האלווין =)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif האלווין =)

אם לא שמתם לב, יש כמת מטרידה של מסיבות האלווין בסוף השבוע הקרוב, האם אתם מתחפשים \ממחזרים קוספליי\ סתם שמים קרני שטן והולכים? תמונות של התחפושות המוזרה שיצאה לי, בקרוב.

Didsy

New member
מתחפשים בהחלט :)

אני חושבת שאני אפילו כבר ממש בלחץ, בחיים לא אצליח לסיים את התחפושות בזמן ;_;

Serf SaN

New member
אמ, בעייתי.

XD נראה לי מרוב תחפושות בשנה הפסקתי להשקיע לפורים וליל כל הקדושים...

TerryKasper

New member
תכלס.

מרוב קוספליי לא רואים את פורים/האלווין. למסיבה מחר בערב [NOISE FACTORY] אני אלך סתם בשחור לבן וגלגולות, אין לי זמן ודברים לתחפושת אמיתי. למסיבה של בצלאל והאונ' העברית אשקיע יותר.

Ayelet chan

New member
אני אילתרתי

שמתי אוזניי אלף שיש לי, את הגלימה מאותה התחפושת והרבה איפור עם נצנצים. אנשים אמרו לי שזה מגניב. :) וגם הכנתי את כל העטלפים והדלעות והשלט כניסה! (תמונות בפייסבוק) אבל במסיבה שהלכתי אלייה אף אחד לא התחפש!! רק מישהי אחת שמה פיאה ומחוך וחצאית ממש יפה, היא הייתה מכשפה גוטית כזו ויצא לה יפה! וכמה אנשים שמו אוזניים של ארנב וחתול וכאלה והרבה איפור, ועוד מישהי אילתרה מכשפה (חצאית וחולצה שחורים, כובע ומטאטא קש)

eli the lich

New member
תחפושת האלוין

קשה להגיד שהתחפשתי וכרגיל אין תמונה לבשתי מכסנסיים מסקאי שחור חולצה אדומה מקושקשת בלי שרוולים מרחתי אודם ומייק אפ על הפנים (ניסיון כושל לכיסוי זקן לפי המלצות של לוליטה ) http://www.lolita-on-line.com/indexc.php אודם על השפתיים וכחול מעל העיניים על הראש כובע קרניים היתה גם מגבעת שחורה ותיק שחור לבסוף הגעתי ל DOOM והספקתי לראות את התצוגת אופנה... המלכה ליך

למעלה