תכלה שנה וקיללותיה תחל שנה ובירכותיה אני עזרא הסופר מעכו מאחל לכל בית ישראל באשר הוא בישראל ובתפוצות שנים טובות יותר משנים שחלפו ושיהיו לנו שיגשוגים ללא גזרות קשות הן מהיבט הביטחוני והן מהיבט הכלכלי שמשרתי הציבור ובכללם משרתי הנכים יהיו ישרים והוגנים ולא מושחתים שלא יתוספו לשורותינו חברים חדשים ורק טוב שנראה בעתיד. אוהב את כולכם עזרא חג- שמח
שנה טובה לחברים שנה טובה לעמיתים להתגבר על עכבות ולממש את התקוות לחיות היום ולא מחר שלא יהיה קצת מאוחר להתיר כל הקשרים ולהקים הרבה גשרים אהבה שלא תחסר ואם אפשר גם כוס שכר שנת בריאות ללא דופי וכך נשכח גם מהקושי שנה טובה והצלחה כי כבר נכנסה לה שנת תשס"ה מאחל איש הגשם (יהודה) וב"ב
ואם כבר ../images/Emo74.gif "שנה טובה"../images/Emo75.gif
לכל החברות וחברים ובני משפחתם, שנת בריאות ואושר,שנת מזל והצלחה, מי יתן וזו השנה שנת שלום ואהבה, שנה בלי דאגות והגשמת חלומות, ולמי שזקוק שתהיה זו שנה של צמיחה ושגשוג, בקצור חברי'ה שיהיה לכם חג שמח והרבה אורה וחדווה .
ענתוש הבנתי בנושא החתימה והוא גם מתאים לי ליצור חתימה משלי אז תתני לי בקשה מרשם איך אני מיצר חתימה לפי רוחי. מאחל לך שנה טובה מתוקה עם המון בריאות (כמה שאפשר) בהצלחה בהמשך הדרך ביייייייייייייייי עזרא הסופר עכו
. עליך:לפתוח את הכרטיס האישי שלך. ובעידכון הפרטים האישיים(ממש בתחתית הדף) יש רובליקה:"חתימה"(ושם עליך למלא את החתימה שלך,אפשר אפילו להוסיף אייקונים לחתימה