מתנה לאדם

מממ החלטתי לעשות משהו../images/Emo39.gif

אתן מזה חיות בסרט בקשר למתנה של אדם, פגישות וזה, די, בואו נעשה לו משהו םה בפורום. מצגת, כן מצגת, אתן תשרשרו תברכות, ונשים בצד הברכה תמונה שלכן ושל אדם, נישמע יפה לו? ומישהי מהפורום תעצב את המצגת, אני הייתי הולכת על ליאור כי היא מעצבת יפה, וככה נשלח לו את זה לאימייל שלו, ואם הוא יכנס ויראה-אז הוא יראה ואם לא, אז לא=\ מי שבעד תסמן
מי שלא שתסמן
בלי הרבה דיבורים כן או לא. ופשוט נתחיל במקום לדבר לדבר ולדבר.
שירו'ש יוסף חמי

Galush Sendler

New member
הודעה בקשר למתנה של אדםם!!

[אל תגידו לי למה פתחת הודעה, כי זה נושא מספיק חשוב וקשור ללהקה באיזה שהו מובן!] בנות! אנחנו במצב גרוע! אני כבר כמעט סיימתי... אתן אלה שלא מעלות! יש רק 9 בנות שרוצות להשתתף! אני רוצה שתתחילו להעלות תמונות וברכות!! במיוחד מי שכבר נתנה לי תמונה! ברכותתתת!!!!!! ליותר מחצי אין ברכות! לא צריך ברכות מעוצבות! סתם ברכה.. תאמינו לי.. עשיתי משהו שיצא ממש יפה גם בלי עיצוב! אני לא מבינה את זה! מה אתן לא בעיניין?!?! אפשר לבטל את זה.. רק תגידו.. אני יודעת שאתן לא רוצות.. אבל תתחילו לשתף פעולה!!! אני לא מתכוונת להתחנן לכל אחת.. אין לי בעיה לעשות עם מה שכבר נתנו לי! אבל אני רוצה שכולן יקבלו את האפשרות הזאת.. אז קדימה בנותתת!!! חשבתי על זה הרבה לפני שפתחתי את ההודעה! אז תעלו את הכל ביחד להודעה הזאת! אני צריכה מכל אחד שרוצה להשתתף תמונה שלה, תמונה שהיא אוהבת של אדם, וברכה! תשלחו את זה ביחד באותה הודעה! לא זה בהודעה זה בהודעה וזה בהודעה! הכל ביחד! מי שלא מעלה לה שתשלח לי לאייסיקיו! 321090131 ======================================== הבנות שנתנו לי כבר הכל או חלק: אני- יש הכל! סתוונית- יש הכל! דילב- חסר ברכה! ליאור- יש הכל! סטפני- יש הכל! שירה הנסיכה- חסר ברכה! נטלי [טוששש]- חסר תמונה שלה וברכה! דנה [סויסה]- חסר ברכה! שירה [הבחורה לאדם מכורה]- חסר ברכה! ***** בנות למי שכתוב חסר לעלות לפה! ***** ======================================= בנות שעוד לא העלו כלום ורוצות להשתתף: להעלות: *תמונה שלכן *תמונה של אדם שאתן אוהבות *ברכה לאדם *אנימציה חמודה [רק אם יש לכן.. לא חייב..]

ברכה+תמונה

לדמושלם המון המון מ-ז-ל ט-ו-ב היום יום הולדת לך חוגגים, יחד עם כל המשפחה והחברים. זהו יום חשוב בחייך, יום שתזכור לכל ימייך. אז מה כבר לאחל אפשר?! בריאות והצלחה בכל דבר, שתשמור על המון יושר וכושר, שתזכה להרבה אושר ועושר, שתהנה מכל רגע בחיים, למרות שיש עוד המון אחרים. שתיקח כל דבר רק לטובה, שתמיד תהיה בליבך תקווה. ולסיכום, רק רציתי לומר: מזל-טוב ויום הולדת מאושר!!! תמשיך להיות חלק מושלם מהלהקה הזאת! תמשיך לרגש אותי ועוד רבות אחרות בקול המדהים שלך! תמשיך לתת יחס אוהב למעריצות שלך ותמשיך להיות יחיד ומיוחד! אבל הכי חשוב תישאר כמו שאתה ת-מ-י-ד!!! ביחושית [דילבוש]לוי

Galush Sendler

New member
בנותת!! כנסו כולם!!!

אני לא יכולה לקבל קבצים באייסי! בגלל זה אתן מעלות לכאן!

../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

מה שתחליטו אני איתכןן! ואם אם דיברת אליי אז תודה מאמי חח ואני צכה ממך טובה מאמיי... אניי ידבר איתך באייסי =]

למעלה