מה עלה בגורלם?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מה עלה בגורלם?

הזמן-20 שנה קדימה. התרוץ- שיחים קוצניים עפים ברחבי הפורום ובתים ישנים מתפוררים , אבק עולה על הכינויים - אבל נפתח בתמונה תמימה ונחמדה קודם. ( כן , זה תמים.)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif המקרה

דקש- סיים את שרותו הצבאי ביחידה סודית ועבר לעבוד בשב"כ , אפשר לשמוע עליו רק בשם קוד- שין.

חחחחח

אני סתם בגלילות בימינו, אבל לכי תדעי מה העתיד צופן לי... ש' for שאד. (או דאש אם תרצו
)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ותרוץ יותר הגיוני

משעצם לי ואני לא עושה את מה אני אמורה לעשות.יחי כוח הרצון! קסם- נזכרה להשתחרר מהצבא, והפכה למורה רוחנית באתרי חיפוש של ממשלת גוגל השלטת בעולם.

DarkMagic18

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

אבל העיקר שאני שולטת ביקום
אההה.. עולם
נו טוב.... גם סבבה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאורן.

התחתן 3 פעמים, נשאר עם בן שקרא לו פנתר (שם שני די) ודירת 2 חדרים וחצי בת"א. הוא ימות מסיר של זפת רותחת שיפיל עליו רולפלייר נלהב באיקון שהוא יגיע אליו בטעות.

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifאיכשהו אני תמיד מגיע לכל..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הדברים האלה בטעות מה אני קשור אליהם??

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif זנות

אופיר- חזר בתשובה ועבר לגור במאה שערים לבסוף,שם בשביל להזין את היצרים האפלים שלו פתח ספריית השאלה של דיוידיאים מחתרתיים ,אפשר למצוא שם את כל העונות של באפי ,אנג'ל, מופעי הדראג של ג'וס השלמים,ואנימות גותיות מטורפות. אם אתן רוצות לבקר אותו כדאי שתשימו חצאיות ארוכות ותכסו את המרפקים שלכן בנות.

DarkMagic18

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אבל למה התמונה הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif

לא מנומס מצדך

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifבובות הגרב -אורה

ברחה במייבש עם גרב ארוכה ומפוספסת וזכתה לחיים ארוכים ומאושרים.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifמריאנה-

עברה להוליווד והתדרדרה שם להיות צלמת פאפרצי .

DarkMagic18

New member
איזה עתיד משעמם יחסית../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

חחחח יחסית לכל שאר העתידים שבדית לך לכולם, זה נשמע טריוויאלי, צלמת פפראצי בהוליווד

למעלה