חדשות

חדשות רעות: האלבום נקטל.

*ממוצע הביקורות של האלבום הוא נכון לעכשיו 53 ולמרות שהוא כולל שישה ביקורות בלבד, סביר להניח שכשתתווספנה ביקורות נוספות הוא אפילו יירד. *בעמוד של האלבום בויקיפדיה ניתן לראות מבט מפורט יותר על הביקורות, כגון כוכב וחצי מ-Los Angeles Times או שני כוכבים מ-Allmusic.

הסינגלים במצעדים.

*When I Grow Up ירד שמונה מקומות אל המקום העשרים ושתיים בארצות הברית, דרך במקום השישים ושש ביפן ואלפים מפרידים בינינו ובין שני מיליון עותקים שנמכרו. *Whatcha Think About That... טוב, זה קצת כואב. "כשאגדל" פתח הרבה יותר טוב ממנו, הוא דרך במקום המאה ושמונה בארצות הברית ונכנס למקום השישים ושש בקנדה כשבכלל לא ברור אם מיסי אליוט התחייבה להשתתף ביחסי הציבור. יכול להיות שאני בחרדה מיותרת, אבל זה סתם מעצבן לחשוב שהסינגל הזה יפיל את האלבום.

רמיקס חדש.

Whatcha Think About That (Darkchild Remix) מבחינה רמיקסית, המושכות שוב בידיו של דארקצ'ילד, אבל לצערי הרמיקס הזה פחות טוב מזה של "כשאגדל". לא תשימו לב יותר מדי שנעשתה עבודה, שבטח נעשתה בזלזול רב, ואני מקווה שזה לא רשמי. אגב, HQ יגיע כשהקליפ ייצא, זה מה שהבטיח מי שהעלה את הרמיקס לאינטרנט.

West Doll

New member
טוב יש לי עדכון בנוגע לאלבום בארץ...

הוא כאן
חח היום אני הולכת לי לעבודה בשיא הבאה ובלי כוח
ופתאום אני מתחילה לדפדף בין כל הדיסקים שהגיעו אלינו מהליקון ומה אני רואה?? הופה
גם הרגיל[עולה 70 שקל] וגם הדלוקס[עולה 100 שקל]. כמובן שישר שמתי את זה בחנות וזה שעבד איתי רצה להרוג אותי

West Doll

New member
אה אלה לא שלי, אלה של החנות

שלי בכלל עוד לא הגיע
חשבתי שעד שזה יגיע לכאן אני אצא לפנסיה אז הזמנתי והנה זה פה...קקות

punky doll

New member
חןןןןןןןן איפה אפשר להשיג אותו בת"א???

הייתי בטאוור רקורדס והמניוקים האלה אמרו לי שהם בפייט עם הליקון והם לא חושבים שהאלבום יגיע לחנות שלהם בחודש הקרוב... ואני חייבת לקנות אותווווווווווו

West Doll

New member
הוא כבר אמור להיות זמין לכל החנויות.

את תמיד יכולה לבוא ליהוד

punky doll

New member
זה רשמי- IHTP ייצא באירופה

עדיין לא יודעים אם הוא ייצא כסינגל שני או שלישי (תלוי מתי WTAT ייצא באירופה) אבל יש כבר תאריך לצילומי הסינגל (28.9-ביום הולדת של מלודי...) הנושא של הוידאו גם די סגור- מלודי אמרה שהן כנראה יצלמו את הסינגל במדבר (אז זה יהיה נורא מעניין...) וג'וסף קהאן (שביים את WIGU) כנראה יהיה הבמאי גם בסינגל הזה. הראיון ל-RupUp: http://www.youtube.com/watch?v=NJt91OQJiac

tamir r

New member
עטיפת הסינגל I Hate This Part

דווקא אהבתי דומה לסינגל stickwitu...

Aeon

New member
יייווו!, איך הן מאופרות כבד!../images/Emo2.gif

אם שפכטל צריך להוריד להן את זה...! אשלי מאופרת הכי יפה...

אוי ואבוי, תראו מה הפיצו ברשת...

מצאתי את זה תחת ההסבר שחבל שחתכו את מלודי ב-Takin' Over The World (באמת חבל, אהבתי את הביצוע).

Ron107

New member
וואו איזה אמירה חזקה...

ובאמת הביצוע של Takin' Over The World עם מלודי היה הרבה יותר טוב, למרות שבכללי השיר הזה הוא מאוד זול כזה שהגירלישס או DK ישירו.

למעלה