נו מכעורים.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif נו מכעורים.

דבר ראשון- הלכו לי כל המספרים שלכם. אז אנא עדכנו אותי במסר.
ושני- איפה אתם בימים אלה?? מה נסגר איתכם?? ומה אתם הייתם מביאים להלוויה של הפורום?

Gizmo13

New member
אורהההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

מה נשמע
רק רציתי להגיד לך שהיה לי ממש כיף באיילון הראשון, ושאת ממש שולתת, וחתוצ, וחציל, ושטרודל
^_^

Gizmo14

New member
זנותתתתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

אז אתם באים לפארק רעננה
אני מביאה הגדות של פסח ועושים סדר פסח
מי מביא יין
אורה... הכל סבבה, אבל שתדעי שזה שלא באת לבקר אותי זה ממש זנותתתת
את באה ללירון

Gizmo15

New member
ברושקקווווו../images/Emo2.gif^_^../images/Emo28.gif

תקשיבייייי יש לי 50 מסרים חדשים, אז אני לא מספיקה לכתוב פה בפורום, מצטערת... נדבר עוד שנה ככה כשאני אהיה גיזמו 16
אלא אם כן מישהו יתפוס לי את גיזמו 16
טוב, בעצם לא יתפסו לי אותו, יתפסו לי רק את 17... מעניין איזה כינוי אני אעשה... אולי משהו מהמירק... המממממנמנמ. איזה מאגניבים אנחנו
פורום הארי פוטר- חברתי^_^ מחר

^^ זה היה שלך כשהגעתי...

אאההההההההההההההה הממ. מה זה מירק? תסבירי, אל תגידי "תוריד". אוקיי אלא אם כן את חייבת.

DarkMagic18

New member
אל תורידדדדדדדד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

מירק זה השטן. מירק זה תוכנה מעוותת שמזכירה צ'אט במובן כלשהו, רק שהיא יותר משוכללת ויש חדרים ויש מנהלים ויש בלה בלה בלה מישהו מהמירק שיסביר לך, אני מחקתי את התוכנה המקוללת
לא כיף שם. וזהו

אוקיי. ../images/Emo3.gif

ארמ, דרך אגב, מה גרם להולדתו של הפורום? כי כשהסתכלתי בארכיון זה לא ניראה שרציתם חברתי כי הייתם חברים קרובים, אלא כי רציתם לכתוב
וב160 לא הרשו לכם. וגם היה את עניין הספוילרים. כלומר, בהתחלה לא באמת הכרתם אחד את השני. אולי רק חלק הכירו. דוגמאות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=666&msgid=17328499&archive=1 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=666&msgid=17330983&archive=1 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=666&msgid=17345417&archive=1 הינה דבר מוזר, הסרט ניסה להשתלב: הלינק|http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=666&msgid=17353338&archive=1|סלינק| משמע, "הודעת המנהלת" לא נכונה. אבל אולי עכשיו היא יותר רלוונטית מאשר מתי שנפתח הפורום.

DarkMagic18

New member
בעיקרון... הספר היה ../images/Emo28.gif

מלא ספויילרים.. (עד כמה שאני זוכרת) כי עם צאת הספר ה..חמישי נדמה לי, אז מלא אנשים שלא ידעו איך לסמן ספוילר נכנסו והרסו להרבה אנשים... אז נכון שהרבה מאיתנו כבר קראו ולא היה אכפת לנו אבל הרבה לא קראו ופשוט לא נכנסו בגלל זה... אז התנחלנו בפורום נדל"ן בשרון |נוסטלגיה|
שהיה ריק בערך כמו זה עכשיו.. וכתבנו שם אלפי הודעות ויום אחד תפוז באו ומחקו הכל
התעצבנו ואז הם כנראה החליטו ליצור את הפורום הזה... ואנחנו לא רצינו כי האמנו תמיד שנחזור לפורום הספר ונמשיך לדבר על הספרים... וחלק מאיתנו (אני, צחי, סיגל, אורן, עד כמה שזכור לי, אה וגם גלבץ ורוניבץ וגוני נדמה לי) המשיכו לכתוב בהספר המון המון זמן ואורה אפילו ניהלה או עדיין מנהלת אותו... אבל עם הזמן הבנו שהספר הותקף בגל חדש של פטריות שאנחנו לא קשורים אליהם (אם אני לא טועה עכשיו זה כבר גל חמישי או משהו, כשאנחנו היינו הגל השני בעיקרון)... והבנו שנישאר פה... ואז היה פה כיף לתקופה ממש ארוכה
ככה אני רואה את הדברים לפחות...

Gizmo16

New member
אני בי"ב../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

ואין לי זמן... אבל אני בכל זאת באה לפורום אפילו שהוא גוסס
זה ממש נחמד... כל השנים חוזרות אליי עכשיו לאט לאט
מה? מה.

DarkMagic17

New member
אני הייתי מביאה...../images/Emo28.gif

חתול צלוי
מעניין מה יהיה כתוב על המצבה של הפורום

DarkMagic17

New member
אווו אנחנו מתקרבים...../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

איזה יופי, כולם פה בצבא ובביצפר ורק אני לא עושה כלום כל היום
המנמנמנמ
יאפיאפ. קמומיל^_^

DarkMagic18

New member
אז.... כן.../images/Emo28.gif

אורה'לה.. מה נשמע
הכל יהיה בסדר... הייתי מביאה את אורי גלר שיעשה קסם (חיחי) ויחייה את הפורום^___^ אח, זה כה מתוחכם

coolit

New member
אני אגיב ואהיה נחמדה :]

אני אשתתף בהחייאת הפורום
קיצר אני בימים אלה בביתי הקט! במקום להיות בקניון
והסיבה שנכנסתי עכשיו לפורום היא אשכרה כדי לבדוק מתי מפגש איילון חח! כי חברות שלי הלכו עכשיו לאיילון והייתי מצטרפת אליהן אם היה היום מפגש
[ראית אורן, אפילו בלי חיבוק!!
] ואממממממממ החיים יפים לא? הייתי מביאה להלוויה של הפורום מזכרות שיש לי- ויש לי חח! נגיד דף שסיגל כתבה עליו במפגש שהיה אצלי בס"ד בכל ארבעת פינותיו :] וציור ממאיה

למעלה