת (איידס למשל) וכמובן את השאר אחסוך למשפחה/ילדים/למותק שלי (שבעצם השנים הראשונים קשורים למותק) 3. אמממ.. זה קצת בעייתי לגבי ספרים, לאור העובדה שהספר האחרון שהתחברתי אליו הוא "פינוקי"... לא סתם... אבל אני פשוט לא אוהב לקרוא ספרים, כך שזו לא קטגוריה בשבילי. 4. ברור שאיי סי קיו. 5. ירוק/כחול 6. יש יותר מדי. אני מניח שנוטינג היל והפריצה לאלקטרז. 7. סדרת אסקימו לימון. 8. אין מועדף. 9. רמי קליינשטיין (להקה: DREAM THEATER) 10. איטליה. 11. בעיקר אתמול עם מותק. 12. היום. 13. שאני לא אוכל ללמוד מוסיקה כי אין עם זה פרנסה:( 14. הרגע הכי מאושר הוא היום בו נהייתי בן זוגה של מותק!בכל הרצינות!הרגע הכי עצוב? שסבא שלי נפטר:( 15. שקרנים, צבועים, אינטרסנטים וצרי עין. 16. מוסיקה (מכל סוג שהיא, חוץ ממזרחית ואופרה) 17. פיצה, אוכל של אמא של מותק. 18. אין משהו מיוחד. 19. אין דיסק שהייתי רוצה לקנות כי יש לי. 20. מותק! 21. צלילים? 22. מוסיקה! 23. רפואה. 24. אין קללה 25. לדעתי אין אלוהים.

qt1

New member
אני עונה אחרי מס'7 מק../images/Emo78.gif

לא אוהבת את המספר הזה

qt1

New member
נו?????????????????מי 7?

אל תספרו את הדיונים בתוך הסקר , זה לא אותודבר... אוף יוצא שאני 7 ואנל'א רוצה ת'מספר הזה...
אני אחרי מס' 7 ,אל תהיו רעים
ואני עושה העתק הדבק , ככה אני לא מתבלבלת בתשובות!
ת'ראות

gabriela spanic

New member
מי מוכן להיות 7../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

qt1

New member
ססססססס'דר ניצחתם ../images/Emo8.gif

מהם שלושת הדברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד? -כבל מאריך ,חיבור לאינטרנט ומחשב. זכיתם במיליון דולר. מה תעשו עם הכסף?-קונה ג'יפ ,עוזרת לאחים ולהורים שלי, נוסעת לטייל בכל העולם , תורמת לנזקקים , משאירה משהו לילדים שלא יגידו שלא השארתי. מהם שלושת הספרים האהובים עליכם?-בת יפתח/נעמי רגן,פונטנלה/מאיר שלו,אשה יקרה/יהונתן גפן. איסיקיו או מסנג'ר?-מסנג'ר. מה צבע העיניים שלכם?-חום מה הסרט שאתם הכי אוהבים?-תיק שקנאי. מה הסרט הישראלי שאתם הכי אוהבים?-גבעת חלפון? מי השחקן/נית שאתם הכי אוהבים? אנדי גרסיה, דנזל וושינגטון,מייקל קיין... והישראלי?-אלון אבוטבול , ליאור אשכנזי , ניר לוי. שחקניות-ג'וליה רוברטס ,זאת משתיקת הכבשים,ישראלית - יעל אבקסיס. מי הזמר/ת שאתם הכי אוהבים?-יש הרבה והישראלי?עברי לידר , אביב גפן , רמי , שלמה , יש עוד... באיזה מקום בעולם הייתם רוצים לגור? ישראל-ת"א. מתי צחקתם בפעם האחרונה? קודם כשסקסי כתבה משהו מצחיק. מתי בכיתם בפעם האחרונה? ביומולדת של הבן שלי כי לא היו מספיק קישוטים. מהי האכזבה הכי גדולה שלכם בחיים?-שחברים יש באגד ובקופ"ח. מהו הרגע הכי מאושר בחייכם?- היום בו הבת שלי נולדה. והכי עצוב?-עזבו... מה מרגיז אתכם?-אנשים מתנשאים, טפשים ושקרנים ונודניקים. מה מרגיע אתכם?-מוסיקה, ים בלילה, נהיגה. מאכל אהוב...?-האוכל של אמא שלי. אתר מגניב שאהבתם?...-בננות. דיסק שאתם רוצים לקנות...? לא קונה... מה הדבר ששינה את חייכם או האדם?-הכרות עם אדם מיוחד שגרם לי להרשם ללימודים ותמך בי ברגעים קשים.(הוא לא חבר באגד או בקופ"ח
) ו...לשאלון של ברנארד פיבו ("סטודיו למשחק"...) צליל אהוב...-החיבור לאינטרנט צליל שנוא....-תינוק בוכה , צעקות, שתיקה רועמת. באיזה מקצוע, חוץ משלכם, הייתם רוצים לעסוק?- באבחון בצבעים. באיזה מקצוע לא הייתם רוצים לעסוק אף פעם? ברפואה. קללה אהובה...?-ססמ'ק. אם גן עדן קיים, מה אלוהים היה אומר לכם בכניסה? "יש אינטרנט, גלישה נעימה

ufo11

New member
פששש... חוץ מזה ששנינו חולי

אפילפסיה, אנחנו גם לא רוצים לעסוק ברפואה:) LOL:)

hashy

New member
מספר 8!!!!

קונטיינר שבו יש כל מיני דברים, לבטופ לוייני ואת בייב
מחלקת לשקלים - מיליון שקלים - מכסה חובות שלי ושל המשפחה, נוסעת לטייל ועושה חיים, מיליון שני משקיעה בפטנט של בייב שלי ואת השאר סוגרת ל3 שנים בקרן גידור על מנת להחליט ולהינות מהריבית....
עליסה בארץ הפלאות, בדולינה, המינוטאור
איסיקיו
כחול
הנסיכה הקסומה, פילדלפיה,מטריקס שר הטבעות ועוד..
חתונה משמים, הלהקה, ועוד..
מדונה, סטינג ועוד רבים רבים אחרים...
אחינועם ניני, דויד דאור ושוב ועוד רבים אחרים
בכל מקום לחצי שנה
לפני כמה דקות - הלכתי מכות עם בייב |D-:|
לפני יומיים בתכנית של דודו טופז עם הילד חולה הסרטן
אלה שחשבתי שהם חברים.
כשקיבלתי את ההודעה שמאשרים לי להוציא רישיון
כשגיליתי שהחברים הם לא חברים..
אטימות, טיפשות, צביעות..
מוסיקה, מדיטציה, יוגה, שינה, בכי.
פרלינים משוקולד חרובים, גלידת פרסקו, כל דבר שבייב מכין...
הבלוג של מרגריטה
כוורת המיטב
גילוי המחלה, הפטירה של סבתא שלי, הגירושים שלי, בייב
טיפטוף מים, זרימת נהר
הצופר של האוהדים בספורט
יש המון...
אינסטלטציה
קושילירבק!
אין צורך לדבר - כולם קוראים פה מחשבות :) זהו. אגב קיו.טי - אומרים ששבע הוא מספר האושר ושהוא מספר מזל..

למעלה