Lady_Voldemort
New member
../images/Emo77.gifיומטוף
אמא העירה אותי בבוקר.. לחא היה לי כוח לזוז .. לא טרחתי ללכת לבית הספר היום בכלל.. כי מילא הולכים לטקס במתנ"ס ניחשתי שהוא יתחיל ב9 וחצי וצדקתי.. הגעתי ממש בהתחלה התיישבתי על הדרגות וכו' וכו', היה טקס קצר.. ומאוד נחמד ואז הקרינו את הפסנתרן .. סררט יפה
שבתי הבייתה עם מתנחלת ששמה מתחיל בג', ישבנו וראינו סימפסונס.. ודיברנו עד עשרה לשתיים ע' התקשרה , היא מחכה למטה.. אספתי עט ועוד משהו וירדנו למטה הלכנו לנו למקום ההוא שנמנעתי ממנו בבוקר נכנסנו ל הממ.. 5 שעות מתמתיקה*_* למזלנו היו כמה אנשים חביבים מהשיכבה שאירגנו מיים חמים תה וקפה בצד..
אז היה סביל.. אחריי 5 שעות יצאתי משם סובלת קשות ממספרים שרצים לי בראש ללא שום סיבה מיוחדת.. בעע. אה כן.. וחלמתי בלילה שאיזה חברה שלי מתקשרת אליי אני עונה והיא אומרת לי " היי אורה כשיהיה לך קראש עליי תתקשרי אליי טוב?" היו לי עוד כמה חלומות היום אבל איני זוכרת אותם.. רק שהם היו קשורים לטיול או משו כזה. *מתנגשת על כיסא המחשב *
אמא העירה אותי בבוקר.. לחא היה לי כוח לזוז .. לא טרחתי ללכת לבית הספר היום בכלל.. כי מילא הולכים לטקס במתנ"ס ניחשתי שהוא יתחיל ב9 וחצי וצדקתי.. הגעתי ממש בהתחלה התיישבתי על הדרגות וכו' וכו', היה טקס קצר.. ומאוד נחמד ואז הקרינו את הפסנתרן .. סררט יפה