לחג! Wnly When I Sleep

p i n g o

New member
../images/Emo77.gif לחג! Wnly When I Sleep

מקווה שתאהבו מוקדש לכולכם ובמיוחד לאמיר
הקורס / רק כשאני ישנה אתה בקושי משאת נפשי מפליג בראשי אתה שוחה בימים הקסומים שלי של כחול אלמוגים ואדום ריחך צורב כקטורת [אבל] המגע שלך משיי הוא חודר דרך עורי ונע מבפנים ונאחז בשדיי אבל רק כשאני ישנה אני רואה אותך בחלומותיי גרמת לי להסתחרר ולהתהפך אבל אני רק שומעת אותך נושם איפה שהוא בשנתי גרמת לי להסתחרר ולהתהפך אבל רק כשאני ישנה וכשאני מתעוררת מהשינה צלליותיך נעלמות נשימותיך הן רק ערפל ימי שמקיף את גופי אני סוחבת את זה במשך היום אבל כשמגיע הזמן למנוחה אני שוכבת במיטתי מקשיבה לנשימותיי נופלת מן הקצה אבל רק כשאני ישנה אני רואה אותך בחלומותיי גרמת לי להסתחרר ולהתהפך אבל אני רק שומעת אותך נושם איפה שהוא בשנתי גרמת לי להסתחרר ולהתהפך אבל רק כשאני ישנה עד השמיים איפה שמלאכים עפים לעולם לא אמות הוואי גבוה........... (ועוד Little Wing נכתב בהשפעת סמים?!) טוב, זה התרגום שלי.... ושימו לב שאפשר להסתכל על השיר הזה גם מזווית ראייה מאוד מאוד.... אהמ...... שונה..
.. ומי שהבין הבין! אם יש לכם הערות, הארות וברכות (
) אתם מוזמנים כמובן לשרשר.

Shuki Porat

New member
רבותיי

לא צריך להודות לדניאל על ההשקעה ? אני רוצה להיות הראשון בין כל אלה שבועו אחריי ולהודות לך על העבודה אז תודה דניאל

tatababa

New member
שוקולד מנטה מסטיק בזוקה

חח, מה המצב דניאל? סתם ברפרוף קל הייתי חושב שהמילים האלה הן איזשהו תיאור לפרק בעלילות סקס עם ההיא הגדולה.. אבל אין על השיר הזה, פתיחה מדהימה לאלבום עוד יותר מדהים!

p i n g o

New member
חחחח!! ../images/Emo6.gif

רן!!! איזה כיף לראות אותך! אני מקווה שתכתוב פה עוד הרבה!!
ונחמד לראות שיש עוד אנשים שהם עם ראש פתוח ומוכנים לראות את הדברים מכמה דרכים, שלא כמו אנשים אחרים פה, אהמ אהמ

tatababa

New member
נו טוב...

לנו יש את קיילי שמרגילה אותנו לדברים הקצת יותר.. אממממ... "פתוחים" חחחח

למעלה