חייקין

New member
שנה טובה../images/Emo48.gif

שנה טובה כפי שנהוג לברך
שנת שפור ביחסים בין אגף השקום לנכים שנזקקים לעזרתו
אודי

עָנת

New member
שנה טובה ומתוקה../images/Emo74.gif

שנה טובה לכולם
שנה עם הרבה בריאות
,אהבה
,פרנסה,שלום(גם עם השיקום
) הבנה
, שנה שנהיה מאושרים
,וטובי
. שנה של הגשמת המשאלות
שתבוא עלינו ,ועל כל בית ישראל שנה נהדרת

shanis

New member
רק בקשה אחת - שנת בריאות

בשנים האחרונות גיליתי שהבריאות היא מעל הכל

עזורא

New member
ברכות../images/Emo150.gif

תכלה שנה וקיללותיה תחל שנה ובירכותיה אני עזרא הסופר מעכו מאחל לכל בית ישראל באשר הוא בישראל ובתפוצות שנים טובות יותר משנים שחלפו ושיהיו לנו שיגשוגים ללא גזרות קשות הן מהיבט הביטחוני והן מהיבט הכלכלי שמשרתי הציבור ובכללם משרתי הנכים יהיו ישרים והוגנים ולא מושחתים שלא יתוספו לשורותינו חברים חדשים ורק טוב שנראה בעתיד. אוהב את כולכם עזרא חג- שמח

חג שמח

שנה טובה לחברים שנה טובה לעמיתים להתגבר על עכבות ולממש את התקוות לחיות היום ולא מחר שלא יהיה קצת מאוחר להתיר כל הקשרים ולהקים הרבה גשרים אהבה שלא תחסר ואם אפשר גם כוס שכר שנת בריאות ללא דופי וכך נשכח גם מהקושי שנה טובה והצלחה כי כבר נכנסה לה שנת תשס"ה מאחל איש הגשם (יהודה) וב"ב

Che guevera

New member
../images/Emo24.gifשנה טובה לכולם

תכלה שנה וקלותיה-תכל שנה וברכותיה

kor30

New member
שנה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif טובה

שנה טובה לכל חברי הפורום שנה של בריאות שנה של אושר שנה של שפע ושל פרנסה ושיתגשמו כל המשאלות של כולם מבלי יוצא מן הכלל

ברק 188

New member
שנה טובה ואין כ"זו-לו" -תך וגדולתך.

לאחרים הברכה עוד תגיע בהמשך.

גלי®

New member
לפורום נכי צה"ל,

פורום שנות השישים (448) מאחל שנה מתוקה מ
, שנת אושר ובריאות...

עזורא

New member
סליחה למה הספד עכשו../images/Emo150.gif

צר לי לומר לך גלי שאם זו בירכתך לשנה החדשה אז אני מודאג. איפה הלבביות והחום (לא של הנרות) ואהבה. הלזה אתה קורא ברכה? עזרא הסופר עכו

חייקין

New member
לגלי

דוקא שיר נחמד
מה גם שהוא המוטו של גלי, שברוב טובה לא שוכחת אותנו וטורחת לברך אותנו, ואין כל קשר בינו לברכה
מחוה יפה שראויה לברכה חוזרת

ברק 188

New member
צודק חייקין,שבמקרה אני מכיר את גלי

מפורום אחר, לשיר אין שיכות לברכה שגלי שולחת לנו מהפורום שלה, הברכה מכל
,השיר המצורף הינו החתימה העכשוית בכל הודעה שלה . אינו משויכך לברכה הלבבית ההכנה.

ברק 188

New member
ואם כבר ../images/Emo74.gif "שנה טובה"../images/Emo75.gif

לכל החברות וחברים ובני משפחתם, שנת בריאות ואושר,שנת מזל והצלחה, מי יתן וזו השנה שנת שלום ואהבה, שנה בלי דאגות והגשמת חלומות, ולמי שזקוק שתהיה זו שנה של צמיחה ושגשוג, בקצור חברי'ה שיהיה לכם חג שמח והרבה אורה וחדווה .

עָנת

New member
עזריקו../images/Emo24.gif

"ההספד" של גלי:הדמעות זולגות מעצמן.... הוא החתימה שלה שים
: טקסט מתחת לקו בהודעה מהווה חתימה בלבד(שחוזרת בכל הודעה ב
)
ההודעה של גלי מאוד יפה

עזורא

New member
החתימה../images/Emo150.gif

ענתוש הבנתי בנושא החתימה והוא גם מתאים לי ליצור חתימה משלי אז תתני לי בקשה מרשם איך אני מיצר חתימה לפי רוחי. מאחל לך שנה טובה מתוקה עם המון בריאות (כמה שאפשר) בהצלחה בהמשך הדרך ביייייייייייייייי עזרא הסופר עכו

עָנת

New member
עזריקו../images/Emo24.gif

אם רוצים שתהיה חתימה,שתחתום את כל הודעותיך ב
.
עליך:לפתוח את הכרטיס האישי שלך. ובעידכון הפרטים האישיים(ממש בתחתית הדף) יש רובליקה:"חתימה"(ושם עליך למלא את החתימה שלך,אפשר אפילו להוסיף אייקונים לחתימה
). חג שמח עזריקו

למעלה