לכולם

שירן 2

New member
נשבעת לך!!!!זאתי היא

היא ראתה איך שאני עושה אייקונים של תמונות תאמיני לי יש לה קליטה מהירה!!! אוףףףףףףףףףףףףף לא רוצה בבית יהיה מזה משעמם! אבלללללל מההההההה אני רוצה לאכול את הראש של הכבשששששששש יאמייייייייי יאמיייייייייייייייי אממממממממ טעים!

מעינית

New member
בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo95.gif

והמשך יום ניפלאאאאאאאאאא!!!!!!!!!~

../images/Emo26.gifבוקר טובבב../images/Emo36.gif../images/Emo60.gif../images/Emo42.gif

אני כרגיל משתעלת בלי הפסק ואוכלת דבש בריא... אח"כ אני הולכת לנוער לשמח אנשים בעיר ולתת להם תפוחים
ואיזה באססססההההההה עכשיו אני חולה ודווקא בחופש
אתמול היה מזה בסבבה...
הלכנו לקניון ועשינו משחק, ללכת לאנשים ולהתחצף אליהם... אז נתנו לחברה שלי ללכת אל המנקה ולהגיד לה:החיים בזבל... והיא אמרה לה... אז המנקה הלכה אל המאבטחים והצביעה על חברה שלנו, על שהטרדנו אותה אז בהתחלה עשינו כאילו היא לא חברה שלנו(ישנו בשולחן אוכל) והיא ברחה במעלית, ובסוף היא מגלה שזה מעלית עובדים
ואז אנחנו ברחנו, ולא ידענו עדיין מה קרה איתה, והיינו בחוץ, וחיכינו שהיא תצא, טוב, היא לא יצאה, אז התקשרנו לאחת מהילדות שאיתה והיא אמרה שהם ליד הגלידה שמחוץ לקניון, טוב, אז רצנו לשם, ופגשנו אותם, ואז הם אמרו שהילדה הלכה עם עוד 2 ילדות באוטו של אחת מהן...ורק שתי בנות נשארו להגיד לנו מה היה, אז הם אמרו שיש שם7 מאבטחים
היינו בשוק חיינו
שבע מאבטחים על מילה אחת
טוב טוב, אז שתהיה לכם שנה טוווווסטטטט אוהבת חןןןן

מעינית

New member
חן,היית צריכה ליכתוב...../images/Emo95.gif

אחרי שגמרת לספר: אופס,שוב אמרתי יותר מדי

מעינית

New member
אגב...../images/Emo95.gif

כנסי לאתר של הדס,הוא היתעדכן: http://www.hadas1.up.co.il

GlitterKitten

New member
בוקר טובבב

וגם שמיייח~!!! איזה קטעים איתך חן ועם החברות שלך!!! נקרעתייי!!

מעינית

New member
אבל זה רק מראה...../images/Emo95.gif

שחן הן כמו הילדות המופרעות ביותר שאני מכירה!!!!!!

GlitterKitten

New member
למה לא למה לא? ../images/Emo6.gif

בכייייייייף בסוף זוכרים רק את השטויות שעושים אז בסבבה!!!

Love benja

New member
בוקר טובו! ../images/Emo94.gif

ם אני נקרעתי מהסיפורים שלך ומעיין צודקת חח כתבת מלאאא.. ושנה טובה לכולם . איפה אתם עושים את החג?

שירן 2

New member
הייייייייי זאתי לא אני שרשמתי

שנה טובה ומתוקה........... אני חושבת שאני יודעת מי רשם את זה (אחותי דייייייייי היא עלתה לי על העצבים! אני מכסחת אותה חחחחח כמו מכסחת דשא פיחחחחחחח חחחחחח) טוב אני חוזרת לישון! אני עייפה וגם זה התירוץ הכי טוב לא לעזור לאמא שלי לבשל חחחחחחח אני עושה חג בבית באסההההההההההההההההה אני רוצה אצל סבתא שלי! לא משנה חחחחחחחחח

Love benja

New member
חח.. מסכנה ../images/Emo94.gif

גם אני היתי מעדיפה לעשות אצל סבתא אבל לא יצא ככה השנה.. מה לעשות!

Love benja

New member
למה שהיא תשקר? ../images/Emo94.gif

מעין? אם היא אומרת שהיא לא רשמה אז היא לא רשמה...

למעלה