נמייה מקפצת
New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo115.gif../images/Emo25.gif
אני דיי בטוחה שזה מיותר אבל... אני בכל זאת אומרת דיי לפסימיות
לאלן מגיע פורום שוקק חיים ולא רדוף גרופיות מתות
ולכן, אני אמשיך להיות כאן ולהטריד עוברים ושבים עד שמישהו יישאר בסופו של דבר.
אני יודעת שמי שנהגו לאכלס את הפורום הזה כבר עברו כמעט כולם את גיל 20, אבל... א. איפה האנשים החדשים? ב. זה שאתם בני עשרים זה סיבה להפסיק לאהוב את אלן?
(לגביי פורומים בתפוז... החלטה שלכם.
סביר להניח שיש לכם פחות זמן אבל... עדיין.) אני גם יודעת שה"פ הפך להיות ספר מעצבן ולא מעניין ושדניאל רדקליף גרוע. אני יודעת. תאמינו לי.
אבל הפורום הזה אמור לעסוק בשחקן, ספציפי מסויים, שהוא ~לאו~ דווקא סנייפ, אפילו שהוא *גם* סנייפ. יש המון דברים שאפשר לדבר עליהם, החל בביוגרפיות ושאלוני טריוויה ועד לביקורת קולנוע ושרשורי אוף ומפגשים. גם אם כבר עברתם את כל זה אני בטוחה שתמיד יש משהו חדש להגיד, נושאי שיחה זה משהו שבסופו של דבר ימצא את עצמו ממוחזר, כי אחרת בסופו של דבר הייתי שותקים 90% מהזמן. למה לנטוש...? אני בטוחה שאני לא היחידה בעולם שאוהבת את האישיות הזו, עובדה, יש לו פורום. מתסכל קצת שהמנהלת לא חזרה למחוק הודעות פרסומת וכו' ושהאווירה הכללית פה מיואשת ונטושה.
חדשים באים, כותבים הודעה אחת, ואז.. לא חוזרים. (אהמ עטר.) ו...כן, אני אפסיק להאשים את כל העולם.
שנה טובה מלאה בסרטים מהממים
ואלן.
לגביי אם להחיות את הפורום, בידיים שלכם, בנאדם אחד או בנאדם וחצי זה לא מה שיגרום לו לחזור להיות מה שהוא היה... ולמרות שלא כתבתי פה בעבר אף פעם, זה כן מתסכל לראות שפעם היה פה כיף ועכשיו... פחות.
אני דיי בטוחה שזה מיותר אבל... אני בכל זאת אומרת דיי לפסימיות