יום הוללדת לחייל שלי!!!!!

../images/Emo77.gifיום הוללדת לחייל שלי!!!!!../images/Emo23.gif

אוף, היום הולדת קרב ועדיין אין לי מתנה אנא מכם אנשושים יקרים עזרו לי לחפש מתנה שתשלח לחיל קרבי שלא רואה הרבה את הבית

המתנה המוווושלמת../images/Emo185.gif

שלום לך וקודם כל מזל טוב לחייל שלך... לדעתי המתנה המושלמת בשבילו היא לקנות משהו מחנות ריקושט איזה סכין או כובע לחורף... אני יודעת את זה כי ידיד שלי בקרבי וקנו לו דברים כאלה ליום הולדת והוא התלהב מזה חבל על הזמן! אפילו את יכולה לצרף לו קופסא של עלית שקוראים לה "סינגלס" עם המון שוקולדים כי ביננו הוא לא אוכל הרבה כאלה בבסיס! בהצלחה! אני יודע שידיד שלי אהב את זה... מ-ז-ל ט-ו-ב!

משהו יותר רומנטי../images/Emo65.gif

תודה נערה רק חבל שאת עצובה המון תודה על המזל טוב אבל המשהו מחנות ריקושט הוא כבר לא חייל חדש ככה שיהיה לו את כל הנדרש ואנחנו יחד כבר שנתיים אז גם יראה פשוט מידי בקשר לשוקולודים היה לי בראש לשים לו את זה עם כל מתנה שיקבל

לא ידעתי שאתם חברים!../images/Emo187.gif

אני באמת שלא ידעתי שאתם חברים חשבתי שזה לידיד קרוב! את יכולה לקנות לו מצעים לחורף עם שמיכת פוך... ולדאוג לחמם אותו... שכשהוא יהיה בצבא הוא יתגעגע למיטה החמה שלו!!! או אפילו איזה סוף שבוע לך ולו בבית מלון... תרגישו כמו זוג באמת באמת! שיהיה בהצלחה מתוקה!

ShirShir

New member
מה לגבי..

ג´קט/חולצת פליז מחמם/ת ואזרחי/ת, שתחמם אותו כשאת לא לידו? זו מתנה יפה, שימושית ואפילו רעיון די רומנטי,לא? ובכלל, אני בטוחה שלא מחלקים להם כאלו פינוקים בצבא
אגב, ב-FOX יש מבחר מהמם ומומלץ ביותר!
מזל טוב
שירשיר

הצעה מענינת../images/Emo77.gif

מישהו הציע לי את המתנה הבאה:חבילה, שבה יש כמה חבילות קטנות, זה הלך ככה: הוא פותח את החבילה ורואה חבילה קטנה עטופה בנייר צבעוני שעל הנייר כתוב: משהו להפיג את השעמום - הוא פתח את הנייר והיה שם איזה ספר... מתחת הייתה עוד חבילה קטנה עטופה בנייר צבעוני ועל הנייר כתוב : משהו להפיג את הרעב ובפנים היו ממתקים ואוכל טוב, מתחת הייתה עוד חבילה שעליה היה רשום משהו להפיג את הדממה - שם היו איזה כמה דיסקים שבאחד מהם היה מוקלט איזה שירון ממנה, מתחת הייתה עוד חבילה שבה היה רשום משהו ממני ושם היה מכתב שהיא כתבה פלוס כמה תמונות שלה. מכירים ספר רומנטי? אולי דיסק טוב ?

ShirShir

New member
המלצות:

* ספרים: "חוכמת הבייגלה"-אילן הייטנר-הצו´ מודן "ההנאות שבדרך"-40 סופ"שים- נילי פרידלנדר- הוצ´ מעריב "היארוטיקה"/"היארוטיקה2"-ברייט ובלאנק-הוצ´ כנרת "המלצה רומנטית"-ורדה הורביץ-הוצ´ ידיעות אחרונות * דיסקים: "זה הכל או כלום"-דיוויד ברוזה המלצות נוספות בהמשך...

../images/Emo140.gifשירשיר תודה

אני כבר סגורה על "חוכמת הבייגלה" שמעתי עליו אחכ דיי הרבה במיוחד על הסרט שעכשיו יצא אבל בקשר לדיסק....אני חשבתי על " שירים בדרך לחופה" מכירה? מכירה/ים דיסקים של שירי אהבה רומנטיים???

Liroy25

New member
מה דעתך על תחתוני חוטיני לגברים?

קודם כל אילו תחתונים שנועדו לגברים ומייצרת אותם חברת "דלתא" כך שגם האיכות וגם הנוחות נכנסים באותו מוצר. ואם כבר את מקורית תתני לו להרגיש סקסי מתחת למדים.

12345

New member
תחתוני פיל

הייתי מעדיפה לא תחתוני חוטיני אלא תחתונים עם צורה של פיל שהחדק בתקווה שהוא עומד

roya9

New member
המלצות.. ../images/Emo39.gif

יש עכשיו כמה שירים שמימיים מאוד יפים (תבקשי בחנות..) אם הוא אוהב משהו קצבי אז אני ממליץ על: queer as folk רק תכסי את העטיפה הוא עוד עלול להבין אותך לא נכון (שתראי תביני..) אני אישית אוהב ספרי פתגמים.. אהבתי את הרעיון של החוטיני!.. מה דעתך על עיסוי אם הוא כל הזמן בצבא אז לא יזיק לו! (יש בעזריאלי!)

למעלה