פרל ג'אם נשמעים ממש שונה באלבום ויטולוג'י מאשר ב-טן ווי אס? הם נשמעים הרבה יותר קלאסים כאלה, והרבה פחות רועשים.. ולדעתי האישית האלבום הזה הרבה יותר טוב מהקודמים ויש בו גם כל מיני דברים מגניבים כאלה.. כל מיני אפקטים כאלה בשירים שלא לגמרי ברורים לי עדיין. ואני אומרת את זה אחרי ששמעתי את האלבום רק פעמיים כך שאני לא מכירה אותו עדיין כל כך. ובאגס זה שיר הזוי לחלוטין.. זה נשמע כאילו הם היו על סמים כשהם כתבו אותו
אם שמעת את האלבום רק פעמיים אני ממליץ לך לשמוע אותו שוב עוד רבות ולהקשיב בעיקר לטקסטים. זה אלבום מקסים, מרגש, סוחף , אנרגטי ופורץ דרך. אכן הוא שונה משני האלבומים הראשונים כיוון ששני האלבומים הראשונים משתייכים לזרם הגראנג' שהוא יותר רועש ובעל מסרים חברתיים יותר ואילו ויטלוג'י הוא משתייך לזרם המוזיקה האלטרנטיבית, כלומר הוא יותר ניסיוני ובא ליצור תרכובות מעניינות וחדשות. ואגב באגס זה שיר ענק ואני ממליץ לך להקשיב היטב למילים ולחשוב על האסוציאציות שלך למילה חיפושיות
פשוט הייתי חייבת לשתף אחרי רק שתי שמיעות כי כל כך התלהבתי.. התכוונתי לחרוש עליו ללא ספק וגם לקרוא את המילים. אפשר לדעת מה הפירוש שלך לשיר באגס? ואגב הפירוש המילולי לבאגס זה חרקים לא חיפושיות.
לפי דעתי השיר לא מדבר על חרקים במובן המילולי של המילה אלא יותר על היצרים המודחקים של הדובר שמנסה לדכא אותם. יש לו חרקים בכל מקום בפינת הבית, כלומר הם עוקבים אחריו ומנסים להשתלט עליו, הוא בתגובה מנסה לדכא אותם.הדובר גם מדבר עם מצפונו מה לעשות עם היצרים האלה להצטרף אליהם, או שמע לגרש אותם ולהרוג אותם. לדעתי השימוש הוא בחרקים כיוון שהם אמנם קטנים אבל יש משהו דוחה ומפחיד בהם, אולי בגל שיש להם שש רגליים שזה סוג של עליונות על האדם בעל ארבע הגפיים. הרי הפחד הכי גדול של אנשים רבים הוא חרקי ענק שישתלטו על העולם אולי גם בשיר הכוונה היא לזה זו כמובן רק דעתי ואני מזמין את כל חברי הפורום לדון בשיר הזה ולשתף אותנו בפרשנות שלו